Şimdi Ara

Oyun oynarken bir anda goruntunun gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,Witcher 3 oynarken bir anda oyun dondu ve ekran karardi.Bilgisayari power tusundan kapatip tekrar acmak zorunda kaldim.Daha sonra anlik bi problem oldugunu dusunerek tekrar girdim oyuna ve goruntu tekrar gitti,pc calisir durumdaydi.Oyundan oldugunu dusundum ve pcyi tekrar actim,internette gezinirken ayni problemle tekrar karsilastim.Bir haftadir gunde 3-4 saat witcher 3 oynuyorum,fakat herhangi bir problem yoktu.Sistem ozelliklerimden de bahsedeyim.

intel i-5 2500k
    Msi gtx 970 gaming 4G
    8 GB Ram
    600W PSU
    Bilgisi olan ve yardim edebilecek varsa,simdiden tesekkur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolvenTT -- 18 Ocak 2016; 18:32:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows güncellemesi falan yaptınız mı en son? Bazen hatalı güncelleme geldiğinde de bu tür sorunlar olabiliyor.

• Windows 8.1 kullaniyorum,belli araliklarla windows guncelleme yapiyor ama bu problemi tetikleyecek bir guncelemme kacirmis olabilir miyim blmiyorum.Tesekkurler

• SolvenTT S kullanıcısına yanıt
    bence windows 10na geçin bios güncelleyin
  • geçen banada oldu aynısı youtube da video açıkken sekmelerdeyken birden ses cızırdadı görüntü birbirine girdi ve ekran gitti reset tuşu işlemiyordu yanlız bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.