Şimdi Ara

Oyun Ortasında Masaüstüne Geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlıssa özür dilerim. Lol oynarken 5-6 dakikada bir hiçbir şey olmadan masaüstüne geçiyor. Skype rahatsız etmeyinde o yüzden ondan kaynaklı değil. Elim baslat menüsü tusuna değmiyor , alt+tab yapmıyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ve bazen tf ortasında yasıyorum veya kaçarken yasıyorum tam rakip 50-100 hp kalmıs last hiti yapacakken yasıyorum ve çok sinir bozucu bi hal almaya basladı oyunumu gerçekten çok etkiliyor... Aynı problemi yaşayan veya neden kaynaklandığını , nasıl çözüldüğünü bilen var mı? Varsa bi yardımcı olursanız sevinirim. Tesekkürler simdiden..

• Tahmin edeyim windows orjinal değil ?
  • Yastik1 in yorumundan bende birşey çıkarttım, eğer windowsun orj değilse daha doğrusu key girmediysen altta windowsu etkinleştir çıkar. Bu bildirim çıktıgı zaman hep masaüstüe atıyor. Windows un keyini girdin mi ? yoksa bu bildirim çıkıyor mu ?
  • gecmememis lazım hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yastik1 in yorumundan bende birşey çıkarttım, eğer windowsun orj değilse daha doğrusu key girmediysen altta windowsu etkinleştir çıkar. Bu bildirim çıktıgı zaman hep masaüstüe atıyor. Windows un keyini girdin mi ? yoksa bu bildirim çıkıyor mu ?

O anahtarı simdi farkettim ne yapmam lazım peki ?
  • işlwtim sistemin ne? w7 basic w7 ultima yadaa w8 vs ona göre crack bul netten. eğer w7 ulti ise bende var uploadlarım
  • Windows 7 Ultimate
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın sabah upload eder pm den yollarım
  • Tamam çok teşekkür ederim.
  • gerek yok google win7 crack yaz çıkar birsürü yormayın aystiiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.