s.a arkadaşlar ben yeni bir oyun projesine başladım multiplayer fps ve çanakkale savaşıını anlatıyor iki tarafta olabileceğimiz yani ister ittifak ister itilaf olabileceğimiz bir oyun.Kodların çoğunu yazdım network kodları takım kodları ates etme mermi silah değiştirme ve su an top kodu üzerinde uğraşıyorum unity 3d motoruyla çalışıyorum projeye gereken 3d modelleyici, 2d grafiker ve sesler için bi arkadaş lazım ben 15 yaşındayım katılanların yaşı önemli değil benim için önemli olan ne bildikleri detayları almak isteyen ve katılmak isteyen arkadaşlar pm atsın.
Merhaba, ben de kod işleriyle ilgileniyorum. Acaba hangi programlama dilini biliyorsunuz? Hangi dil ile hangi ortamda geliştirme yapıyorsunuz? Örn: c# .net ortamı gibi. Ayrıca hazır kodları kullanarak mı geliştirme yapıyorsunuz yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz?
Ancak şu an web sitesi ve programlama ile ilgili işlerim olduğundan kısacası o konuda bir şeyler yapmak istediğimden ne yazık ki oyun projenize destek veremeyeceğim. Fakat bu konuda bir şeyler yapmanız benim ilgimi çekti bu yüzden iletişime geçsek iyi olur.
çok az kodu dışardan aldım çoğunu kendim yazdım javascirpt ve c# dan yazıyorum