bazı oyunları oynarken (fable,star wars kotor, nfs,ghost mastersvsvs) ekrandaki görüntü donuyor olduğu gibi kalıyor fakat o sıradaki sesler devam ediyor. sesde kitlenme vsvs yada bilgisayarda kitlenme olmuyor. alt+f4 gibi komutlar çalışıyor. bu sorun ankartımı değiştirdiğim zamandan beri meydana geliyor. geforce fx5200, 256ddram, amd athlon 2.0işlemcim ve msi delta anakartım var.
+ekran kartının sürücülerini sildim yükledim değişik sürümleri denedim +hardware acceleration azalttım çoğalttım herşeyi denedim +ısınma problemim yok çeşitli programlarla kontrol ettim +biosdan fail/safe yükledim daha sonra nvidianın sitsindeki bios ayarlarına göre düzenledim +event viewerden baktım herhangi bir ortak hata uyarı yok
bunları dışında yapabileceğim deneyebileceğim birşeyler varsa lütfen yardım edin. birde agp slotumun düzgün çalışıp çalışmadığın test edebileceğim bir test programı tavsiye ederseniz çok sevinirim çünkü deneyebileceğim başka bir ekran kartı yok çevremde. saygılar
Ekran kartı ve ram düşük kitlenme oluyo olabilir
o sebeple olacağını sanmıyorum çünkü söylediğim gibi anakartımı dğiştirdikden sonra olmaya başladı bu. eski anakartımla aynı ram ve ekran kartında sorun olmuyordu
UYUŞMA PROBLEMİ OLABİLİR DRİVERLERİ YENİLE Bİ
oynadığın oyunun sistem gereksinimlerini iyi bak ,donuk donuk oynuyorsa ram düşük olması ,ekranın kararması ekren kartının kaldırmamamsı donup kalması oyunu gerçekten de çok ağır olmasından makinen kaldırmıyor kısacası
O zaman senin ekran kartınla bios un arasında bi uyuşmazlık var.Ekran kartı ve bios un firmware lerini güncellemeyi bi dene
hasan mustafa arkadaşım yukarda iki kez belirttiğim gibi önceki anakartımla oynayabildiğim oyunlar bunlar düşük ram yada ekran kartı ile ilgili bi sorun değil lütfen bunları göz önüne alın need for speed underground ın ilki 256mb ram ve fx5200 ile gayet rahat çalşan bir oyundur ki önceden ççok fazla oynadım o oyunu mesela
ARKADAŞLAR RADEON 9550 GE KART KULLANIYORUM EN İYİ PRFORMANSI HANGİ AYARLARINA ALABİLİRİM
monitörün hertz ni düşür 60 herz yap
bence burda çene patlatacığına önceki anakartını al kullan.yorma kendini madem çalışıyodu diğeri sorunsuz başka ne diyelim
bendede hepsi duruyo özellikle most wanted oynarken ama benimde ısınma sorunum yok harice fan var hdd altında var işlemci fanı ayrı ekran kartı fanı ayrı daha ne yapayım arkadaşlar kasa içi buzullar gibi
önceki anakartı kullanmakmıı? bak bunu hiç düşünmemiştim(!). önceki anakartıma sata harddisk takamıyorum. bu forum teknik konularda yardım aramak için temel mantık eğitimi vermek için değil. konu hakkında söyleyecek mantıklı şeyleri olanlar birşeyler yazsın lütfen. sartreninde dediği gibi anlamıyosan konuşma
ekran kartı ayarlarını en iyi performans olarak değiştirmen sorununu çözebilir. masaüstüne sağ tıkla özelliklere tıkla gelen menüden ayarlara tıkla sonra altta gelişmiş butonuna tıkla gelen menüden fx5200 menüsüne gir ordan sistemperformansını en iyi performans olarak değiştir
Anakartla ekran kartı uyuşmuyor. olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: _chucky_
Anakartla ekran kartı uyuşmuyor. olabilir
yaa..
nasıl oluyo?
arkadaşım madem o kadar çok biliyorsun burda işin ne git kendine bir site aç bu siteye benzer milletin sorunlarıyla ilgilen
ekran kartı board ram uyumunu sağlarsan problem olmaz bunlar şeytan üçgeni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme