Şimdi Ara

Oyuna 6 ay sonradan tekrar başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 aydır oynamiyorum, videolar da ve yayınlarda rastladım oyun bayağı değişmiş. İlgimi çekti bende başlamaya karar verdim. Değişiklikler alışıncak gibi mi ? Cok zorlanır mıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya şey değişti çok zorlanmazsın herhalde ben de ilk gördüğümde nasıl alışıcam bunlara falan dedim ama pek öyle olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROJECT Feeder

Baya şey değişti çok zorlanmazsın herhalde ben de ilk gördüğümde nasıl alışıcam bunlara falan dedim ama pek öyle olmadı

şimdi ki meta nasıl peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

quote:

Orijinalden alıntı: PROJECT Feeder

Baya şey değişti çok zorlanmazsın herhalde ben de ilk gördüğümde nasıl alışıcam bunlara falan dedim ama pek öyle olmadı

şimdi ki meta nasıl peki ?

Tanklar eskisi kadar güçlü değil ama yinede topa güçlü tanklar alınıyor bazen.Şu anda assassin metasındayız kha zix ufak tefek baya buff aldı ap eşyalarına hayvan gibi zam geldi yeni ad eşyaları var değişen eşyalar var kabiliyetler baya güzel oldu şu an illaoi diye saçma bir hero çıktı 2 yama oldu hala nerf yemedi full tank kasıp müthiş hasar çıkarabiliyor.Birkaç adc ye değişiklikler geldi.Falan filan baya uzar gider bu liste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam hatirlamiyorum ama ins yeni vadiden baron drake orman canavarlarindan haberin vardir. Bunlari halledersen itemlere bak. Bunlari hallet kabiliyetlere bak orda bayagi degisiklik oldu. Runler degismedi orasi rahat. 6 ay da rework gelen herolar oldu. Yeni herolar cikti. Bard kindred yeni geldi. 3-4 gun once bi hero daha geldi de daha aktif degil. Gormen gereken 4-5 hero var. Yeni siralama sistemi geldi bu bayagi karisik Onu daha biz cozemedik bizle beraber anlamaya calis. Adcler cok cesitlendi. Oyun mantigi degisti. Yeni Hud Panel geldi. Sampiyon ustaligi geldi. Raporlama sistemi degisti. Yeni indirimler yeni kostumler geldi. Tahminimce 1-2 haftada arayi kapatirsin. Ozellikle yeni vadiyi hic gormediysen zorlanirsin biraz ve kabiliyetlerle eslestirme sistemini cozmeye calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır , bilgilendirme için teşekkür ederim
  • pro maçların picklerine bak çözersin neler güçlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.