1. seçenek: kuzenimin bi adamdan aldıgı 60 lvl troll warrior ile orj.da takılmak
2. seçenek: kendime güzel bi funserver bulup eğlenmek..
sizce hangisini yapayım? Şuan d diskimde tertemiz bir wow duruyor daha yeni yüklenmiş.. inşallah kuzenim verir o acc. username ve şifresini
bence o kuzen olayı şakadan ibaret onu geç, geriye de 1 seçenek kalıyor zaten :)
60dan başlarsan abi anlaman bişe 60 lıı al 1 lvl aç ören öle sonra 60lıkla gir
ya account yok işte sorun da bu zaten.. inşallah o kuzenimin çektiği SS gerçektir yoksa bile zaten 33 lvl orc warrioru var onla takılabilirim o da olmazsa funserver ama bildiğim şöle güzel funserver da yokki!
OYUNU biliosan kardes sorun olmaz:D
anaa ben oyunu çok iyi biliyorum yaa sordugun kişiye bak 7 aylık private server oyuncusuyuz biz be!
bu arada orj. serverlara bağlanmak için hangi patch indirmem gerek ve realmlist ne?
miex büyügün olarak ve forumda oyunu en uzun suredir oynayanlardan biri olarak (betası hariç) ve korsanda senelerce surtmus bi insanım ve kesinlikle ORJİNAL ve TURK GUİLDİ ben batoldayım ve lordsofdestructiondayım..ha bişey daha kesinlikle horde zaten oyun cıkartılırken allyi ayrupa devletleri hordeu dogulu ulkeler diye dusunerek cıkartıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
anaa ben oyunu çok iyi biliyorum yaa sordugun kişiye bak 7 aylık private server oyuncusuyuz biz be!
haha wow ciktiginda free serverlarda neredeyse ayni anda cikti ve bende oyunu almadan once yaza kadar bi 3-4 ay kadar free oynamistim. Daha sonra orj alinca anladimki 4 ay boyunca ben meger hic birsey ogrenememisim! ikisi arasinda cok fark var oynamaya baslayinca anlarsin.
miex,kuzenim bi adamdan 60 lvl warrior aldı diyosun.bence o işe fazla girme .Orjinal servera girebiliyorsan free serverın senle işi ne yaw.aç kendine orjinal serverda bi adam onu kas dur
quote:
Orjinalden alıntı: wwinntterr
miex,kuzenim bi adamdan 60 lvl warrior aldı diyosun.bence o işe fazla girme .Orjinal servera girebiliyorsan free serverın senle işi ne yaw.aç kendine orjinal serverda bi adam onu kas dur
kredi kartı ver kasayım kredi kartı yokki ya daha yaş 15 (ama sigara içiyorum yandaki smiley'e bakınız)
quote:
Orjinalden alıntı: Miex kredi kartı ver kasayım kredi kartı yokki ya daha yaş 15 (ama sigara içiyorum yandaki smiley'e bakınız)
Miex private de oynayan adam oyunu pek bilmez,yani kendi deneyimlerimden yararlanıyorumbence 60 lada başlama private serverlardada oynama.sen kendine kredi kartı almak için çözüm yolları üret ve onları dene
miex bence sen kredi kartı için bi 3 sene daha bekle bakam (18 yaşından küçüklere kredi kartı vermiolar)
quote:
Orjinalden alıntı: galdor
quote:
Orjinalden alıntı: Miex kredi kartı ver kasayım kredi kartı yokki ya daha yaş 15 (ama sigara içiyorum yandaki smiley'e bakınız)
hayır gerçekte içmiyorum yaa sadece smiley'de içiyorum demek istedim ama heralde yanlış anladın sen sigaraya hayır!!
güzel topiclerin var bu bölümde ama kusura bakmazsan hakkaten artık baydı senin wow a başlaman bi an önce başlada sende kurtul bizde
Fun Server istiyosan benim bildigim en iyi daveswowserver var
Valla miex ben 1.5 sene cıvarında prıvate serverlarda oynadım sonra orjınale gectım prıvate ıle orjınal arasında daglar vardı tabi eskiden private serverlarda cogu sey calısmıyordu şimdi ise saglam bırkac private server var ama yıne aradakı fark kucuk birsey degil
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
güzel topiclerin var bu bölümde ama kusura bakmazsan hakkaten artık baydı senin wow a başlaman bi an önce başlada sende kurtul bizde
ya bana kalsa şu an orjinaldeydim de.. okul yüzünden işte lise 1 tahmin ettiğimden de zormuş
Alliance aç tamammı yeni dreanei halkı çok şirin bence