Bildirim
oyun pc icin işlemcide karar veremedim yardım edermisiniz...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2500 k derim oyunlarda süper -
Tavsiyede bulunmadan önce bütçeyi belirtirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz. -
haklısınız özür:)) 200 ile 250 arası
asıl kafama takılan oyun pc lerinde AMD mi daha iyi yoksa İNTEL mi bana AMD dediler de bende o modelini seçmiştim.. -
Ben bütçeyle toplam sistemi kastetmiştim ama neyse:)
O fiyata en iyisi AMD almaktır hatta forumun 2. el bölümünde X6 bile bulabilirsiniz. Oyun konusunda AMD ya da Intel pek fark yaratmaz. Hele ki 1080p ve üzeri çözünürlükte farkı göremezsiniz.
Bu arada, eğer oyun sistemi topluyorsanız aslan payını ekran kartına ayırmanız gerekir haberiniz olsun. -
6100 alinabilinirse iyi olur degilse 4100de iyidir -
i3 2120 veya i3 2100 öneririm. Hem salt performans olarak hem de platform olarak AMD den daha iyidir.
http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-fx-pentium-apu-benchmark,3120-10.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X