Şimdi Ara

Oyun yapmak istiyorum ama bilgi olarak sıfırım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
17.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    hocam fi tarihinden kalan konuları uplamayın. sinir bozucu olmaya başladı ve hepsine de algoritma öğren yazıp geçiyorsun.
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Konuyu Fikret33412 hortlamış ki yıllar önce konu açmış zombi'lere "nedir son durum ne yaptınız" gibi sorulara da ben gıcık olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • görmemişim pardon. belki bir iki kez ben de sormuş olabilirim aynı soruyu daha önce hocam bu arada siz ne yaptınız almanya hayaliniz vardı corona sayesinde mülakat işleri kolaylaştı diyorlar bir gelişme var mı sizde.
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

    eskinden ben de uplardım. ama ben bunu uplamadım ve ondan önceki soruları da ben uplamadım.  


    upladığım vakitlerde sonradan sinir bozucu olduğunun ben de farkına vardım.  


    algoritma bu işin temelidir. millet soruyor ben de algortitma diyorum.  

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    ben de fikreti görmemişim sizin de bunu yaptığınızı bildiğimden direkt yapıştırdım evet işin temeli algoritma fakat ben eğitim konusunda temelden başlanmaması gerektiğine inanıyorum. önce temelin üstünden başlayıp sonra temele dönmek daha iyi inşaat yapılmıyor sonuçta eğitim bu.
  • aslında işin temeli matematik 


    millet öyle bir programlama dillerine abanıyor ki(işe girişi hızlandırıyor malum... normal karşılıyorum.) işin temelini ihmal edildiğini görüyorum.

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle düşün okulda hep eğitim sistemi temelden başlar ve ilkokul birinci sınıftan lise sona kadar akıllarda aynı soru olur yav bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak. sonuna gelince görülür ne işe yarayacağı tabi ona rağmen göremeyenler de olur sonuna gelemeyenler de

    algoritma da bu şekilde hiç programlama bilmeyen birine günde iki saat aralıksız algoritma anlat şöyle yapılıyor bu yüzden complexity bu kadar oluyor diye üçüncü günden sonra sıkılır bir daha gelmez yav iki saat tablo çiziyoruz hani bizim iş bilgisayarlaydı der. önce bi tadını alacaksın işin sonra hallolur. zaten temel tam değilse iş de bulamaz kimse.
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    görmediğini fark ettim :) corona döneminde bizim firma birkaç yeni proje aldı ve onlardan biriyle ilgilendim hala daha sürüyor o yüzden en az 1 yıldır almanya 'daki işler ve yeni projelere hiç bakamadım. 1 yılda almanya'daki projelerin alanı ve gerekli nitelikler de değişmiştir. bir bakmam gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret33412 F kullanıcısına yanıt

    Hayallerimden vazgeçtim hocam. Kendi mesleğime yöneldim. Okuduğum bölümün adamı olup sıradan bir hayat geçirmeye karar verdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerple

    Hayallerimden vazgeçtim hocam. Kendi mesleğime yöneldim. Okuduğum bölümün adamı olup sıradan bir hayat geçirmeye karar verdim.





  • Nerple kullanıcısına yanıt

    Selamlar, konu biraz eskiymiş ama yazayım yine de. Hayallerinden vazgeçmene üzülmem benim haddime mi bilmiyorum ama vazgeçmesen keşke diyorum kendi içimde. Bu 3 yıl içinde başına ne geldi de seni bu hayalinden vazgeçirdi bilmiyorum ama bu 3 yıl içinde çok güzel oyun yapımını öğrenip tatlış tatlış oyunlar yayınlamış olabilirdin. Yine de hiçbir zaman hiçbir şey için geç olmadığını söylemek isterim hala bu işi yapmak için kendinde o hevesi görüyorsan lütfen peşinden git, zaman geçtikçe bu hayallerini gerçekleştiremediğin için kendi görüşümce çok daha kötü hissetmene sebep verebilir, aslında istemediğin bir hayatı daha fazla yaşamak zorunda bırakabilir, her neyse bana çok fazla bir şey söylemek düşmez ama umarım hayallerine tekrar tutunup, bu hayatını “en azından denedim” diyerek geçirirsin. Ben de oyun geliştirmeye ilk başladığımda herhangi bir bilgim yoktu, ne kodlama bilgisi ne bir şey. Gittim bir kurs aldım 1-2 haftada temelleri öğrendikten sonra kendimi sahaya attım, kendi kendimi geliştirmeye çabaladım, her neyse. Hayatında senin için en iyisini dilerim, yolun açık olsun.





  • Pilot olmak isteyip te olamayanlara ne öneriyorsun?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.