Şimdi Ara

oyun oynarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bazı oyunları oynarken aşağı attığımda ve sonra oyuna girdiğimde bilgisayarı yeniden baslatıyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye hata veriyor.

neyden kaynaklanıyor olabilir

• Aynı sorun bende de oluyor simge durumundan alınca yukarı mavi ekran çıkıyor ve yeniden başlıyor..

Ekran driveri yüklü (son sürüm). Ne yaptıysam çözemedim, sıcaklıklar normal. Kasanın parçalarında herhangi bir çakışma(uyumsuzluk) yok ?
  • her oyunda olmaz oyundan kaynaklanan bir olaydır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lahuti.

Aynı sorun bende de oluyor simge durumundan alınca yukarı mavi ekran çıkıyor ve yeniden başlıyor..

Ekran driveri yüklü (son sürüm). Ne yaptıysam çözemedim, sıcaklıklar normal. Kasanın parçalarında herhangi bir çakışma(uyumsuzluk) yok ?

Hata Kodunu Yazarsan Daha iyi Yardım Edebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zac11

arkadaslar bazı oyunları oynarken aşağı attığımda ve sonra oyuna girdiğimde bilgisayarı yeniden baslatıyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye hata veriyor.

neyden kaynaklanıyor olabilir

Aynı Sorun Bende de olmuştu. cpu ve mb max. sıcaklıklarını ayarladım olmadı. ram değiştim olmadı. bios güncelledim olmadı. sonra power dan kaynaklanıyor olabilir dedim. değiştim düzeldi. Güç Sorunu ;)

Bunları uygularsanız sorununuz düzelebilir (BELKİ :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Oyun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.