Şimdi Ara

Oyun Odası: Konuğumuz Tiglon! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
17.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ViCt0R

O değilde ekran neden böyle videolarda gözükmüyor sadece bu siteye bu sitenin videolarına ait bir sorun bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı ?

[sizer=red]Oyun Odası: Konuğumuz Tiglon!

Sadece BSC de oluyor bu durum

hocam bi de chrome deneyin
  • Bu oyunların neden Türkçe çıkmadığını merak edenler, oyunların Türkiye'deki satış rakamlarına bir göz atsın derim..
  • bisey diyecem ben ingiltredeyim simdi grand theft auto v turkce olursa ingilterede aldigimda turkce olurmu yoksa sadece turkiyedemi satilir turkcesi
  • sizleri tebrik ediyorum alkış alkış alkış
    çok güven veriyorsunuz
    ELEŞTİRMEYE bile gerek yok...................................................................................................................................................................................................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim en büyük isteğim ve hayalim bir RPG oyununun TÜRKÇE olarak yapılmasıdır. Keşke bu SKYRIM olsaydı ... Şuan için bir türkçe altyazıya da olur derim ama en çok isteğim bir RPG oyununun %100 kendi dilimizde oynamamız !

Şu Final Fantasy oyunlarının Türkçeleştirilmesini o kadar çok isterim ki...

Ama sanırım benimkisi sadece hayalden ibaret. Normal RPG oyunları bile yerelleştirilmiyorken J-RPG gibi belkide ülkemizde seveni en az olan oyun türü hiç yerelleştirilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim en büyük isteğim ve hayalim bir RPG oyununun TÜRKÇE olarak yapılmasıdır. Keşke bu SKYRIM olsaydı ... Şuan için bir türkçe altyazıya da olur derim ama en çok isteğim bir RPG oyununun %100 kendi dilimizde oynamamız !

Skyrimi şimdiye kadar çıkmış bütün türkçe oyunlara değişirim valla :) Yazın başlıcam oynamaya ama felç olucaz hikayeyi layiki ile anlayana kadar :)
  • Dinlediğim en iyi coverlardan oldu.Sesinize sağlık.
  • Cover çok güzel olmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu oyunların neden Türkçe çıkmadığını merak edenler, oyunların Türkiye'deki satış rakamlarına bir göz atsın derim..

bende onu demek istedim - lediler gerçekler acıdır beyleer :D
  • guzel
  • Şu programın nasıl geçtiğini anlamadım...45 dakika 5 dakika gibi geldi bana , çok eğlenceli , özellikle son kapanış süper olmuş.... DRAGON BORN...
  • Oyun piyasasının Türkiye'de büyümesini o kadar çok istiyorum ki umarım gelişir ve büyür ayrıca program için teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 7 Mart 2012; 1:08:27 >
  • Kesinlikle oyun türkçe altyazı olsaydı türkiyede inanılmaz satardı çünkü oyunun hakkını vermek lazım adamlar uğraşıp türkçe yapsalar gerçekten alınırdı şimdi alınmaz demiyorum alınır ama yapacağız deyip sonradan yapmamak insanlara gerçekten dokundu bende bu beklentiyle çok güzel olacak dedim fakat hayal kırıklığı gerçekten istanbul'da geçen bir oyun böyle olması çok üzücü oldu.
  • severek izledik teşekkürler
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senininternetin -- 13 Ekim 2020; 23:10:25 >
  • T.E.R.A online türkçemi gelicek onu merak ediyorum dağıtım olarak türkiye firmasından gelicekse oyunu türkçe görücez demek oluyor galiba
    Videoyada Gw2 bölümünde baya heycanlandım ama ser verip sır vermedi yahu cogu oyun hakkında öyle oldu eleştirmekte istemiyorum ama biraz daha bilgi verseydi meraklı kaldık
  • Yanlis anlamayin ama bu SKYRIM ve BATMAN A.C oyunlari nasil yilin oyunu oluyor anlamadim gitti 2 oyunuda sirf sizin bu kadar ovmeniz yuzunden indirdim denedim geri sildim hele ki SKYRIM i 3 kere kurup sildim oynuyorum fakat sizin ovdunuz kadar bisey bulamiyorum COD MW3 VE A.C REV var iken bu 2 oyun cok ama cok sacma geliyor bana 3. ise fifa 12 oyun oyun deil sirf bug korsan indirdim isinamadim sildim sonra dedim korsan die mi boyle orjinal aldim yine ayni ben playstation da oynadigim HERKUL,CRASH,TEKKEN,WINING ELEVEN oyunlarini ozluyorum simdiki oyunlar surekli ara sahne surekli video gosterimi arkadas ben ozaman gider film izlerim neden oyun oynayim eger sizinde bu firmalara oyun sattirmak icin bu tarz notlar verdiginizi dusunebilirsem bu sitedende sogucam haberiniz olsun bunlari TR ye sokan fimralari kastediyorum zaten EA games ile filan alakaniz olamaz umarim ole bisey yoktur size guvenip oyun alanlar var
  • Videoyu izleyince her şeyi de ne kadar doğru yaptıkları görünüyor sanki Tiglon firması çok amatörce davranıyor gibi geliyor bana Batman Arkham City Collector's Edition almıştım oyunda SECUROM hatası falan veriyor orijinal oyunla oynayamıyorum. Oyunu aldığım mağaza TİGLON a başvuralı bir ayı geçti hala geridönüş bekliyoruz. Tiglon müşteri hizmetlerini arıyorum yemeğe çıktılar 1 saat sonra arayın diyolar. Oyunu kıracağım artık o olacak.
  • Oyunlar böyle pahalı fiyatlarla piyasaya sürülmeye devam ederse torrent sitelerine olan rağbet dahada artacak bence.
  • Açıkçası oyunları oyun yapan benim için yani en önemli olay hikaye. Bu yüzden oyun alırken türkçe olması çok önemli. Şöyle ki siz Türkiye'de ingilizce alt yazılı bi film getirip satış yapsanız kimse almaz. Ama türkçe alt yazı ile herkes alıyor. Bu yüzden oyunlar türkçe altyazı ile gelse satışları oldukça etkiler. Orjinal oyun alıyorum fakat az sayıda bunun en buyuk sebebide bu diğer türlü zaten pek oynamıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.