Şimdi Ara

Oyun Oynarken Laptop Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Bazı Oyunları Oynarken Aniden Kapanıyor Bu Sorun Genel Olarak Isı Kaynaklı Deniliyor Bende Fanımı Ve İşlemci Macunumu Yeniledim Ama Değişim Olmadı Bilgisayar Kapanmadan Önceki Sıcaklık 40-45 Derece Arasında Oluyor

Windows 7 Ultimate
    Intel Core 2 Duo Cpu P8700 @ 2.53GHz 2.53GHz
    ATI Mobility Radeon HD 4650
    4 GB RAM
    64 Bit Sistem

• sensörlerde sorun olabilir. sıcaklığı hatalı gösteriyor yüksek ihtimal. sıcaklıkdan dolayı güvenlik amaçlı sistem kendini kapatıyor
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum çözemedim hâlâ, önceden lol oynarken oluyordu, ilk önce ekran kararıyor sonra aydınlanıyor sonra laptop kapanıyordu. BDO oynarkende aynısını yaşıyorum, bende kulaklıkla ilgili yada usb girişiyle ilgili bir sıkıntı var sanırım kulaklığı çıkardım öyle denedim pc kapanmadı, ama bu seferde oyun kapandı.Bilgisi olan varsa bende faydalanayım.
  • Her cihaz yapar mı bilemiyorum fakat laptop ısıdan dolayı kapanırsa sonraki ilk açılışta sıcaklık dolayısı ile kapandığını belirtir. Cpu için 90 derece.

Bunun dışında ise yorumum; ekran kartı veya besleme kısmı alarm veriyodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Çözüm Öneriniz Varmı Acaba
  • clairvoyant99 C kullanıcısına yanıt
    ayrı bir konu açmak istemedim buraya yazayım laptop kullanıyorum pilde kullanırken film falan izledim , şarja taktığım anda kapandı sorun neyde nasıl düzeltebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.