Şimdi Ara

Oyun Oynarken Kasadan Gelen Ses..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..herhangi bi oyun oynarken kasadan DIIIIIIIIT diye bir ses geliyor..bazen bu ses gidiyo 2 3 saniyelik sonra tekrar geliyor.fakat sadece oyun oynarken normalde birşey yok.sorun nerde olabilir ? ben hdd ve psudan şüpheleniyorum sizce nedir ? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 13 Haziran 2008; 22:44:17 >

• O ses bir çakışmadan oluşuyo olabilir ram in veya işlemcin yada ekran kartın yetersizse bu hata uyarısını da verebilir.. Bir diğer sebebide arka planda çalışan başka bir progran sebebiyle olabilir! Bunlarda çakışma oluyodur ki muhtemelen kopya oyun olduğundan yapa bilirde! Bunlar sadece tahminlerim.

Kolay gele

yorum için teşekkür ederim..

bilgisayarımın özellikleri şöyle ;

e2160 1.8 (o.c ile 3.0)
    geforce 8600 gt ekran kartı
    2 gb single ddr2 800 mhz ram
    seagate 250 gb 16 mb cache hdd
    350w psu...

• O ses işlemcinden geliyor Çok fazla yoruyorsun işlemcini. Pc yi çok fazla açık tutmamaya bak. Geçen yaz aynısı bendede olmuştu

Orjinalden alıntı: ITheHeavenI

O ses işlemcinden geliyor Çok fazla yoruyorsun işlemcini. Pc yi çok fazla açık tutmamaya bak. Geçen yaz aynısı bendede olmuştu

oynadıgım oyunlar o kadar yenide değill..counter strike fifa2000 falan..işlemciden gelmesi çok saçma ya

• Ben Knight oynarken yapmıştı Sende de yapar hele bu aylarda çok ısınmadan yapmıştır diye düşünüyorum. Çok fazla yormamaya bak sen

Orjinalden alıntı: ITheHeavenI

Ben Knight oynarken yapmıştı Sende de yapar hele bu aylarda çok ısınmadan yapmıştır diye düşünüyorum. Çok fazla yormamaya bak sen

yahu.. knight ile fifa2000 veya counter strike birmi ? ve işlemcinin ısısı 40 derecede şuan.benim yaptığım birşey yok.adamlar neler yapıyor birşey olmuyor benim yaptıklarımlamı olucak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana bi çözum bulalım dedık senın dedıklerıne bak Aynısı bendede oldu dedım buna da mı ınanmıyon sankı bız burda palavradan sallıyoz

Knight ıda cok matah bi oyun sanma 16 mb ekran kartında bile çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 13 Haziran 2008; 23:30:30 >
  • thermal sınır uyarısı olabilir cpu fazla ısınıyorsa anakart uyarı verir bazen bu uyarı sahte olabiliyor yeni bioslarla ısı değerlerini farklı görebiliyor anakart bios güncelle tekrar devam eder ise cpu coolerı temizle ve thermal pastayı cooler tabanını ve cpu yu iyice temizleyerek yenile ve kasanda hava akışını arttıracak şekilde modernizasyona git
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.