Şimdi Ara

Oyun Patates Olmuş Ölmüş ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı gün başlayan 2 arkadaş düşünün birisi gold alıyor diğeri almıyor.

    Aynı gün aralarında 1 senelik fark dahi açılabilir... Alın size BnS...
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Güzel tespit şuan bıraksan 6 ay- 1 sene sonra geri başlasan 5000 gold falan alsan kaldığın yerden devam edersin.
    Pve'ci adamsanız bu oyunda adam gibi takımınız olcak. Clanla falanda olcak iş değil clanların çoğu kendi saz arkadaşlarını boostluyor , oyunculuğunu bildiğiniz sağlam kişilerden bir takımınız olcak.
  • Uzun bi aradan sonra arkadaşla tekrar girip nedir durum bakalım dedik halen aynı 140-150 üstü ping var bu da pve yi etkilemese bile pvp yi çekilmez kılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 15 Ağustos 2016; 14:50:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Programda gösteren ping zaten oyundaki gerçek Ping değil. EXE üzerinden bakarsanız en az 110+ping olduğunu görürsünüz arena desen 200 den aşağı değil.Oyunda ping olup olmadığını ani-cen yapan classlari oynayanlar bilir.Bende bıraktım zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu kalmamış oyunda yeniden başladım etrafta görev yapan kimse yok. Tabi serverında etkisi olabilir ama genel olarak öyle olduğunu düşünüyorum. Ben oyundaki dövüş mekaniklerini sevmedim. Aşırı iyi oyunculuk istiyor zamanında blok yapma kaçınma ard arda skillere basma falan bunları yapmak için hem çok iyi oynaman hemde lag ve fps düşüşü olmaması lazım. Zıplamalı kaçmalı oyunlar mmo olunca beni sarmıyor biraz dövüş sistemi knight , wow gibi olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Haziran 2016; 13:29:59 >
  • Bende 2 aydır girmiyorum. 2 Aydır gw2 oynuyorum. Tertemiz.
  • en son warlock geldiğinde 45 lvl kasıp mushin tower yapıyordum optimizasyon sıkıntısı yüzünden bırakmıştım, bugün gireyim dedim tonlarca patch gelmiş resmen oyun değişmiş ve optimizasyon sorununa ek olarak aşırı derecede ping oluyor.
  • Oyuna ne olmuş öyle ya. Şu yeni classla biraz oynayım dedim. Optimizasyon zaten anası ağlamış oyun bildiğin çöp olmuş. Onu geçtim, bu ping nedir yahu? Bildiğin 200ms den aşağı düşmüyor. 3 5 saat oynadım ve kesinlikle bunlar düzelmeden oynanmaz olmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping olayı oyun çıktığı günden beri var, ben ilk baştan beri söylüyorum, ncsoft bu eser ile oyuncuları resmen sağmalık koyun gibi görüyor, oyunu iyileştirecek 1 gram birşey yaptıkları yok. Habire patch getiriyorlar. Ben 3 ay önce oynamayı bırakmıştım. 6-7 senelik bir oyun. şimdiye kadar düzelmedide şimdimi düzelecek.
  • bildiğinizden değil sırf konuşmak için konuşuyorsunuz ha.

    Ping ekranında gördüğün senin pingin değil, hala yapım aşamasında olan bir özellik ve login serveri amerikada olduğu için oraya olan pingini gösteriyor. Oyunda optimizasyon sorunu var evet ama bunu biraz araştırıp ekran kartı ayarlarını düzeltere giderebiliyorsun. Oyunda fps sorunu olan tek yer SPP, onun optimizasyon pathci de daha gelmedi. Bilgisayarınız çöpse oynayabileceğiniz bir oyun değil tabi ki, onu da anlamak lazım.

    dileyen varsa 120fps 50ping screenshot çekerim atarım
  • Ben diliyorum open pvp haritasında fps için , pvp haritasındada ping için 10 sn liki video çekermisin ? ss de anlık fps inip çıktığından aldatıcı olabilir. 7-8 sn lik video gerçeği yansıtacaktır. open pvp de nasıl 120 fps alıyorsun bizde görelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sQuDoomer

    bildiğinizden değil sırf konuşmak için konuşuyorsunuz ha.

    Ping ekranında gördüğün senin pingin değil, hala yapım aşamasında olan bir özellik ve login serveri amerikada olduğu için oraya olan pingini gösteriyor. Oyunda optimizasyon sorunu var evet ama bunu biraz araştırıp ekran kartı ayarlarını düzeltere giderebiliyorsun. Oyunda fps sorunu olan tek yer SPP, onun optimizasyon pathci de daha gelmedi. Bilgisayarınız çöpse oynayabileceğiniz bir oyun değil tabi ki, onu da anlamak lazım.

    dileyen varsa 120fps 50ping screenshot çekerim atarım

    yahu hocam bırak bu işleri

    i7 4720hq işlemci ve gtx960m ekran kartı ile bile kasan bir oyun.

    p8600 işlemci ve hd4670m ekran kartı ile üstteki konfigürasyon ile de aynı sonucu alıyordum mart ayında.

    Hele ki poh24 ve mm24 de karakter hareket etmekte zorlanıyordu. blackwyramdan hiç bahsetmiyorum bırak fps yi ekranda resim slayt geçişleri oluyordu sadece.




  • Aynen, öyle kafadan sallamakla 120 fps de alınır 200 fps de alınır. Bu oyun pc nin iyi olmasına hiç ardırış etmiyor. Benim pc 3500 TL değerinde. Tamam belki efsane bir pc değil ama open pvp de 10 fps alacak kadar kötü bir pc mi ? sonra 10.000 TL lik pc si olan arkadaşım bile open pvp de 25 fps yi geçememişti. Oyunun burda fanatikliğini yapmaya gerek yok. Oyunun motoru bozuk işte bu kadar basit. Bilgisayarın iyi olsun kötü olsun her türlü kasıyor. dandik ekran kartı ilede kasıyor üst düzey ekren kartı ilede kasıyor. ayarları sıfıra çek yada full yap fps değişmiyor bile. Lag olayıda oyunun başından beri var. kimse burda sallayıp tutmasın.
  • https://www.youtube.com/watch?v=zlcCB3eyV-s

    fpsnizi duzeltmek için guide, hala boş boş konuşmak yerine bir araştırmayı deneseydiniz keşke. Ayrıca oyunda gerçek fullscreen'i aktive etmek için aynı anda alt+enter'a basmaniz gerekiyor. Alt'a basılı tutarken enter değil, aynı anda basacaksınız. Bir kaç kerede beceremezseniz denemeye devam edin.

    Ha burda yazılanları beceremeyeceğinizi tahmin ederek video/screenshot atarim en kısa surede. Open pvp haritası dediğin şeyin SPP olduğunu var sayıyorum ve yazdığım yazıyı bir kez daha okuyup anlamanı rica ediyorum. Sıkıntı devam ederse cevap veririm
  • B&S = Arena gerisi fasa fiso , B&S'de openworld pvp'nin hem getirisi yok hemde bazı classların bazı classları kesmesi söz konusu değil. Openworld pvp noob işi zaten itemli adamın itemsiz adamı kesmesine openworld denir.
    Ben destroyer oynadım , tek atışlık hakkın var furry basıp adamları kestin kestin 6 saniye falandı etki süresi. Oyunu bilen adam furry'i görünce ya kendini donduruyor vs.. yada return atıyor. Range classların 1v1 , openworld , pve'de mutlak üstünlüğü var. Oyunda bazı classlar arena classı bazı classlar pve classı. Tek classla hepsi olmuyor. Bende hepsi için ayrı ayrı karakter kasmakla uğraşamam oyun tarzıma uygun değil.

    şöyle 5-10dk lık bir video çeksende bizde görsek 120 fps 50 ping
  • destroyer pvp fury dedin gerisini okumadim zaten
  • FPS 1920x1080
     Oyun Patates Olmuş Ölmüş  ?


    Ping
    Port 10100 Oyun içi ping - 50
    Port 12100 Arena pingi - 60
    Port 10241 Oyun içi shop/web portu - 90
    Port 6600 Amerika Login Auth serveri - 190

     Oyun Patates Olmuş Ölmüş  ?




  • Tahmin ettiğim gibi print screen çekip göndermiş. Acaba bu sonuçları yakalamak için kaç deneme yaptı :) çek bakalım şöyle 10-20 sn lik video görelim. Bu kadar yalana hasta olmayın.
  • Login server Austin Texsas olarak gözüküyor ki. Bence normal serverları da orada eu felan yok.adam ping yok demiş. Ben tera yi bu oyundan çok daha fazla oynuyorum. Tera nin ne kadar sorunlu ve optimize olmayan bir oyun oldugunu bilen bilir. Orada bile orta ayarlarda 60+ fps ve 40 ping ile oynuyorum. Ama bns ye gelince, orada yazan gerçek değer olmaya bilir ama tuşa bastığımda skilin tepkime suresi bile oyunda ciddi anlamda ping olduğunun kanıtıdır. Aion da ilk çıktığında boyle saçmalıklar ile uğraşmıştık. Wtfast olmadan oynayamazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: limon2015

    Tahmin ettiğim gibi print screen çekip göndermiş. Acaba bu sonuçları yakalamak için kaç deneme yaptı :) çek bakalım şöyle 10-20 sn lik video görelim. Bu kadar yalana hasta olmayın.

    işim gücüm yok senin için video çekmekle mi uğraşacam ? Ping için de mi video lazim, noldu oynanmıyordu hani ?

    Arkadaş biraz araştırın araştırın, alışmışsınız bok atmaya, bir sorun varsa kesin sizde değildir. WTFast kurup oynayabiliyorsan sorun senin internetinde mi serverda mi ? Oyunda mouse tuşlarında lag olduğunu ve keyboarddan basılınca bu gecikmenin kalktığını hanginiz biliyor acaba ? Bunun için farklı farklı programlar ile insanlar mouse'un sol ve sağ tuşlarını R/T tuşlarına değiştirip oynuyorlar yada mouse yerine klavyeden basıyorlar. Bunun adı lag/ping değil input delay oluyor.

    Ben size video değil sinema filmi çeksem siz "senin server boş, bizim serverda çek de görelim" diyecek kafada insanlarsınız, o yüzden kolay gelsin size. Bence de oyun baya boktan optimize oynanmiyor, bırakın hiç uğraşmayın.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.