Bildirim
Oyun pc toplamada 2 işlemci arasında kaldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartı daha önemli tabikide. işlemci bazında pek değişim olmaz.
_____________________________ İmzaya Ne Gerek Var. Bilen Bilir. -
Şimdi bir i3 3.5 ghz 2 çekirdek işlemci alırsam ve gtx 660 ekran kartı alırsam gta 5 i yuksek grafikde oynayabilirmiyim? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: remix467
Şimdi bir i3 3.5 ghz 2 çekirdek işlemci alırsam ve gtx 660 ekran kartı alırsam gta 5 i yuksek grafikde oynayabilirmiyim?
benim oyunlarda fps vs ultra hıgh takıntım yok. ama oyunu rahat şekilde oynarsın.https://www.youtube.com/watch?v=4y8o0BdbgTk şöyle bi videoada var._____________________________ İmzaya Ne Gerek Var. Bilen Bilir. -
Anladm ama ben bir i5 3470 alacam ve r7 240 ekran kartı. İlerde ekran kartını deyişebilirim ama işlemciyi deyişemem. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: remix467
Anladm ama ben bir i5 3470 alacam ve r7 240 ekran kartı. İlerde ekran kartını deyişebilirim ama işlemciyi deyişemem.
karar senin_____________________________ İmzaya Ne Gerek Var. Bilen Bilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X