Bildirim
Oyun tanıtımı yapan tv kanalları ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Türksat üzerinde teknoloji tv tanıtım yapıyo bazı saatlerde -
bir zamanlar hotbirde 2 tane oyun kanalı vardı. ama sonradan kapandı zannedersem -
teknoloji tv war galiba bi tek... -
Oyun stüdyosu ve birkaç oyun programı var ama yurtdışındakilere göre son derece başarısız. Eğer imkanın ve ingilizcen varsa uydudan izle derim... -
birde snek tv de ( dijitürk üzerinden yayın yapıyor ) pazartesi günleri saat 21:00 de dağlan külegeç'in hazırlayıp sunduğu oyun tanımtımlarınında yapıldığı haftalık bir oyun programı Overgame. -
giga vardı kablolu da. Almancaydı ama çok güzeldi.
Overgame çok komik ya, çok güzel. Oyun içi montajlar çok komik. -
abi gelmiş geçmiş en iyisi game network tur ondan iyisi yok(hotbırd)
geç teknolojiyi
adamlar sony nintendo başkanıyla falan röportaj yapıyolar oyunları her türlü tanıtıyolar
tek sorun..!!!!
kanal artık göstermiyo -
Benim bildiklerim
1 Türksatta yayın yapan Teknoloji kanalında oyun stüdyosu
2 Hotbirdde Game one ve Game Network vardır ama favorim Game one dir -
hotbird de game network nereye gitti harbiden yaw o süper di -
Benim izlediğim kadarı ile Avrupanın en iyi oyun kanalı Gameone'dır Yayın kuşağının 100% 40 ı kesinlike oyunlarla ilgilidir... Big Show adlı oyun programı mükemmeldir. Geriye kalan kısımda: Tech, Oto, Spor, Film, Manga(Naruto favorimdir) vs.vs.vs.
Not: Kanal Fransızcadır... -
zamanında giga vardı kablolu tv de her gün izlerdim. aralarında Türk te vardı. giga nın yerine FB tv geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 11 Haziran 2006; 0:23:15 > -
benim bildiğim bir tek teknoloji tv var oda bazen yapıo -
gameone derim başka bişi demem -
gameone iyi de çizgi film falan veiryo full oyun olsa daha iyi olur
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- battlefield 2042 ps5 klavye mouse
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 mi ps5 pro mu
- ps5 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- sackboy iki kişilik nasıl oynanır
- ps 6
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- the last of us part 3 ne zaman çıkacak
- ps plus
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X