Şimdi Ara

Oyun Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, sorum şu;

    Benim oyunlar ile ilgili ciddi bir sıkıntım var. Oyunu oynarken arada bir takılmalar,donmalar yaşıyorum. Mesela Half-Life 2 oynuyorum, ve oyunu açtığımda falan hiç bir sıkıntı yok. Ama 10-15 dk sonra oyunda 5-10 sn lik donmalar yaşıyorum(ki gerçekten çok sinir bozucu) . Ardından oyun normal haline dönüyor. bi 5-10 dk sonra yine aynı problem. Sürekli bu şekilde devam ediyor. ve bu hemen hemen her oyunda oluyor. Bir türlü sorunu bulamadım. Yani hiç bir şey yokken bir anda böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Isınma problemimde yok.yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum, çünkü daha öncede böyle bir sorunum vardı format attığımda düzelmişti. Fakat dün tekrar başladı. (ben format atalı 4-5 aydan fazla olmuştur sanırım)

    Sistemim oyun gereksinimleri için yeterli. o yüzden hiç onları yazmıyorum.

    Sürücü güncellemelerini de yaptım. DirectX, ekran kartı, vb.

    Acaba bu konu hakkında çözümsel bir fikri olan var mı?

    yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.







  • Arka planda her 10-15dk da bir program çalışıp oyunda takılmalara sebep oluyo olabilir.

    Oyun takıldığı anlarda görev yöneticisinden bir bak hangi program işlemciyi vs. kullanıyor diye onları kapatıp tekrar oyuna dön böyle anlaşılabilir.
  • Tamam mantıklı bir yaklaşım deneyeceğim, fakat sistemin zarar görmesinden dolayı böyle bir şey olabilir mi? Mesela CCleaner kullanmam sistemi etkilemiş olabilir mi?
  • Yok sanmam çünkü format attıktan sonra düzeldi demiştin sistemden olsa onlada düzelmezdi , yazılımlarla ilgili büyük ihtimal herzaman kurduğun bir dosyada olabilir fark etmemişsindir.
  • İlk 10-15 dk dan sonra fan aşırı ısınıyor olabilir mi hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.