Şimdi Ara

Oyun satın aldım ama bir problemim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün 3DS'imden (UK/ENGLAND) eShop u kullanarak NSMB 2 ve Art of Balance isimli oyunları aldım. Hiçbir üye giriş durumu vs olmadı çatır çatır aldım direk şimdi korku sardı makinaya fabrika ayarı felan çeksem bu oyunları satın aldığım nerden belli olacak. Yokmu bunları biryere kaydetme vs lütfen yardım edin :(

• UP
  • ulan senin için gece demedim araştırdım buldum, ayrıca bende 3ds almak istiyorum bana ilk izlenimlerini bildirirsin
    her neyse aldığın bu oyunlar için dediğin gibi hesap istemiyor, direk olarak alete atıyor oyunları, yani aslında sen aleti aldığın an hesabın oluşmuş oluyor. Aman diyim aletin başına bişey gelmesin fabrika ayarı falan çeksen de eski yüklediğin oyunlar yine aynen duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdinTR

ulan senin için gece demedim araştırdım buldum, ayrıca bende 3ds almak istiyorum bana ilk izlenimlerini bildirirsin
    her neyse aldığın bu oyunlar için dediğin gibi hesap istemiyor, direk olarak alete atıyor oyunları, yani aslında sen aleti aldığın an hesabın oluşmuş oluyor. Aman diyim aletin başına bişey gelmesin fabrika ayarı falan çeksen de eski yüklediğin oyunlar yine aynen duruyor

Sağol zahmet etmişsin

Bende yarım saat önce çözdm onu yusuf yusuf eşliğinde fabrika ayarı atarak :D Ayrıca UK hesabımı yaratıp önce region u değiştirip sonra yine uk yaptım eshop hesap girme kısmı geldi girdim. Bilgileriniz eşleştirildi dedi. Zaten cihazın firmware tutan yerinde kayıtlıymış bu satın alma bilgileri vs.

Şimdi gelelim senin ricana.:

Cihazın Aqua Blue rengini aldım bana sorarsan gayet hoş ve havalı. Sonuç olarak herşeyimiz zaten siyah ağırlıklı. Cihazın bir Nintendo olduğunu orjinal bir cihaz kullandığını belli ediyor. Aynı zamanda R4I kart kullanıyorum. Bu orjinal kullanmama engel değil. NDS oyunları için R4I kart kullanıyorum 3DS oyunlarını orjinal almayı düşünüyorum. (zaten başka çarem yok)

Ekran boyutu son derece yeterli ve NDS oyunlarını oynarken çözünürlüğün düştüğünü ve ekranın kenarlarının siyah olduğunu farketmiyorsun. NSMB2 yi oynarken ise ekranın önceki nesillerden daha büyük olması harika. Gerçekten ekran boyutu olarak yeterli bir cihaz.

Ancak bir tasarım hatası var ki ben Nintendo çapında bir şirket için buna Epic Fail demeyi uygun görüyorum. Alt dokunmatik ekran çıkıntılı ve bu çıkıntılı kenarlar üst ekrana değiyor ve iz bırakıyor. Ciddi birşey değil ama Nintendo çapında deneymi yüzyılı aşkın bir firma için tabii ki Epic Fail.

3D kısmına gelicek olursak cihaz için güzel bir teknoloji. Ama kalkıpda 3D özelliği için 3DS almazsın. Güzel bir inavasyon ancak şuan için deneysel. Örneğin NSMB2 de sadece arka plan blu bir hal alıyor. Ancak 3D objelerin izometrik açılardan göründüğü veya 3D objelerin kenarlarının belli olduğu oyunlarda bu etki çok daha etkileyici kullanılmış. Örneğin Art of Balance isimli oyunda arkaplanın derinleşmesi çiçeklerin önde durması ve oyunun objelerinin derinlik kazanması gerçekten güzel.

Lakin gerek bataryanın hezameti gerek bir süre sonra en azından benim için yumruk yemiş etkisi yapması nedeniyle fazla kullanmıyorum. Zaten oyun deneyimine etki eden birşey değil. Tabii ki Mario 3D Land gibi oyunlarda puzzle ları çözerken illa ki kullanacağız.
    Yumruk kısmına gelirsek 3D her gözde farklı etki yapıyor vızı vızı gerçekten öyle ablama oynattığımda şakır şakır 3 saat oynarken ben yılların oyuncusu 1 saat zor dayanabiliyorum. Öyleki 2 saatlik 3D full açık halde oynadığım NSMB2 den sonra kendimi yatağa zor attım. (ciddiyim herhangibir espri yapmıyorum)

Cihaz ileriye yönelik çok şey vaadediyor. Donanım gücü olarak değil ama inavasyon ve eğlence açısından dolu dolu bir cihaz. Özellikle eğer gidip AC veya Ghost Recoon gibi oyunlara takılmazsan Nintendo nu has serilerini oynarsan alacağın keyif kat be kat artacaktır. Zaten şuanda fazlasıyla güzel oyun çıkmış durumda.
    Kamerlar ile 3D foto çekmek eğlenceli ancak tabii ki sadece eğlenceli işe yarar bir foto çekmek çözünüürlük nedeniyle mümkün değil. Yinede AR karttlarını sorunsuz kullanıyorum ve gerek Nintendo nun içindeki 1-2 oyunumsu gerekse AR kartlar cihazı aldığında seni 1 hafta oyalayacak güçte. Özellikle AR kartlara sararsan 2-3 haftanın 3DS ini masanın üzerine odaklayarak geçire bilirsin.

Oyun önerisi olarak ise kesinlikle ama ne olursa olsun bir pokemon oyunu ilk tercihin olsun. Emulatorle vs oynayıp bumu lan pokemon dedikten sonra bu cihazla tekrar pokemonu denedim ve gerçekten işin sırrı bu oyunu DS de oynamakmış :D Başından kalkamıyorum ve eğer seni sararsa rahat 150 saatini bu oyunda geçirirsin (herşeyi %100 tamamlamak imkansız gibi).

Hazır konu açılmışken NDS oyunlarına sakın sırt çevirme. 6000 oyunluk muhteşem bir kütüphane sonuçta. 3DS oyunlarında seçiçi ol. Seni uzun süre oyalayabileceğini düşndüğün oyunları al. Özellikle önerdiklerim Mario isminin geçtiği tm oyunlar.
    Eğer el becerin azda olsa sanata merakın varsa hatta merakın olmasa bile benim gibi çöp adam çiziyor olsanda sana Art Academy almanı öneriyorum EShop'da 29 Sterlin. Aşağıda videosu var. Sana adım adım resim çizmeyi öğretiyor. Taibii bundan önce bir Pokemon ve Mario almalısın :D Şimdilik hepsi bu soruların olursa cevaplarım.

• Bende NDS uzun süredir var, 3DS oyunlarını oynamak istiyorum ama sadece 3DS oyunları için o kadar oyunu para verip almaya değer mi sence?
  • Dostum sen benden çok uğraşmısın çok sağol beni aydınlattın iyi bilgiler kazandırdın bana eğer başka önemli şeyler öğrenirsen bana ulaştırmalısın bu arada haklısın göz olayı konusunda bunu başka bir yerde okumuştum ayriyetten kendim de test ettim 3ds deki 3d beni rahatsız etmiyor. Ama 3dmax firmasının gözlükleri başımı kopartıcak bir ağrıya neden oluyor. En yakın zamanda almak istiyorum 3ds i eğer alırsam senle irtibatta olucağımı kesinlikle bil

Not= 3DS in kırılacağına gönülden inananlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdinTR -- 6 Eylül 2012; 10:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkobra

Bende NDS uzun süredir var, 3DS oyunlarını oynamak istiyorum ama sadece 3DS oyunları için o kadar oyunu para verip almaya değer mi sence?

Bana kalırsa sen 3ds oyunları ""kolay alınabilir."" hale geldikten sonra almalısın şimdilik nasıl olsa alsan da çok oyun alamayıp sıkılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdinTR

Dostum sen benden çok uğraşmısın çok sağol beni aydınlattın iyi bilgiler kazandırdın bana eğer başka önemli şeyler öğrenirsen bana ulaştırmalısın bu arada haklısın göz olayı konusunda bunu başka bir yerde okumuştum ayriyetten kendim de test ettim 3ds deki 3d beni rahatsız etmiyor. Ama 3dmax firmasının gözlükleri başımı kopartıcak bir ağrıya neden oluyor. En yakın zamanda almak istiyorum 3ds i eğer alırsam senle irtibatta olucağımı kesinlikle bil

Not= 3DS in kırılacağına gönülden inananlardanım

Sana o konuda şöyle bir bilgi vereyim. PS3 kırıldı XBOX 360 kırıldı Wii kırıldı... PSP ler kırıldı NDS ler kırıldııııı... Ancaaaak şöyle bir husu var. Aslında 3DS de kırıldı (3DS oyunları için) Lakin adamlar bişey farkettiki bunun üzerine şöyle bir açıklama oldu.

"Biz bu konsolu şimdi kırarsa oyunların kalitesi dşer" Buna müütakip 1 veya 1,5 yıl daha bekleyeceğiz. Çünki adamlar wii dekinin olmasını istemiyor wii hemen kırıldı ve Nintendo nun dışındaki 4-5 yapımcı hariç tüm yapımcılar wii ye oyun çıkmış olsun diye oyun çıkarttı.
    3DS inde sonu böyle olmasın diye bekliyorlar iğice cepleri dolsun ki 3DS i korsan vurdu deyip saçma sapan oyunlar çıkartmasınlar özensinler diye. Bence haklılarda ve en güzelini yapıyorlar. Zaten herkes 1 yıl daha bekleyeceğiz diyor. Crown kart felanda yalanlandı zaten fake çıktı. Belki adamlar başarmıştı ama bu etmeni onlarda gördü sana önerim alabildiğin sürece orjinal al kırıldığı zaman acısını çıkartırsın.

• çok haklısın aslında bunu düşünerek de söyledim kırılacağını... Bence en iyisini yapıyorlar
  • bnce kırılmalı yoksa oyunlar alınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.