Şimdi Ara

Oyun Yukleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başkalarının makinalarında sorunsuz calısan oyunlar bende setup olurken surekli hata veriyor. Yoksay deyince devam ediyor ama sorun niye veriyor olabilir ki bazı oyunlar fatal error veriyor.
    Genelde gelen hata ise soyle : setup.cab oyunu yuklemeye calıstığınız yerdeki dosyalarla eşleşmiyor diyor. 2 kez format atıldı makinaya bu problem olmaya basladıktan sonra ama bi degisklik olmadı. Hd40lj hdd kullanıyorum. Samsung 400 gb. Anakartımda asus p5wDh.



  • Baba daha detaylı bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz. Donanımdan kaynaklanan sorun da olabilir yetersiz bir donanım vardır veya kullandığın programlardan kaynaklanan bir şeyde olabilir yani

    Detay verirsen yardım cı olabiliriz..
  • selam, cd rom / dvd rom haricinde herseyden bahsettmissin. eger buradan yukluyorsan bunları kontrol ettin mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mece

    selam, cd rom / dvd rom haricinde herseyden bahsettmissin. eger buradan yukluyorsan bunları kontrol ettin mi?


    Valla baba neden bahsetmiş ben anlamadım yaw... Sistem bileşenleri ve işletim sistemleride önemlidir. oyunun kendisi ve yüklü directx opengl bile önemlidir...
  • Abi Asus p5wdh intel e6600 sapphire x1900 xtx samsung hd40lj hdd ve de lg dvd writer kullanıyorum. Sp2 li de xp proffessionalım var. Directx de 9.0c baska soylemem gereken bisy?

    oyundan deil cunku baska makinada olmuyor ayrıca oynarken deil yuklerken veriyor hata



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PongoLLe -- 9 Ocak 2007; 22:52:40 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PongoLLe

    Abi Asus p5wdh intel e6600 sapphire x1900 xtx samsung hd40lj hdd ve de lg dvd writer kullanıyorum. Sp2 li de xp proffessionalım var. Directx de 9.0c baska soylemem gereken bisy?

    oyundan deil cunku baska makinada olmuyor ayrıca oynarken deil yuklerken veriyor hata


    Baba başka makinalarda çalıştığını söylemiştin zaten Bence sen xp tarafından yapılan güncellemelerine bir bak çünkü bazı güvenlik güncellemeleri bu tür sorunlara neden olabiliyor eğer bu güncellemelerden değilse ekran kartı nı directx 9 un ve varsa (ki vardır) open Gl in ayarlarını bir gözden geçir.

    Bunu dışında bazı oyunlar diğer oyunlar tarafında n engellenir ama aklıma gedi sen makinayı formatlayıp yüklemiştin değilmi Bu satırı es geç

    Aklıma gelen bunlar var baba bir de tüm güvenlik güncellemelrini (sp2 güvenlik duvarı vs) kapat ve öyle dene kafam karman çorman portal kurucam bayaa uğraşıyom yaw yine yazarsan bi şeyler bizde çare olmaya çalışırız kafa durdu galiba yaw




  • abi ne ayarı yapıcam ki opengl de. Oyunu oynarekn deil yuklerken veriyo hata. Ayrıca ikinci formattan sonra hic guncelleme yapılmadı cunku net yok makinada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PongoLLe

    abi ne ayarı yapıcam ki opengl de. Oyunu oynarekn deil yuklerken veriyo hata. Ayrıca ikinci formattan sonra hic guncelleme yapılmadı cunku net yok makinada.



    baba yaw bazı ekran kartlarında directx ayarı zaten istiyor değilmi oyunlarda da aynı şey vardır ekran kartın gibi. Adamlar kurulum dosyalarında özellikle .ini dosyalarında bunu tarattırıyorlar ve bazı özelliklerin olmasını istiyorlar .

    Örneğin vodoo banshi 16mb lik ekran kartında nfs serilerinden yeniler çalışmaz bunu makinaya atıyorum ve gerekli ini dosyalarına ekran kartımı tanıtıyorum ve sonrada oyunu yüklüyorum kardeş üstelik oynuyorum bile ii mi sende böyle hata neden olması n istersen bak istersen durmadan makinaya format çek sen bilirsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.