Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN KASIYOR NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aylardır canımı sıkan bir problem var artık canıma tak etti ve bir konu açarak yardım alabileceğimi düşündüm
    işlemcim bu intel i7 2670QM 2.20 GHz ekran kartım Geforce GT 520 mx ve ayriyetten gt 520 yi destekleyen hd 3000 ekran kartı
    sistem özelliklerim bu pek anlamıyorum bu işlerden iyi bir donanım bilgimin olduğu söylenemez
    şimdi soruna gelelim sistemimin çok rahat bir şekilde kaldırdığı oyunu low da bile kasmalarla oynuyorum
    sistem özellikleri benimkinden daha düşük olan bir arkadaşım ise bu oyunu 0 kasma ile rahatça oynuyor
    bahsettiğim oyunun adı gunz2 online pvp tarzı bi oyun ttnt kullanıyorum ve internetimi durumu pek iyi olmayan bir komşumla ortak olarak kullanıyorum
    bundan dolayı internet biraz yavaş sizce bu oyunu kasarak oynamamın sebebi sistemimin yetersizliği midir yoksa internetimin yavaşlığı mı

MINIMUM:
    Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.4 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600
    DirectX: Version 9.0
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 4 GB available space

oyunun minimum sistem gereksinimleri bunlar yani oyunu kaldırıyor ama neden kasıyor onu anlayamıyorum
    biraz uzun oldu arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürler

• Merhaba,

İşlemciniz, belirttiğiniz oyunu oynatabilecek düzeyde.
    Grafik kartlarınızın her ikisi de oyunu kasmadan oynatabilecek düzeyde görünmüyor; yani kasması gayet normal.

Kasmalar internetsel değil, donanımsaldır.

Ekran kartını açıklayacak olursak:
    Temel olarak çalışma mantığı pci express veya agp slotundan aldığı bilgileri uygun şekilde işleyerek görüntü haline dönüştürmektedir. Görüntüler işlenirken gölgelendirme, 3d efektleri gibi işlemlerden sonra video memory – video bellek entegrelerine kayıt edilerek birleştirme işlemleri gerçekleştirilir. Bu işlemlerden sonra elde edilen görüntüler çıkış portlarına gönderilir. Yani film izlerken veya oyun oynarken hareketli olan görüntüler, aslında kare kare işlenerek birleştirilip oluşturulmaktadır. Eklenecek olan efektler, gpu üzerindeki (pixel, texture, shader, raster operations pipeline – rop, vertex vs..) ünitelerde işlenip, video bellek; yani ekran kartı üzerindeki belleklere iletilmektedir.

Ayrıca, "lag" dediğimiz gecikmeler kasma yapmaz, sadece takılmalara sebebiyet verir.

Dediğim gibi; kasma, donanımsal olmak üzere, sistem yetersizliğinden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesteron -- 20 Kasım 2015; 15:53:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.