Şimdi Ara

Oyun oynarken pc donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fallout New Vegas oynarken oyun yaklaşık 40-45 dakika gibi bir süre sonra kilitleniyor ve reset atmazsam da düzelmiyor.Başka hiç bir oyunda bu sorunu yaşamadım şu ana kadar.
    Sistemim
    Intel Core i5 650
    MSI P55A-G55
    4 GB(2x2) 1600 Mhz DDR3
    His Radeon HD5750 1GB
    Samsung 500GB Sata
    Thermaltake V3

• quote:

Orijinalden alıntı: modega

Arkadaşlar Fallout New Vegas oynarken oyun yaklaşık 40-45 dakika gibi bir süre sonra kilitleniyor ve reset atmazsam da düzelmiyor.Başka hiç bir oyunda bu sorunu yaşamadım şu ana kadar.
    Sistemim
    Intel Core i5 650
    MSI P55A-G55
    4 GB(2x2) 1600 Mhz DDR3
    His Radeon HD5750 1GB
    Samsung 500GB Sata
    Thermaltake V3

sistem guzel
    bılgısayar kasası ıcı temız mı ve en son ne zaman temızledın
    bu sorun dıger oyunlardada yapıyor mu , eger yapmıyorsa bılkı oyunda sorun vardır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Arkadaşlar Fallout New Vegas oynarken oyun yaklaşık 40-45 dakika gibi bir süre sonra kilitleniyor ve reset atmazsam da düzelmiyor.Başka hiç bir oyunda bu sorunu yaşamadım şu ana kadar.
    Sistemim
    Intel Core i5 650
    MSI P55A-G55
    4 GB(2x2) 1600 Mhz DDR3
    His Radeon HD5750 1GB
    Samsung 500GB Sata
    Thermaltake V3

sistem guzel
    bu sorun dıger oyunlardada yapıyor mu , eger yapmıyorsa bılkı oyunda sorun vardır :D

Pc daha geçen yıl aldım vatan dan topladım.Kasanın içini henüz temizleme gereği duymadım.Zaten kasaya garanti kağıdı yapıştırdıkları için garanti gider diye açamıyorum.Sorun sadece bu oyunda oluyor ayrıca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Sistemim
    Intel Core i5 650
    MSI P55A-G55
    4 GB(2x2) 1600 Mhz DDR3
    His Radeon HD5750 1GB
    Samsung 500GB Sata
    Thermaltake V3

sistem guzel

Pc daha geçen yıl aldım vatan dan topladım.Kasanın içini henüz temizleme gereği duymadım.Zaten kasaya garanti kağıdı yapıştırdıkları için garanti gider diye açamıyorum.Sorun sadece bu oyunda oluyor ayrıca.

tamam işte kardes
    dedıgım gıbı bu oyun sorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 21 Ağustos 2011; 0:58:01 >

• Canım kardesim 3 yıldır kullandıgım sistemimde son 4 aydır bu sorun var ve 4 aydır call of duty 2 oynayamıyorum.Oynasam pc 5 dkda bi durdukyere donup kilitleniyo.Eskiden banamısın demezdi.
    Herşeyi denedim.Yeni power aldım,sıcaklık kontrolü yapıyorum xzaten ama çözüm olmadı.

Bugün enson orunu cok kolay şekilde tespit ettim.
    Win7 var bende ve olay görüntüleyicisine girip sistem raporlarına baktım tam donma anında.
    PCI express donanımsal hata diyodu.Ekran kartı tabiki.Cıkardım kartı suan oboard kart aktif ve donma yok cok şükür.Sana şimdi tarif edeyim ve ordan bak bakalım donma anındaki sorun neymiş,ne sebep oluyomus.

1- Fotografta gördügün yolu izleyip işaretli uygulamayı tıkla olay görüntüleyicisi acılır.
    2-Arama kısmına olay görüntüleyicisi yaz ordanda ulaşabilirsin.
    3-Olay görüntüleyicisini actıktan sonra windows günlüklerini tıkla.
    4-Sonra alt baslıktan sistemi tıkla ve sag kısımda üst tabloda pcn dondugundaki saat dakika ve saniyede hangi hatayı almışsın tıkla bak.
    Alt kısımda hatanın içerigi ve ayrıntısı yazar.Ordan tespit edebilirsin donmanın sebebini.
    Donanımsalsa hangi donanımda sorun varsa onu,yazılımsalsa hangi yazılımda sorun varsa onu anlayabilir ve ona göre sorununu çözebilirsin.
    Yoksa tek tek ram sök tak,power değiştir dene,ekran kartı değiştir dene vs vs ugrasırsın.

http://c1112.hizliresim.com/s/5/xx3h.jpg

• Merhaba Arkadaslar Ben Güncel Oyunlarda Sıkıntı Yaşıyorum Oyunumu Oynarken PC donuyor ne yapmalıyım. Bilgisayarımın Hangi parçası yetersiz olabılır.

Oynadıgım oyunlar:

Mount & Blade Warband

Medal Of Honor Warfighter

Gibi oyunlarda oyun içinde bilgisayarım kitleniyor bilgisayarımın özellikleri

İşlemcim : İntel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E8200 @ 2.66 GHz
    Ram : 3 GB
    Sistem türü : 64 Bit
    Bilgisayar Modelim : PRO2000
    Ekran Kartım : NVİDİA GeForce GT 440
    Geçerli Görüntü Modu: 1920 x 1080 (32) Bit (60 GHz) (Ekran Kartı Sürümüm Günceldir.)
    İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate (64)
    Anakart Üreticisi : MSI
    Anakart Modeli : MS-7267
    DirectX Sürümü : DirectX 11
    Bellek : 3072 MB (Ram)
    Disk Belleği Dosyası : 2105 MB kullanıldı , 4035 MB kullanılabilir.
    BIOS : Default

PSU : 580 Watt

Bunlardır Neden Donuyor Acaba Kasamın Kapagıda Acık durumdadır fakat bilgisayar masamın kucuk bolumunde yanı arkası kapalı bir durumdadır.

Şimdiden Teşekkürler Kolay Gelsin...

• Ekran kartı veya işlemci ısındığı için muhtemelebn tam yükte sıcaklık değerlerini paylaşırmısın....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.