Selamün aleyküm arkadaşlar,çoğunlukla LoL bunun yanında güncel çıkan fps oyunları işte call of duty,crysis,battlefield tarzı oyunlar oynamak için,2.000 ile 2.500 arası bir laptop arıyorum.asus marka tercihim var ama uygun ekran kartlı bulamadım.sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.iyi forumlar.
Serkan teşekkür ederim tavsiyelerin için asus modelinde Nvidia Geforce GT840M ekran kartı ve i5 işlemci var pek tavsiye etmediler bu laptopu.El_domingo msi cihazın asustan tek fazlası i7 işlemci ekran kartları aynı Nvidia Geforce GT840M bu kart pek tavsiye edilmiyor,128 bit mi 64 mü öğrenenemedim bir türlü ama fps kaybı yaşarsın dediler.Teşekkürler tavsiyelere ihtiyacım var başka tavsiye var mı? i7 işlemci 128 bitlik 2 gb ekran kartlı bir cihaz arıyorum açıkcası.
Victor G701: i7 4700MQ + 8GB DDR3L + 500GB HDD gibi bir konfigürasyon ile 2466TL ye geliyor su anda. Grafik işlemci 2GB GDDR5 GTX 860M. 2nci disk, 3ncü bellek, mSATA slotu var makine üzerinde. Biraz kalın ama gayet doyurucu performansı ve özellikleri var.Ayrıca ısıyı da sadece üst mazgal üzerinde hissedebiliyorsunuz. Başarılı bir ürün yani. 17" Sırt Çantası da var. Kredi kartına vade farkı secenekleri icin ekteki tabloyu kullanabilirsiniz.
Ancak ben yerinizde olsam i5 4200M islemci ile yapilandirip bu sisteme 120GB (kampanyası var, 240GB takılıyor mSATA yada 2.5" SSD takarak kullanırım) Victorlar üzerindeki işlemciler M serisi ve değiştirilebiliyor, U değil. Oyunlarda da i7 yada i5 fark etmez açıkçası, i7 sadece işlemci çekirdeklerini kullanabilecek uygulamalarda performans farkı sağlıyor.