Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
2
Favori
76.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu baştan sonu okudum , her arkadaşım zamanını ayırarak kimi iyi kötü tavsiyelerde bulunmuş fakat benim aramakta olduğum şey " P2P " olabilir şartı ile pvp vesair değil tamamen craft şeklinde oyun oynamaya devam edebileceğim bir oyun mevcut mu ? Ne bileyim ticaret ve meslek ağırlığını da kazanmış bir oyun mevcut mudur ? Örneğin bütün oyun süremi Terzi olarak geçirebileceğim.. (Ultima Online hariç - uzunca bir süre bulundum..)
  • Ultimanın sistemini seviyorsan, ki uzun süre oynamışsın seviyosundur muhtemelen, Eve Online derim yine. Bindiğin gemiden tut da kullandığın iteme, kafana taktığın implanta kadar herşey oyuncular tarafından üretiliyor. Tutorial bölümü itemleri ve skill booklar hariç sistemin temin ettiği hiçbir item/modül yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jonbelal

    Ultimanın sistemini seviyorsan, ki uzun süre oynamışsın seviyosundur muhtemelen, Eve Online derim yine. Bindiğin gemiden tut da kullandığın iteme, kafana taktığın implanta kadar herşey oyuncular tarafından üretiliyor. Tutorial bölümü itemleri ve skill booklar hariç sistemin temin ettiği hiçbir item/modül yok.

    Çok teşekkür ederim alakandan ötürü fakat üstteki yazılarını inceledim , uzay sisteminde geçen bir oyun okuduğum kadarı ile pek gezegen sistemi ile aram yoktur..
  • Ya arkadaşlar eskiden bir oyun vardı. Online multi , iki takım vardı mavi kırmızı, böyle ufacık bir adamın vardı çeşitli silahların ve bir takım bayrağı diğer takımın doğduğu yere dikmeye çalışıyordu. Çok eski bir oyun en azından ben 7 yıl önce biliyordum ama adını unuttum. Çok eğlenceli bir oyundu ve hatırlayamıyorum adını yardımcı olun lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizimoglan

    Ya arkadaşlar eskiden bir oyun vardı. Online multi , iki takım vardı mavi kırmızı, böyle ufacık bir adamın vardı çeşitli silahların ve bir takım bayrağı diğer takımın doğduğu yere dikmeye çalışıyordu. Çok eski bir oyun en azından ben 7 yıl önce biliyordum ama adını unuttum. Çok eğlenceli bir oyundu ve hatırlayamıyorum adını yardımcı olun lütfen.

    Soldat olabilir mi söylediğiniz ?
  • Allah razı olsun :
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jonbelal

    Herşey bi yana Eve Online biyana..
    Eve'yi deneyin. Oyunun sistemi çok iyi. Sandbox denilen tamamen oyuncunun tercihine göre şekillenen, skill dışında hiçbir kısıtlamanın olmadığı istediğini yapabileceğin bir oyun bu. Öyle haftalarca level kas, görev yap, dungeona gir bir item peşinde koş falan değil.(dungeon yok bile.. 1 tane var diyebiliriz, o da geçen sene geldi bi olayıda yok açıkcası.. Seneryo gereği var sadece) Tamamen pvp üzerine.. Bir bölge ele geçirip onu savunmaya, marketi elinde tutmaya, komşu corplarla/şirketlerle(guild) ticaret-politika-birlik-savaş yapmaya dayanıyor genel olarak. Oyun doğal olarak sizi buna itiyor/zorluyor. Bunun dışında oyunda yapabilecekleriniz üretim-madencilik-ticaret-çöpçülük(salvage)-hırsızlık-kaşiflik-rat-role play pve/pvp-..vs... diye uzar gider.
    Level sistemi yok skill sistemi var ve skill cap yok. Ama sabırla imtihan var (nedemek istediğimi oyunu oynadıkça anlıcaksınız)
    Pk ve loot olmadan olmaz. O da var.

    Diğer oyunlardan alışık olmadığınız bir sistem de tedarik ve üretim sistemi. Öyleki, sistem size skill booklar ve tutorial'daki kullan at tarzı bikaç item/modül dışında hiç bişeyi temin etmiyor. Yani atıyorum bir iteme ihtiyacınız var, bunun için gidip farma bağlamıyorsunuz veya görev yapıp, dungeona girip itemi düşürmeye çalışmıyorsunuz. Ya gidip paşa paşa o itemin bulunduğu bir istasyondaki marketten satın alıyorsun yada emeğini katıp kendin üretiyorsun. Üretmek için ise sadece astroid kuşaklarından çıklarılan madenlere ve gerekli skille sahip olmak yeterli. Bazı tech 2 modüller için ise bir miktar salvage yapmak gerekiyor, hepsi bu.

    Oyun p2p ama isteyen oyunda kazandığı para ile oyun süresi alabiliyor offical olarak ve bu hiç zor değil (işi bilen 1 gecede kazanıyor o parayı). Yani istiyene p2p istiyene f2p :)
    Ve en önemlisi "Tek Server" var. Genelde akşam saatleri 40k-50k arası bi populasyon var. Ve inanmıcaksınız ama Lag 0. Sadece +2000 kişilik sistemlerde-savaşlarda biraz lag yeniyor doğal olarak ama o da çok göze batmıyor. Normaldir.
    Haritası da şöyle anlatim siz tahmin edin.. Yaklaşık 3500 tane sistem ve 5000den fazla istasyon var. Yani DEVASA..

    Yakında çok yenilikçi ve çok kapsamlı daha önce hiç bir oyunda denenmemiş özellikler oyuna eklenecek.
    Oyun pc-ps3 olarak yine aynı tek server üzerinden birbirine bağlanacak ve fps özelliği sunacak. Yani gezegen üzerinde bizim kiraladığımız askerler(ps3 kullanıcıları) cod-bf tarzı bizim adımıza savaşırken biz uzaydan(pc'dekiler) onlara ateş desteği sağlayacağız veya bizde uzaydaki gemilerle çarpışıcaz artık duruma göre!..

    İşte oyunun ilerlerki zamanlarda neye benzeyeceğini gösteren bir video: imagine eve
    Bu da oyunla ilgili her türlü video ve fotonun bulunduğu multimedia sitesi: eve is real


    Oyunda yaklaşık 100 kadar türk var, grup grup takılıyoruz. Oyuna girdiğinizde chat penceresindeki sağ üst tarafta bulunan "baloncuk" simgesine tıklayarak açılan pencereye "Merkez" "Rehber" ve "EVE-TURKS" yazarak türk kanallarına gelebilirsiniz, her türlü yardımı bu kanallar aracılığı ile alabilirsiniz.
    Oyun çok karışık bir oyun olduğundan her zaman elinizin altında birkaç rehber olmalı. buradan ve buradan türkçe rehberlere ulaşabilirsiniz. Özellikle eveturks sitesindeki genel rehber-güncel olmasa bile- oyun dinamiklerini kavramanıza yardımcı olur.


    Offical site ve Eve'nin vaad ettikleri



    Yetmediyse forumda konumuz var buraya alalım sizi


    Son olarak, savaştan bir görüntü...

     [sizer]Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!)


    Hocam yazdıklarını okudum ve acayip gaza geldim emeğine sağlık,oyunu indirdim fakat oyunun rehberlerini okudukça oynama isteğim biraz köreldi çok çok ayrıntılı bir oyunmuş gerçekten,diğer MMO 'lar gibi oynayarak çabucak öğrenilecek bir oyun değil bu anladığım kadarıyla,keşke oyunda bukadar ayrıntıyı gemi kontrollerine yapsalarmış daha iyi olmurmuş diye düşündüm Flight Smilator oyunları gibi öyle daha kolay olurdu,bu oyunda birşey elde edebilmek için 50 tane şeyi yapmak gerekiyor ve bu çok sıkıcı bir hal alır bir süre sonra bence.
    Sizin rehberler dışında bu oyun hakkında şahsi bir izlenecek kısa yol düşünceniz varmı ? yani başlayın şunu şunu yapıp şöyle devam edin gerisi gelir gibi.
    çünkü rehberler çok fazla icik cicik ayrıntıya girmiş ve insan okurken bile yoruluyor,kaldı ki uygulamak teşekkürer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 13 Mart 2012; 14:25:06 >




  • :) Normaldir dostum aşırı karışık bir oyun. Ama gözünü korkutmasın, temel şeyleri kavrayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ki zaten herşeyi bir anda öğrenicek değilsin oynadıkça, ihtiyacın oldukça, merak ettikçe öğreniceksin. Atıyorum bir gurupta gözcü rolünü üstlenmek istiyorsan karakterin ilgili skilleri okurken sende sende kendi skillerini geliştiriceksin:)(pratik yapıcaksın)
    Kontroller konusunda haklısın eski usül kontrolleri var ondan bende şikayetçiyim ama birsüre sonra alışıyorsun, kısayolları falan kullanarak daha rahat oluyor. Bence çok kafaya takmamak lazım kontolleri zira vaad ettikleri bu boşluğu dolduruyor. Zaten oyun gemi/uçak simulasyonu değil uzay simulasyonu. Gemi kontrollerinden çok uzayda neler yapabildiğine bakmalısın

    Benim önerebiliceğim ve hatta herkesin önerdiği F12'de "show career agent" sekmesindeki tutorial görevlerini yapmanız. Ve birsüre tutorial dışındaki normal görevleri yapmanız. Bunlar size oyuna alışma sürecinde yardımcı olur ve öğretirde belli başlı şeyleri. Hemde bu sayede ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kadar para yapmış olursunuz. Ondan sonra ne yapmak istediğinize karar verip karakterinizi o yönde eğitirsiniz. Bunun dışında bir corpa dahil olmanızı öneririm. Bu sıralar gelen yeni oyuncu çok olduğu için hem birlikte daha kolay öğrenirsiniz hemde görevlerde falan yardımlaşmış olursunuz ki zaten yardımlaşmak en önemli şey çünkü tek başına pek bişey yapılmıyor.
    Önceki mesajımda yazdığım kanalllara gelip eğitim corpu arıyorum dersen yardımcı olurlar. Bildiğim kadarıyla şuanda Turksquad ve No Destination Academy empire bölgesinde eğitim corpu olarak bulunmakta. Ama sen yinede bir araştır. Bu forumda ve paticikte konumuz var ordan araştır.

    Bir dipnot ekliyim, server hergün türkiye saati ile 13:00-14:00 arası bakıma giriyor.

    Fly safe o/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 13 Mart 2012; 19:48:49 >




  • Grafikleri iyi,oynanabilirliği yüksek,diğer arkadaşın dediği gibi vindictus tarzında item kadar playerlığın da öne çıktığı(yani git canavara 1 2 1 2 itemin varsa çok yoksa az vurursun tarzında değil) bir rpg arıyorum.LORO yu deneyeceğim ama siteye girmiyor :) (cabal,metin2,knight,silkroad gibi klasik oyunlar olmasın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 19 Mart 2012; 20:13:31 >
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=GI53ydJaus8&feature=player_embedded#!]
  • simsi tavsiye ederim.
  • Beyler bana olabilecek en f2p şekilde bir mmorpg lazım. Lineage ve Aion kaldırmıyo bilgisayar, onları önermeyin ondan.
    Allods denedim ama p2p den daha çok para ödenmesi gereken bir oyun ondan bıraktım. Bu şekilde store olayının cılkının çıktığı her haltın storelarda satıldığı bir oyun istemiyorum. Para vermeden de keyifle oynanabilecek bir oyun olsun istiyorum. PVP ağırlıklı olsa iyi olur bir de. Pvp sistemi falan iyi olsun yani. Tuşa hızlı basanın kestiği bi oyun olmasın.
    Silkroad, Knight ve türevi rezillikler gibide olmasın.

    Denediğim f2p ler;
    DDO
    LOTRO
    Ultima Online
    Allods

    UO gibi bir oyun bulabilsem harika olacakta, sanırım öyle bir oyun yok. En benzeyeni Runescape gibi. Bir de şu eve çok hoş geldi ama p2p miş.
  • kardeş şu sıralar rf online oynamanı öneririm.hem pvp si çok ii, hemde server yeni açıldığından para ödülleri,laptop,cep telefonu ve daha birçok hediyeleri var.aşağıdaki linkten bi göz atın.

    http://rfo.mayngames.com/openevent/check/M0030256462
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

    Beyler bana olabilecek en f2p şekilde bir mmorpg lazım. Lineage ve Aion kaldırmıyo bilgisayar, onları önermeyin ondan.
    Allods denedim ama p2p den daha çok para ödenmesi gereken bir oyun ondan bıraktım. Bu şekilde store olayının cılkının çıktığı her haltın storelarda satıldığı bir oyun istemiyorum. Para vermeden de keyifle oynanabilecek bir oyun olsun istiyorum. PVP ağırlıklı olsa iyi olur bir de. Pvp sistemi falan iyi olsun yani. Tuşa hızlı basanın kestiği bi oyun olmasın.
    Silkroad, Knight ve türevi rezillikler gibide olmasın.

    Denediğim f2p ler;
    DDO
    LOTRO
    Ultima Online
    Allods

    UO gibi bir oyun bulabilsem harika olacakta, sanırım öyle bir oyun yok. En benzeyeni Runescape gibi. Bir de şu eve çok hoş geldi ama p2p miş.


    aynen bende UO tarzı bi oyun arıyorum; yok mudur ki acaba? şöyle kalabalık bol action lı




  • skill efektleri fazla abartı olmayan, hikayesi sağlam ve bu hikayeye bağlı ilerleyen, ırk ve char seçenekleri hoş, hem kasarken eğlenebileceğim hem de zevkle pvp yapabileceğim, kocaman mobların olmadığı kesinlikle pet sistemi olmayan ingilizce f2p fantasy mmorpg arıyorum.

    daha önce oynadığım hoşuma giden oyunlar;

    shaiya
    ultima online
    knight online
    rohan blood feud

    deneyip, beğenmediğim/sıkıldığım oyunlar;
    silkroad
    guild wars
    rappelz
    metin2
    runes of magic
    cabal online

    öyle bi oyun olsa herkes oynar diyosanız gelin beraber arayalım :D ama yazdığım oyunları ve kriterleri okuduktan sonra ''vayy kardeşim tam senlik şu oyun'' diyosanız lütfen paylaşın.

    tşkler :)
  • hiç oyunla işim olmaz valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naberlanziya

    hiç oyunla işim olmaz valla

    Sorduk mu?
  • ya bana anlması kolay knight gibi czsi olan bi oyun istiyorum bot felan olursa olsun ztn olmayan oyun yokta pvp karısmasın istegim o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçırtma

    Ben Klanların kale kurduğu pvp sistemi kapsamlı sıkmayacak türkçe olan bir oyun istiyorum veya Öneri MMORGP lerinizi istiyorum F2P olsn

    RUnes of magic mayıs ortasında açılıyor
  • Age Of Conan 'ın PVP sini tutan başka bir oyun var mı? bence yok. Eğer klavye ve mouse kullanma becerin yüksek ise vede macro özellikli mouse kullanıyorsan, Age Of Conan oynamadan oyun oynadım deme, böyle bir PVP görmedim ben.... Mükemmle...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.