Şimdi Ara

Oyun sonunda kafayı yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes koridor aşamasındayken birden ping 3binlere falan çıktı karşı takımda dahil oyundaki herkes düştü benim oyunum arada devam ediyodu ama karakter hareket etmedi bizim takımdan bi elise kıpırdanıyodu ama sanırım oda base den çıkamıyodu bi türlünsjkdl oyunu kapatıp açıyım dedim güvenlik duvarı uyarısı verdi şimdi bu oyundan düştüğüm için 20dk cezası yiycem büyük ihtimal ile bu oyunu sayarlar mı?

• Sanirim ddos herkes oyundan dusmus ve girmezse oyun dagilut ve karsilasmalara islemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mscdd7 M kullanıcısına yanıt
    ddos olduğunu sanmıyorum öyle olsa neden diğer takım da düşsün ki :S
  • DDoS Farklı birşey.Bu Drop Hack.Herkezi oyundan düşürüyor yapan kişi ve riot'da oyuna bağlanamayınca kimse otomatik olarak oyunu iptal ediyor.Maç karşılaşmalara işlenmiyor.
  • çok saçmaymış kendisi kazanamıycaksa neden yapıyor ki bunu? zaten tüm lane ler eşit gidiyodu
    herneyse bilgi için teşekkürler peki kimin yaptığını nasıl anlayabiliriz?
  • normal bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haruna Rei

çok saçmaymış kendisi kazanamıycaksa neden yapıyor ki bunu? zaten tüm lane ler eşit gidiyodu

Yapan kişiyi bilemessin sanırım orasını bende bilmiyorum.Adamın afk kalması gerekmiş olabilir.Zaten yenilecekleri için yapıyorlar bunu yenileceğini düşünmese yapmaz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

quote:

Orijinalden alıntı: Haruna Rei

çok saçmaymış kendisi kazanamıycaksa neden yapıyor ki bunu? zaten tüm lane ler eşit gidiyodu

Yapan kişiyi bilemessin sanırım orasını bende bilmiyorum.Adamın afk kalması gerekmiş olabilir.Zaten yenilecekleri için yapıyorlar bunu yenileceğini düşünmese yapmaz sanırım.

Tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.