Şimdi Ara

Oyun oynarken ki komik anılarımız... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ebe beni yakaldı tekmeyi bi salladı benim hayalara geldi
    mortal kombat daki x-ray vuruşları gibi olmuştu
  • L4D2 oynuyordum yabancılarla. hani köprülü bir bölüm varya (parish ti galiba)

he işte orda ilerliyoruz. bir bölümde köprünün bir bölümleri kırık falan. orda ne olduysa 3 üçümüz düştük(heralde charger vurduydu). öbür eleman bizi kurtarmaya geldi. tam birimizi kaldırdı o da düştü. sonra kaldırdığı adamda birini kaldırmaya çalıştı, tam kaldırdığı sırada o da düştü. böyle bikaç kez daha devam etti. ama o gün ne gülmüştüm yahu. gülme krizi geçirmiştim resmen. şimdi böyle anlatınca pek komik olmadı ama görmeliydiniz.en sonunda hepimiz düştük tabi bölümü geçemedik

aha buda resmi
     Oyun oynarken ki komik anılarımız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 17 Temmuz 2013; 2:06:41 >

• Abimle bisürü oyun bitirdik hepsinde ayrı bir anımız vardır.

Combat oynuyorduk eskiden Alarmı kapatmaya gittik bende Şarjörü yenilerken önümüzden düşman geçti ve bizi görmedi bizde ucuz yırttık dedik ve o kadar güldükki hiç unutamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

4-5 sene önce metin2 oynardım yeni başlamıştım da bilen bilir merkezde bi bekçi var o sürekli bişeyler yazıyor kafasının üzerinde adamın yanına gidip 'nediyosun lan sen ?' falan derdim küfür ederdim millet yanıma gelip salak mal zuhahaha falan derdi sonradan çaktım durumu tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • painkiller oynarken arkamda sezsizce 2 yaratığın yaklaşması
  • haxta şöyle bir oda görmüştüm

"ACEMİ BAN PRO BAN HERKES BAN"
  • Knıghtta apelerde upgrade scroll kasıyordum. Adamın bırıne 200 kusur sattım. Adam nerden dusuruyorsun dedı bende soylemedım. Koxptan speed hackı actım gıdıyorum. Arkama bı baktım bu adam benı takıp edıyor. Ts bastım gıttım trollerın oraya :D adam yattı banada krız geldı :D :D

• Küçükken evcilik oynardık,ben hep ev olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 12 Temmuz 2013; 23:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Küçükken evcilik oynuyorduk,ben hep ev olurdum.

nick mesaj
  • @Foseydon
    @teamspeak

koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

SAMP oynarken Last Man Standing tarzı bir moddaydık. Herkes arabayla başlayıp bir bölgeye gelince helikoptere geçiyordu her neyse ben ve arkadaşım ve bir de yabancı kaldık son 3'e. (serverda sadece 2miz türküz) Adam gitti helikoptere ulaştı. Biz tabi diğer helikopterlerden kaçtığımız için çok farklı alanlara gitmiştik. Arkadaş helikopter peşimde patlatacak yazdı bende tamam sen onu oyala ben gidip helikopteri alıyım hallederiz dedim. Koskoca San Andreas haritasında nasıl olduysa dolaşa dolaşa aynı yola girmişik kafa kafaya bi gömdük ikimizinde arabası alev aldı helikopter daha bizi vuramadan oyunun galibi oldu. Hayatımdaki en imkansız şanssızlıklardan biriydi Aklıma geldikçe yazarım

Hocam Samp'taki nickin neydi?

• Arkadaşlara sokakta lig yapıyoruz.Oyuncular sponsorlar.Hatta reklam tabelası bile yaptık.(Gazete de yapmıştık fotomaç gibi)

Benim de arkadaşımla maçım var.Kaleye de malın birini geçirmişler.Maçta da şike var( o kadar yani)Hakem de kaleci oluyor.Rakibime 5 tane penaltı verdi.6-1 yenilmiştim.Reklam panosuna falan tekme atıyorum.Kuyruğuna basılmış bir hayvan gibiSonra arkadaşları kovalıyorum.Bütün millet ibretler içerisinde gülüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

SAMP oynarken Last Man Standing tarzı bir moddaydık. Herkes arabayla başlayıp bir bölgeye gelince helikoptere geçiyordu her neyse ben ve arkadaşım ve bir de yabancı kaldık son 3'e. (serverda sadece 2miz türküz) Adam gitti helikoptere ulaştı. Biz tabi diğer helikopterlerden kaçtığımız için çok farklı alanlara gitmiştik. Arkadaş helikopter peşimde patlatacak yazdı bende tamam sen onu oyala ben gidip helikopteri alıyım hallederiz dedim. Koskoca San Andreas haritasında nasıl olduysa dolaşa dolaşa aynı yola girmişik kafa kafaya bi gömdük ikimizinde arabası alev aldı helikopter daha bizi vuramadan oyunun galibi oldu. Hayatımdaki en imkansız şanssızlıklardan biriydi Aklıma geldikçe yazarım

Hocam Samp'taki nickin neydi?

Rated_R_Superstar kullanıyorum genelde. Ama bunu oynarken ki adım neydi hatırlamıyorum SAMP'a arkadaşımla birlikte ilk başladığım zamanlardı çünkü.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf3te kız arkadaşım jetteyken karşıdan sniperla indirdiydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

L4D2 de micden ingilizce sövdüğüm adam chatten sktr lan sensin noob yazınca kahkaha attıydım.
    Gene L4D2 baseden çıktım smoker çekti boomer kustu spitter tükürdü hunter atladı öldüm.

Gece gece iyi kahkaha attım. Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.

• resident evil 3 oynuyorduk arkadaşla. Her nemesis çıktığında sıcrıyorduk korkudan... en son nemesis'in aniden çıktığı bir sahnede arkadaşım artık anasını avradını severim ben bu oyunun yeter a.. deyip gitmişti çok gülmüştüm

birgun yazlıkta 2 kuzenımle internet kafeye gittik. pcleri actık kulustur sureklı donuyor. o zamanlardada 3 umuz fena halde poker oynuyoruz çok baglanmıstık bayağıda para yapmıştık satıyorduk falan. facebooktan bilirsiniz zynga nın texax holdem. neyse bız 2 miz actık oynuyoruz hafıf arada donma var ama ufak tefek. diğer kuzenın acılcak pc hala beklıyor kufur ederek sonra oyuna gırdı gayet normal bızımkınden az donuyor bızle dalga gecıyor falan. çok buyuk masada 200m ile oturmuş beyler bakın nasıl yolcam falan dıyor. sonra jj geldı buna 125 m sını bastı yere 3 kagıt acılıyor bıldıgınız gıbı kagıtların bırı j uc j yaptı yanı. diğer adamda rest dedı tam o rest dıyecek pc donmazmı haylı ıle bu cevap veremedıgı ıcın ele parada adama gitti alacagı paradanda kendı parasındanda oldu. bu nasıl ama sınırden kıpkırmızı zaten cabuk kızaran bırısı. masayı yumruklamaya başladı s.k gibi bilgisayar severım boyle ınternet kafeyi deyip çıktı. kafedeki kadın şaşkınlıkla buna bakıyor bızde ozur dıleyıp parayı verıp cıktık dışarı bu sinir kırızı gecırıyor ben gülmekten ölüyorum

daha vardır aklıma gelırse eklerım...

• Knight oynayanlar bilir. Bir gün sabahtan akşama kadar cz de pk atıyoruz. Vedat abi var ventte bize komut veriyor. Neyse nova town yapacagız. Dolanıyoruz czde vedat abi geldik dedi. Priestler girdi bizde girdik novaliyoruz. Vedat abi sövüyo bu nasıl iş kimseyi alamadık filan derken priest heal yap diye bagriyodu. Sonra Vedat abi burası bizim town diye bagirdim. Baya gulmustuk. Kendi kendimize nt atmisiz

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA IV Multi oynuyordum Team Mafia Work modu,

Takım arkadaşımla anlaştık ışık kırmızı yanıyordu, ikimizin altında da son model araba vardı. Yeşil yanınca gazlayacaktık. Başladık yan yana gidiyoruz son sürat, baktım olmuyor buna yandan bir koydum benzinliğe uçtu heryer havaya uçtu gülmekten sandalyeden düşüyordum, o da bana sövüyordu :D

Aklımda bir yer canlandı bu dediğin yer South bohan mı ? İsiklardan 200 metre sonra solda köprüye cikis var orası mı ? Tam orada benzin istasyonu var çünkü

Ps3 te mı oldu bunlar ? Hala oynuyor musun ?

Oyuna başladığımız ilk map'ti sanırım. South Bohan'da değil. Sağ alttaki map. PC 'de oynuyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

GTA IV Multi oynuyordum Team Mafia Work modu,

Takım arkadaşımla anlaştık ışık kırmızı yanıyordu, ikimizin altında da son model araba vardı. Yeşil yanınca gazlayacaktık. Başladık yan yana gidiyoruz son sürat, baktım olmuyor buna yandan bir koydum benzinliğe uçtu heryer havaya uçtu gülmekten sandalyeden düşüyordum, o da bana sövüyordu :D

Aklımda bir yer canlandı bu dediğin yer South bohan mı ? İsiklardan 200 metre sonra solda köprüye cikis var orası mı ? Tam orada benzin istasyonu var çünkü

Ps3 te mı oldu bunlar ? Hala oynuyor musun ?

Oyuna başladığımız ilk map'ti sanırım. South Bohan'da değil. Sağ alttaki map. PC 'de oynuyorum :)

aa tamam pardon ilk başladığımız haritanın adı south bohan kalmış adını yanlış söyledim

ama yerini bilmişim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.