Şimdi Ara

Oyun oynamazsam DARBOGAZ yapar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, 2007 foxcon msi anakart, pentium islemci, 2gb islemci ve 125gb ssd ve 250gb hdd takili pc'ye.

Acaba sirf televizyona baglayabilmek adina HDMI kullanabilmek icin ati hd4850 taksam olur mu pcye?? Film falan izlemek icin, youtube izlemek icin vs...

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemeden bilinmez
    13 senelik pentium işlemcili bilgisayarın bırakın darboğazı falan boğazı bile olmaz :d windows 10 ağır gelecektir win7 veya hafif linux sistemler seçmeniz mantıklı olacaktır.

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Win 7 yuklu, baya hizli aslinda. Nette gezmek ve office disinda kullanmiyorum. Ama bu ekran karti meaelesi kafami karistirdi

• Ekran kartı takmanız yeterli gelmeyebilir hocam. Mesela chrome kullanarak youtubede video izlemeye kalksanız 1080pde donma yapar diye düşünüyorum. Fakat diske kayıtlı Hd mp4 filmleri zorlanmadan çalıştıracaktır. Kısacası denemek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pentium var pentium var.

anakart agp yuvalı olabilir, pci-ex girişi var mı ona bakın önce. varsa en ucuz hdmi çıkışlı kart işinizi görür.
    web üzerinden yüksek çözünürlüklü video oynatamazsınız büyük ihtimal.

ama 720p filmleri vs izlersiniz kayıttan, nette gezer ofis mofis kurcalarsınız.
  • Eski kullandığım HTPC'yi size belirteyim öncelikle.

Celeron 847 1.1GHz Dual Core
    4GB DDR3 bellek
    120GB sandisk SSD Plus
    GMA950 onboard grafik.

Web üzerinde 1080P videoları işlerken CPU kullanımı %90-%100 oluyordu, arkada başka bir işlem yapmazsam oynatıyordu.
    1080P 20-30GB'lık MKV'leri bile sorunsuz oynatıyordu cihaz.

Kısacası sizin sistem ile sorunsuzca HTPC olarak kullanabilirsiniz sisteminizi diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF1 mi daha iyi yoksa BFV mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.