İyi akşamlar arkadaşlar internette araştırıp kesin bir çözüm bulamadıgım ve bana kafayı yedirten bu soruna umarım sizler cevap verebilirsiniz.Bilgisayar çeşitli oyunları oynarken uyku moduna giriyor ve bilgisayara reset atmadıgım taktirde çıkmıyor...Hangi oyunlar derseniz FEAR 2:Project Origin(bu oyunda o kadar çok oldu ki artık oyunu silmek zorunda kaldım), Medieval 2:Total War ve en son olarak X-Men origins: Wolverine'de başıma geldi. Sistem Özellikleri: Windows Vista Ultimate 64 bit. Nvidia 9800GX2 1 GB ekran kartı. Intel Q9300 quad core işlemci. 4 GB ram. Monitör ise Samsung T220(Uyku moduna girdigi zaman sol üst köşede Analog ve Digital yazıları beliriyor).
Ayarlardan güç seçeneklerini seçip bilgisayarın bekleme süresini sınırsız yaptın mı?
Denetim masasından güç özelliklerine gir . Oradan uyku modunu kapat suresız yap yanı sonucuda bıldır
denetim masasından güç ayarları bölümünde ayarları bu şekil yaptığında bir sorun kalmayacaktır muhtemelen.
Dediginiz ayarlara baktım uyku modu kapalı durumdaydı gelişmiş ayarlardan hard diski kapatma ayarı 20 dakika sonraydı onu kapattım bakalım ne olacak.
Arkadaşlar sorun malesef devam ediyor.Güç ayarlarında denemediğim ayar kalmadı ama hala uyku moduna geçiyor. Bu arada monitörde Analog ve Digital yazıları defalarca belirip sonra kapanıyor.Acaba sorun monitörde olabilir mi?
Klavyeni bir değiştir başka bir klavye dene bakalım ne olacak Ciddiyim bu konuda .