Şimdi Ara

Oyuna ara verdikten sonra saçmalamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sizede oluyor mu bilmiyorum ama ben ne zaman oyuna bi süre ara versem oynamayı unutuyorum.
    2 haftalığına memlekete gitmiştim döndüğümde bi rekabetçi atayım dedim koca maçta 6 kill alabildim.
    Bide şanssızlık diz boyu hep 95 in 3 hits gibi şeyler oluyor.
    Yani bu oyun uyuşturucu gibi ya hep kullanıcan yada hiç bulaşmıcan.

• Oyunun uyuşturucu gibi olması değil olayBoşuna espor demiyorlar.Spora benzeyen en önemli noktalardan birisi de bu işte;istikrar için süreklilik şart.Dediğin şey her spor için,her beceri gerektiren iş için öyledir.Beynin,vücudun,refleks mekanizman o işi sürekli yapmadikca doğal olarak koreliyor.Mesela ben bilardo turnuvalarina hazırlanırken deli gibi antrenman yapıyorum ve elim çok düzgün oluyor ama bir hafta ara veriyorum geliyorum ilk mac sanki yeni başlamış gibi oluyorsun.Sporun nankorlugu işte.Aynı şey cs ve diğer oyunlar için geçerli 93dmg falan olmasının sebebi de spray kontrolünün de gerilemesinden kaynaklidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oluyor

• ben ara verince daha iyi oynuyorum 1.5 ay tatilden sonra ilk mac 30 kill :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 10 Eylül 2017; 2:11:37 >
  • 40 gün girmedim, ısınmak için bi yan hesaptan girdim dün ilk maç saçmaladım, sonra devamında eskisi gibi devam ettim

bence ilk bi kaç maçını varsa yan hesabından at, dm gir falan elini ısındırmaya bak

• Bende tam tersi sürekli oynayınca daha kötüye gidiyor. Birkaç gün ara verince daha iyi oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.