Şimdi Ara

Oyun takas yaparken neye dikkat edilmeli ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar tanimadigim biri ile BF4 ve CS:GO takası yapicaz.Bende BF4 var.Oynamadigim için takas yapıyorum.Nelere dikkat etmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek kimse yok mu ya ?

• öncelikle forumdan bulduğun biriyle takas yapacaksan profiline bak. referansları var mı, kaç yıllık üye, forumda aktif mi diye. eski üyeler vve aktif olanlar kıytırık bir oyun için üyeliklerini riske atmazlar. herhangi bir dolandırıcılık durumunda hesapları banlanır.

steam dışında takas yapmanın her zaman riski vardır. oyunu ilk gönderen risk alır. diğer taraf senin hesabını alıp toz olabilir

hesap takas etmenin ayrı bir riski vardır. hesaplar takaslandıktan sonra steam-origin destekle görüşüp hesabım çalındı geri almak istiyorum falan derse heasabı geri alabilir.

steamda ise oyunlar hediyelik olarak alınabiliyor. takas yapacağınız zaman takas uygulamasına oyunları koyuyorsunuz aynı anda takas gerçekleşiyor. risk yok. platformlar arası takas bu yüzden riskli.

bf4 ile cs go adil bir takas değil gibi geliyor bana. sıfır cs go yu 15 liraya çok rahat bulabilirsin ama bf4 ü zor bulursun. BF4 oynamıyom zaten takaslayacam diyorsan sen bilirsin. steam hesabını aldıktan sonra mailini şifresini falan değiştir. Ama eleman hesabım çalındı diye başvuru yaparsa ona nasıl önlem alınıyor bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 3 Kasım 2015; 12:22:40 >

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.Takas yapacağım kişi forumdan değil.Facebook vasıtasıyla tanıştık.Takas yapılacak steam hesabını biliyorum ve arkadaşımın steam hesabından arkadaslara ekledim.Takas yapacagim taraf şöyle bir şey dedi.Akşam skype girelim,iki tarafında memnuniyeti için hesapları gösterelim falan dedi.Ben de ilk kez takas yaptığım icin 'pekala' dedim.Burada bir sıkıntı yok gibi.

Şöyle dusunuyorum.Skype uzerinden adresimi,telefon numaramı falan her seyimi vereyim,ardından şifreyi ilk onun vermesini isteyeyim.Mantıklı mi sizce ? Böylece karşı tarafa biraz güven asilamis oluruz.

Dediğiniz gibi pek adil bir takas değil. Ben 1 sene önce 36 liraya falan almıştım ve 8-9 ay oyundan sikilana kadar oynadım.E haliyle sıkılmaya başladım ve neredeyse 2 aydır oynamıyorum.Aklimda oyunu satmak veya takas yapmak yoktu ama denk geldi işte.

Aslında olay şöyle gerçekleşti.1 sene önce 'Battlefield 4 Türkiye' adında bir gruba katılmıştım facebook'tan.Oraya dün birisi Bf4 PC alınır yazmış.Ben de iletişime geçtim,ilgilenebilecegimi söyledim.O da 'isterseniz CS:go ile takas olabilir' dedi.Benim de aklima yattı açıkçası.Ardından steam ve origin'deki hesap adlarını birbirimize verdik ve hesapların doğruluğunu onayladik kendimizce.Yani olay çok dostane gelişti.Ama ne olur ne olmaz diye sizin gibi tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim..

Yanitlarsaniz tesekkur ederim.Sağ olun..

• KGokturk kullanıcısına yanıt
    alacağınız hesabın profil linkini atar mısın hangi oyunlar var bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

alacağınız hesabın profil linkini atar mısın hangi oyunlar var bakayım

http://steamcommunity.com/profiles/76561198088438060/

• KGokturk kullanıcısına yanıt
    hesapta 5 tane oyun var. sadece cs go ile chivalry paralı diğerleri ücretsiz oyunlar. cs go yu 15, chivalry i 7-8 liraya bulabilirsin. indirim zamanı ikisini 17-18 liraya alırısn. parasal yönü senin bileceğin iş.

hesapları takaslarsan
    -cs go+chivalry oyunun olur
    -hesap 2 yıllık büyük ihtimal kısıtlaması yoktur. pazar, arkadaş ekleme açıktır. yine de sor.
    -sonuçta başkasının hesabı güven olmaz

diğer bir seçenek
    -kendin bir steam hesabı oluşturursun. hesap yerine hediyelik cs go istersin.
    -kabul ederse cs go yu kendin hesabına eklersin. chivalry in olmaz.
    -hesabında kısıtlamalar olur. pazar kapalı olur, arkadaş ekleyemezsin. kısıtlamaları kaldırmak için 5 dolarlık alışveriş yapman gerekir.
    -kafan rahat olur hesap senindir

bunları bir düşün karar ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

hesapta 5 tane oyun var. sadece cs go ile chivalry paralı diğerleri ücretsiz oyunlar. cs go yu 15, chivalry i 7-8 liraya bulabilirsin. indirim zamanı ikisini 17-18 liraya alırısn. parasal yönü senin bileceğin iş.

hesapları takaslarsan
    -cs go+chivalry oyunun olur
    -hesap 2 yıllık büyük ihtimal kısıtlaması yoktur. pazar, arkadaş ekleme açıktır. yine de sor.
    -sonuçta başkasının hesabı güven olmaz

diğer bir seçenek
    -kendin bir steam hesabı oluşturursun. hesap yerine hediyelik cs go istersin.
    -kabul ederse cs go yu kendin hesabına eklersin. chivalry in olmaz.
    -hesabında kısıtlamalar olur. pazar kapalı olur, arkadaş ekleyemezsin. kısıtlamaları kaldırmak için 5 dolarlık alışveriş yapman gerekir.
    -kafan rahat olur hesap senindir

bunları bir düşün karar ver

Hocam çok sağ ol arastirmissin,vakit harcamissin eline emeğine sağlık.

Hocam ben arkadaşımin hesabında 1-2 ay cs:go oynadım.Ama o hesapta pazar kısıtlaması vardi ve pazar yüzü görmeden sadece rekabetçi maç atarak dümdüz bir oyun oynadım.Yani pazardan alışveriş yapmak,silah alip-satmak,kasa açmak istiyorum. Bu yüzden ilk seçenek daha makul geliyor.Bir de oyunu oynayan 3-4 arkadaş daha var.Onları arkadaşlara ekleyip rekabetçi maç atma olayı da var.Bu yüzden ilk seçenek çok çok daha makul.

Dediğin gibi 15 liraya falan CS:go bulmak mümkün ama emin ol hiç uğraşmak istemiyorum onlarla.Hem elimdeki bf4'ten kurtulmak hem de sevdiğim bir oyunu elde etmek daha mantıklı ve daha kolay geldiğinden satın almakla ugraak istemiyorum açıkçası.

Hocam cok sağ ol eline emeğine yüreğine sağlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.