Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkür ederim.
    Şuan bende Philips 227e4lhab var, açıkçası bunu satıp söylediğiniz monitoru almayi düşünüyorum. Değer mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Bence değmez. Sırf 2 HDMI portu için o kadar masraf etme bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Eskiyi satıp yeniyi almak için 100 - 120 lira arası masrafim olur muhtemelen.
    Başka türlü de hepsini kullanabilmek için bir fikir gelmedi aklıma. Kablo sök tak olacak her seferinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    100-120 Liraya tabii ki değer ama nasıl olacak ki o? Monitörün ikinci el değeri ile sıfır VX239 arasında epey fiyat farkı olacaltır çünkü. 2 kata yakın olacaktır hatta tahminen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim monitörün 400 e gideri var gibi düşündüm açıkçası :) 1,5 yıl garantisi var.
    Asus ise 600-650 civarı satan mağazalar var. Yaklaşık kupon puan vs ile 100 TL daha indirim olur. Öyle hesap yaptım kendimce.
    Yalniz Asus un fiyatları çok oynak 1000 tl olan bile var. Herhangi bir fark da göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar VIEWSONIC 23" VX2363Smhl-W LED IPS monitörü alıp kullanan varmıdır?özellikle oyunlarda netlik parlaklık akıcılık nasıldır?almaya değermi???
  • fakcakaya kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98192117

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konunun hepsini okudum. Bana yönelik ilgi uyandıran tüm modellere de açıp baktım, linkleri okudum. 3 saattir sadece konuyu okumakla ve araştırmakla geçirdim.

    Öncelikle bütün bu insanların sorularıyla, ihtiyaçlarıyla ilgilenmek gibi büyük bir sorumluluğu alıp yardımcı olduğunuz için teşekkürü borç bilirim. Sizi uzun zamandır forumda gözlemlesem de bilginizden faydalanmak bugüne düştü hocam :)

    Yavaş yavaş kullandığım monitörü neden değiştirmek istediğimden, ne aradığımdan, neye ihtiyacım olduğundan bahsedeyim. Ben de sizin gibi bir malı alırken uzuun uzun araştırıp en iyisini alanlardanım :) İnce eleyip sık dokurum :)

    3 senedir sistemi topladığım gibi olduğu yerde duran Samsung S22B350 model 21.5" monitörü kullanmaktayım. Monitör hiç de fena değil. Ama elimdeki canavar gibi sisteme ve ultra ayarlardaki oyunlara, harika filmlere yetersiz gelmeye başladı bence. Halbuki ilk aldığımda ne kadar da benimsemiştim CRT monitörden böyle 16:9 Full HD ekrana geçince... :) Hala memnunum hala seviyorum monitörümü, Basit, şık, ince çerçeveli ve dokunmatik kalibrasyonlu olması ve bana aşağı yukarı 300 liraya patlaması çok iyi. Ekranının mat olması ve hiç toz tutmayıp, parlamayıp, senede bir iki defa elimle şöyle bi silkelememin bile temizlenmesine yetiyor olması da çok güzel.


    Kendisi böyle bir şey :)

    Ancak eksilerini saymak gerekirse, boyutunun artık küçük gelmeye başlaması (özellikle film izlerken), görüş açısının çok dar olması (Uzanıp film izlerken ekranın üst kısmının kararması), parlaklığın yeterli olmaması (Yine film izlerken o doygun sinematik parlaklığı alamıyor olmam) ve ortalamanın üzerinde olsa da daha çok renk istiyor olmam başlıca değişiklik isteğimin sebepleri. Aylardır monitör araştırmaktayım ama dört dörtlük içime sinen bir model olmadı. Oldu, ama fiyatı ne içime ne cüzdanıma siner. Misal: link< ---- Fiyatı 2700-3000 civarında. Bu kadar para veremem öğrenciyim. Ama kaliteli bir ürün için işe girer 1000-1300 civarı parayı basarım tabi değecekse.

    Monitör arayışına nasıl başladım? Efsane monitörün (PA246Q) ağızları sulandıran incelemesi ile aslında hiçbir halt görmediğimi anlayınca başladım. Konu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_54698392/tm.htm
    Yine şans bana güldü ki, monitör artık satılmıyor. Yok muadili bilmem neymiş falanmış da, özelliklerine bakıyorum alakası yok. Artı olarak güvendiğim markalar Asus ve Dell şu anda.

    Monitörü ne için kullanacağım?
    1: Online FPS oynuyorum ve buna çok önem veriyorum. Pro demek egoistlik olur ama kanal bile kurdum yani gerisini siz anlayın. Tepkime süresi burada çok önemli.
    2: Full HD yüksek kaliteli kült filmler izliyorum ve videoyu hakkıyla sunan, renkleriyle, netliğiyle, biraz da büyüklüğü ile mest olmak istiyorum. Burada renk derinliği önemli.
    3: Endüstriyel tasarıma hazırlanıyorum ve şu anda da mimarlık okuyorum. Dolayısıyla şimdiden tasarımla işim gücüm oluyor. Yani yine renk derinliğine ihtiyacım var.

    Aramış olduğum monitör şu özelliklerde olmalı:
    -Tasarımı çok şık olmalı yoksa ne kadar iyi olursa olsun içime sinmez masama koyamam.
    -Malzeme kaliteli olmalı ve sağlamlık hissiyatını vermeli.
    -Parlaklık değeri 350 cd/m2 ve üzeri olmalı.
    -Renk derinliği ciddi anlamda iyi olmalı ki verdiğim para aldığım farka değmeli. 1 milyar renk paleti gibi tatmin edici bir değer istiyorum. Hatta mütevazi olmanın anlamı yok 1.07 milyar renk paleti istiyorum açıkçası. Bunda yine o PA246Q modelinin etkisi çok büyük.
    -Gecikme süresi istediğim tüm bu kalitenin yanında fedakarlık etmem gereken bir konu ama yine de olabilen en düşük değeri istiyorum elbette. 1 olmaz, 2 olur, 3 olur 5 olur ama 8-10 gibi değerlere de göz yumamam açıkçası.
    -Boyutu birazcık büyük olmalı ki 1.5-2 metre gibi bir uzaklıktan film izlediğimde detayları kaçırmayayım. Ortalama 23-24" arıyorum diyebilirim. Daha fazlası oyunda kontrolü kaybetmeme sebep olacaktır.
    -İnce çerçeve tercih ama buraya kadar her şey tamamsa başlarım çerçeveye alır geçerim
    -Şimdi, büyük olması sebebiyle piksel aralığı yükselecektir. Bu sebeple 1080p yetersiz gelecektir ve yakın görüntülemede rahatsızlık verecektir diye düşünüyorum. O yüzden 2K, 4K gibi değerlere de gayet sıcak bakıyorum. Hatta 120-144 Hz gibi oyuncuyu ileri taşıyacak özelliklere tamamen açığım.

    Düşündüğüm bütçe: dediğim gibi bir yere kadar açılabilirim. Sonrası ne olursa olsun en iyi monitör de olsa koyar bana. Keşke teknoloji parçaları ufalttığı kadar fiyatları da ufaltsa, biz de 300-500 liraya on numara beş yıldız monitör alsak. Ama ne yazık ki teknoloji ilerledikçe fiyat da doğru orantılı seyrediyor. Bu, hep kızdığım bir noktadır. Her şey küçülüyor, üretim maliyeti hiç mi hiç düşmüyor. Bütün ürünleri kastediyorum. Her neyse, bütçem max 1000-1500. Onu da biriktirmem gerekecek. PA246Q çok istediğim bir modeldi ama sağ olsunlar fazla güzel yaptıklarını farkedip çektiler herhalde.

    Bu ana kadar ilgimi çeken monitörler:
    EIZO FORIS FS2333: Bu monitör epey iyi gibi dursa da kalite açısından emin değilim. Ve 120 Hz, 3D gibi özelliklerden yoksun olması, yine biraz soğuttu. Sadece "oyun" odaklı bir monitör olmuş gibi. Ayrıca internette şöyle bir yoruma rastladım:

    quote:

    "oyuncu monitörü" denen şeyin IPS olması için daha önümüzde birkaç yıl var. IPS genel olarak görüş açısı TN panelden daha geniş, renk ve görüntü kalite bakımından daha iyi ancak hız ve diğer tüm özellikler açısından bir oyuncu monitörü olmaktan çok uzaktadır.

    bu üründe IPS'i IPS yapan görüntü kalitesi özelliğinden ödün verilip işin gaming kısmına ağırlık verilmiş ancak ikisi de olmamış.

    şu anda dünyada kabul edilen en iyi iki tane "güncel" gaming monitor var. biri benq'nun 144hz modeli diğeri Asus'un. hatta asus'un linkini vereyim.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor.html

    hatta şu anda %30 indirimdeymiş vatanda. yine de fiyatlara bakın.

    ufak bir de açıklama yapayım. gaming monitorun en buyuk özelliği 120 ve yukarı hz'e çıkabilmesidir. bu teknoloji de 3d ile geliyor. 3d monitörlerin çoğunu alan kişiler o monitörleri 3d özellikleri için değil, 120 ve yukarı hzlere çıkabildikleri için alıyorlar.

    60 ve 120hz arasında özellikle fps oyunların çok ama çok ciddi fark var, eğer fps oyunlarıyla ilgiliyseniz fark inanılmaz.


    Bu yorumdan yola çıkarak VG248QE modelini araştırdım ama 16.7 milyon renk skalası beni tatmin etmedi açıkçası. 1400 lira bir "monitöre" vermek. Dışarıdan bakınca gerçekten bir özelliği olunca değecek bir durum. Özelliklerine buradan bakabilirsiniz.

    Onun dışında Alienware AW2310 OptX 3D modelini gördüm yazınızdan ve DELL markasının hem dürüst marka anlayışına hem de Alienware serisine her zaman hayran kalmış olacağımdan ilgimi çekti. Ancak yine 16.7 milyon renk skalası sunması tereddüte düşürdü. Filmleri, oyunları, sanki içindeymişim gibi yaşayamayacak mıyım yani? Bir de monitörün ülkemizde satışı yok, sadece forumdan birinde gördüm. Linki de şu :http://forum.donanimhaber.com/m_57720093/tm.htm

    Düşüncelerimden yola çıkarak, bana ömürlük ve asla pişman olmayacağım bir seçim yapmamda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler. Aradığım sadece parasının hakkını veren bir monitör ve bu yazıyı yazarken bile 30-40 dakikamı ayırmamdan anlayabilirsiniz bu gayretimi. Umarım yardımcı olursunuz ve bir hayır duası daha alırsınız :) İyi forumlar

    Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.




  • serseri_kalbim_80 S kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun görünmüyor. Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Herhangi bir sorun görünmüyor. Tekrar hayırlı olsun.

    tşkler
  • megablaster kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konuyu okuyarak yazdığın için teşekkür ederim. Ben de mesajın tamamını okuyarak yazıyorum. Uzun uzun yazmama gerek yok. Okuyunca anlayacaksın zaten.

    S22B350 ve abisi olan 23 ve 24"lik modelleri hakkında konunun ilk sayfalarında oldukça fazla yazıldı, çizildi.

    O yorum belli ki VG248QE'nin yeni çıktığı zaman yapılmış. Güncel değil yani. 120 hz monitörler ilk çıktığında 3B özelliğiyle birlikte geliyorlardı ama 144'e geçişte kaldırdılar bunu ya da Nvidia 3D Vision Kit'e ihtiyaç var 3D özelliğini kullanabilmek için. VG248QE de öyle.

    Film için 23"i küçük bulduğunu ama oyun için 23-24"in yeterli olduğunu yazmışsın. Burdaki küçük çelişk dışında, ihtiyaçlarına şu anda cevap verebilecek monitör henüz yok. Ama...

    Yakında Acer'ın XB270HU diye bir modeli gelecek. Beklentilerine en yakın monitör o gibi duruyor. Çünkü 1440P, IPS, 144 hz, 27" ve 350 nit parlaklığa sahip tek model şu anda o. Lâkin 10 değil, 8 bit. G-Sync modülü de olduğu için fiyatı 2000 TL'den aşağı olmayacaktır ama.

    60 hz olması kâfi ise Dell U2413 en ideal seçenek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Öncelikle konuyu okuyarak yazdığın için teşekkür ederim. Ben de mesajın tamamını okuyarak yazıyorum. Uzun uzun yazmama gerek yok. Okuyunca anlayacaksın zaten.

    S22B350 ve abisi olan 23 ve 24"lik modelleri hakkında konunun ilk sayfalarında oldukça fazla yazıldı, çizildi.

    O yorum belli ki VG248QE'nin yeni çıktığı zaman yapılmış. Güncel değil yani. 120 hz monitörler ilk çıktığında 3B özelliğiyle birlikte geliyorlardı ama 144'e geçişte kaldırdılar bunu ya da Nvidia 3D Vision Kit'e ihtiyaç var 3D özelliğini kullanabilmek için. VG248QE de öyle.

    Film için 23"i küçük bulduğunu ama oyun için 23-24"in yeterli olduğunu yazmışsın. Burdaki küçük çelişk dışında, ihtiyaçlarına şu anda cevap verebilecek monitör henüz yok. Ama...

    Yakında Acer'ın XB270HU diye bir modeli gelecek. Beklentilerine en yakın monitör o gibi duruyor. Çünkü 1440P, IPS, 144 hz, 27" ve 350 nit parlaklığa sahip tek model şu anda o. Lâkin 10 değil, 8 bit. G-Sync modülü de olduğu için fiyatı 2000 TL'den aşağı olmayacaktır ama.

    60 hz olması kâfi ise Dell U2413 en ideal seçenek.

    Güncel derken monitör durduğu yerde evrim mi geçirdi hocam noldu Bunu anlamadım bu birincisi.

    Onun dışında ben şu anki monitörüm küçük dedim hocam o da 21.5 inç. Çelişki falan yok 23-24 arası bir şey istiyorum dedim yanlış anlaşılmasın,

    onun dışında önerdiğiniz monitör çok büyük hocam sizin de katıldığınız gibi 27 inç monitör pratikte oyun için uygun değil. Özellikle ciddi oyuncuysanız.

    Ben sadece mutlak suretle IPS panel ve düşük tepkime süresi istiyorum. Kalite ve hız. Başka bir şey değil. Ama kalitenin gerçekten DOYURUCU olması gerekiyor. Burada da siz devreye giriyorsunuz. Piyasadaki çoğu ekran 16 milyon renk sunuyor. Ben müthiş renk geçişleriyle ve filmi yaşatarak izletebilen bir monitör istiyorum. 3D olursa bal kaymak olur. Çünkü hiç 3D oyun oynamadım film izlemedim.

    Cevabınız için teşekkürler




  • megablaster kullanıcısına yanıt
    Mesajı okumaya başlamadan önce, tüm içeriği görebilmek için Alıntıları Göster butonuna tıkla lütfen.

    * * *

    quote:

    "oyuncu monitörü" denen şeyin IPS olması için daha önümüzde birkaç yıl var. IPS genel olarak görüş açısı TN panelden daha geniş, renk ve görüntü kalite bakımından daha iyi ancak hız ve diğer tüm özellikler açısından bir oyuncu monitörü olmaktan çok uzaktadır.

    Şu cümle yanlış. "TN panellere göre nisbeten" dense doğru olurdu.



    quote:

    şu anda dünyada kabul edilen en iyi iki tane "güncel" gaming monitor var. biri benq'nun 144hz modeli diğeri Asus'un. hatta asus'un linkini vereyim.
    ufak bir de açıklama yapayım. gaming monitorun en buyuk özelliği 120 ve yukarı hz'e çıkabilmesidir. bu teknoloji de 3d ile geliyor. 3d monitörlerin çoğunu alan kişiler o monitörleri 3d özellikleri için değil, 120 ve yukarı hzlere çıkabildikleri için alıyorlar.

    Şu cümlelerden, (ikinci monitör olarak) BenQ XL2420T'den bahsettiğini anlamak mümkün. O da çıkalı yıllar oluyor. Nerdeyse 3 sene. O zaman çıkan tüm 120 hz monitörler 3B özellikliydi.

    Gerçek oyun monitörü, tabii ki 120≤ hz'dir tabii ki.



    quote:

    60 ve 120hz arasında özellikle fps oyunların çok ama çok ciddi fark var, eğer fps oyunlarıyla ilgiliyseniz fark inanılmaz.

    Şu cümle çok doğru.

    23-24" ve 10 bit monitör sayısı pek az olmakla birlikte, aklımda olan tek model U2413 şu anda. Ama yukarıda da yazdığım gibi 10 bit, 3D, IPS, düşük tepkime süresi ve 120 ya da 144 hz özelliklerini bir arada bulunduran monitör henüz yok. Dolayısıyla tavsiye veremiyorum. İşte yukarıda yazdığım Acer XB270HU, bu özelliklere en yakın olanı. Onda da 10 bit ve 3D yok.

    27" monitör oyun için bence büyük. Ama bir şartla kulanılabilir; eğer monitörle aradaki mesafe 60-70 cm'den fazla ise.

    Netice-i kelâm: Bu özellikleri mutlak olarak istiyorsan eğer, iş ve oyun monitörün ayrı olmalı. 120 hz ve 3D özellikli ikinci el ilk nesil bir monitör alıp oyun için, 10 bit IPS monitör alıp film ve iş için kullanman en mantıklı yol gibi görünüyor.

    Kendi sistemimi satılığa çıkardım ve kullandığım monitör 120 hz + 3B özellikli Samsung S23A700D idi. Düşünürsen PM atarsın. İlan linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Mart 2015; 10:59:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Mesajı okumaya başlamadan önce, tüm içeriği görebilmek için Alıntıları Göster butonuna tıkla lütfen.

    * * *

    quote:

    "oyuncu monitörü" denen şeyin IPS olması için daha önümüzde birkaç yıl var. IPS genel olarak görüş açısı TN panelden daha geniş, renk ve görüntü kalite bakımından daha iyi ancak hız ve diğer tüm özellikler açısından bir oyuncu monitörü olmaktan çok uzaktadır.

    Şu cümle yanlış. "TN panellere göre nisbeten" dense doğru olurdu.



    quote:

    şu anda dünyada kabul edilen en iyi iki tane "güncel" gaming monitor var. biri benq'nun 144hz modeli diğeri Asus'un. hatta asus'un linkini vereyim.
    ufak bir de açıklama yapayım. gaming monitorun en buyuk özelliği 120 ve yukarı hz'e çıkabilmesidir. bu teknoloji de 3d ile geliyor. 3d monitörlerin çoğunu alan kişiler o monitörleri 3d özellikleri için değil, 120 ve yukarı hzlere çıkabildikleri için alıyorlar.

    Şu cümlelerden, (ikinci monitör olarak) BenQ XL2420T'den bahsettiğini anlamak mümkün. O da çıkalı yıllar oluyor. Nerdeyse 3 sene. O zaman çıkan tüm 120 hz monitörler 3B özellikliydi.

    Gerçek oyun monitörü, tabii ki 120± hz'dir tabii ki.



    quote:

    60 ve 120hz arasında özellikle fps oyunların çok ama çok ciddi fark var, eğer fps oyunlarıyla ilgiliyseniz fark inanılmaz.

    Şu cümle çok doğru.

    23-24" ve 10 bit monitör sayısı pek az olmakla birlikte, aklımda olan tek model U2413 şu anda. Ama yukarıda da yazdığım gibi 10 bit, 3D, IPS, düşük tepkime süresi ve 120 ya da 144 hz özelliklerini bir arada bulunduran monitör henüz yok. Dolayısıyla tavsiye veremiyorum. İşte yukarıda yazdığım Acer XB270HU, bu özelliklere en yakın olanı. Onda da 10 bit ve 3D yok.

    27" monitör oyun için bence büyük. Ama bir şartla kulanılabilir; eğer monitörle aradaki mesafe 60-70 cm'den fazla ise.

    Netice-i kelâm: Bu özellikleri mutlak olarak istiyorsan eğer, iş ve oyun monitörün ayrı olmalı. 120 hz ve 3D özellikli ikinci el ilk nesil bir monitör alıp oyun için, 10 bit IPS monitör alıp film ve iş için kullanman en mantıklı yol gibi görünüyor.

    Kendi sistemimi satılığa çıkardım ve kullandığım monitör 120 hz + 3B özellikli Samsung S23A700D idi. Düşünürsen PM atarsın. İlan linki

    Anlıyorum hocam, peki bana belirttiğim fiyat aralığında 24 inç en iyi renkleri veren en güzel görüntü kalitesini ve yüksek parlaklığıyla eski monitörümü solda sıfır bırakacak, pivot özelliği olan profesyonel bir monitör olarak ne önerirsiniz? Yani siz olsanız ne alırdınız?

    Filmlerden gerçekten keyif almak istiyorum.




  • megablaster kullanıcısına yanıt
    Mesaj yazarken alıntı butonu yerine, yanındaki cevapla butonunu kullan lütfen.

    U2413 işte milyar renk sunduğu için. Ama şu var ki; filmler en iyi parlak (mat kaplaması olmayan) ekranlarda görünür. Bunun için de S serisi olabilir ama o 8 bit veya muadili olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Mesaj yazarken alıntı butonu yerine, yanındaki cevapla butonunu kullan lütfen.

    U2413 işte milyar renk sunduğu için. Ama şu var ki; filmler en iyi parlak (mat kaplaması olmayan) ekranlarda görünür. Bunun için de S serisi olabilir ama o 8 bit veya muadili olması lazım.

    Hadi ya? Parlak kaplamanın görüntüye etki edeceğini düşünmezdim. En güzeli mat bana göre çünkü kir tutmuyor ve güneşi yansıtmıyor.

    Bu monitörü izlemeye aldım muhtemelen alacağım. Hem 6 ms gecikmesi var çok da bir şey değil. Oynanır yani. Ben zaten gecikmeden biraz fedakarlık yapabileceğimi söylemiştim, önemli olan görüntü kalitesiydi benim için..

    Teşekkürler




  • hocam benim kendi monitörümde anlayamadığım bi şey var.

    http://www.doihaveadeadpixel.com/

    bu siteye girip siyah ekranı seçiyorum.monitöre çok yakın baktığımda ekranda kıpraşan koyu renkli noktalar var.sanki kolanin üzerinde uçuşan baloncuklar gibi.bilmem anlatabildim mi?

    bu bir sorun mu yoksa standart bir şey mi?

    bu arada monitörüm philips 227e3lhsu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 23 Mart 2015; 18:34:14 >
  • hocam merhaba. ben cs:Go ve lol gibi oyunlar oynuyorum çoğunlukla cs:go. 1 ms ve 144 hz monitör alacağım. maksimum 1300tl bütce var. kafamda BenQ XL2411Z, BenQ XL2420Z ve Asus VG248QE var. bunların farkları nelerdir ve siz hangisini önerirsiniz? yada daha iyi bir seçenek varsa nedir?

    Fiyatından dolayı ilk terciğim XL2411Z bunun diğerlerine göre eksileri nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slily -- 24 Mart 2015; 8:15:32 >
  • Anladım. Bunun sürekli olması lazım. Masaüstünde de aynısı oluyor, değil mi?
  • Slily kullanıcısına yanıt
    Şu konuya bakar mısın: Acer'dan uygun fiyatlı 27" oyun monitörleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Mart 2015; 10:56:56 >
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.