Şimdi Ara

Oyun oynayacagim Butce: 1900TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler taksitler kalkmadan bi telefon alcagim. Butcem normalde 1750 ama zorladim 1900 e cikardim. Bundan 1 lira yukari cikamam

Telefonu alinca surekli kullanicagmm. Her ozelligini kullanacagim. Didik didik edecegim

2 sene boyunca son cikan oyunlari oynamak istiyorum.

Telefonun yerlesik hafizasinin en az 32 gb olmasi lazim

Benim aklimda iPhone 5c 32gb var. Vatanda haftasonu bu fiyata dusuyor. Daha once ipod touch kullandigimdan iOS e yabanci degilim. JB ile telefonu istedigim kivama getirebiliyorum.

Taksit kalkacagi icin aldigimda en az 4 sene kullanicam. 2 sene en ust duzeyde gitsin yeter

Sizce ben 5c 32gb mi alsam oyunlar icin uzun omurlu olur yoksa onereceginiz baska bir telefon mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 sene kullanacaksan İphone'dan başka alternatif yok

• Oyun oynayacaksan note 3 yada ipad al yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c 2 sene daha güncelleme alır muhtemelen tercih yerinde 4 inç ekranda oynadığın oyun sana ne kadar tat verir bilmem ama telefon güncelliği anlamında 5c yi öneririm. Microsoftoun windows lu telefonlara 3 sene güncelleme vaadi de var o tarafa da bak diyeceğim ama orada oyun ve uygulama sıkıntısı var sistem emekleme aşamasında. Bunlar sorun olmaz dersen wp li telefonlara da bak ama aksi halde en iyi tercih 5c olacaktır. Android telefonların çoğu 1.5 seneye kalmadan ölüyor 1.5 sene rahatça kullanacağın cihazlar da amiral gemileri zaten. 4.4 güncellemesi ile 512 mb ram li cihazlar bile akıcı çalışacak diye bir söylenti var ama bu söylentiye güvenip android tercihi yapma derim. Bir de nexus 5 e bak en sorunsuz androidlerdir nexus lar
  • Oyun icin istiyorsan ipad oneririm telefona o kadar para verilmez tablet pc daha kullanisli ve uzun omurlu kullanacagin bir cihaz olacaktir oyun performansi icin kesinlikle ipad oneriyorum

• Note3 4 sene gider

• lg g2 veya xperia z1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun onerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 sene ve oyun diyorsan iphone al . Ama iphone biraz gıcık bi telefon itunes falan android alacaksan G2 den şaşma ustune paranda kalir .

• Çok zor bir karar. Z1 al diyecem bide 64gb sd card al diyeceğim ama android sıkıntısı var iste belki romlarla idare ettirebilirsin ama iphone 5c yerine sahibinden (forumda var) iphone 5s almanı öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam telefon daha kullanışlı ipad heryerde tasınmaz telefon sok cebine oyun oynucagın zaman cıkar
  • 5c alma derim g2 32gb al, note 3 bulabilirsen daha iyi
  • Nokia Lumia 1020 olur. Nokia Lumia 925 olur kalanına da ihtiyaçlarınız karşılarsınız.
  • ıphone nun mınıcık ekranında ne oyunu oynanacakkı,tabıkı 32 gb lg G2 onerırım,olmadı note3 de dusunulebılır yada paralelde z1 olur cok saglam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Dream

Nokia Lumia 1020 olur. Nokia Lumia 925 olur kalanına da ihtiyaçlarınız karşılarsınız.

Lumia 1020 Kamerası ile olsun, Stabilliği olsun browser hızı olsun sizi 6 7 yıl bile götürür
  • Hafta Sonu 1900TL'ye Note 3 Bulabilirsin Bence Oyun İçin Kusursuz Bir Telefon Tam Bir Canavar.
  • Oyun oynamak için niye telefon alıyorsun

• 5c ye o para verilirmi yazık günahtır.5 in donanımıyla aynı ustune bırde plastık kasa. xperia z1 derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.