Şimdi Ara

Oyun Konsollarına Ek Vergi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps5 ve xbox çıkacağı için ve ilk başta talep olur diye %50 koyuldu. Sonra da satışa devam edecek. Zamanı gelince vergi %20ye düşünce millet bi bakıcak ucuzlamış. Hemen saldıracak. Aslında normal fiyatına göre %20 vergi zamlı. Resmen psikolojik . Valla çok akıllıca cidden.

Burda birde döviz artarsa o zamanlarda

Ben artık şaşırmıyorum. En iyi cevap almamaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Yıl:1919 Ülkeyi 7den 77ye her vatandaşın bağışı, yardımı emeği kurtardı.
    Yıl:2020 Ülkeyi oyuncuların parası krizden kurtardı.
    ...
    Sizi tenzih ederek yazıyorum.

1919 da birileri lüks yaşamak için devletin kasasını boşaltıp milli kurtuluş için halktan para isteseydi emin olun zor toplardı.

Ama yıl 2020 ..

Birileri saraylarda yaşıyor son model pahalı arabalara bir düzine pahalı uçağa biniyor yiyip içiyor. Sonrada çıkıp halktan para bağışı istiyor ek vergiler koyuyor. İşin korkunç tarafı da itibarindan tasarruf etmeyip halka ayağınızı yorganıniza göre uzatın diyenlerin bağış hesaplarına para yatırıp ek vergileri alkışlayanlar ülkeyi kurtardığını sanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    400 birim para veren Avrupalı ile 5bin 10 bin birim veren Türkler ...

Alman için 60 Euro çok olmasa gerek ama ortalama bir Türk için 2000 TL yüksek kalıyor.

• Şu anonim botu bloklamayı nasıl akıl edememişim bu zamana kadar.
  • İk tane BSC misafiri var hangisi ne diyor neyi savunuyor çözemedim

• Virüs olayları azalır azalmaz bir afgan kafilesinin arkasına takılıp yüzümü gizleyeceğim avrupaya geçeyim vurup öldürsünler en azındna bir umudumuz olur yarına bakarken yaşamak bu değil

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Bunu yazinca basin goge mi erdi. Aklinca bizi eziklemissin ama biz kendi vatanimizda yasarken sen gurbet elde ezik bir multeci gibi yasiyorsun.
    Bu dediğiniz lafa kendiniz inandınız mı hakikaten?
    Adam 250 TL'ye xbox one x almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

ps5 ve xbox çıkacağı için ve ilk başta talep olur diye %50 koyuldu. Sonra da satışa devam edecek. Zamanı gelince vergi %20ye düşünce millet bi bakıcak ucuzlamış. Hemen saldıracak. Aslında normal fiyatına göre %20 vergi zamlı. Resmen psikolojik . Valla çok akıllıca cidden.

Burda birde döviz artarsa o zamanlarda

Ben artık şaşırmıyorum. En iyi cevap almamaktır.
    Bunu yazdığın cihaza ve internete hatta elektriğe de aynı şeyi yaparlarsa en iyi cevap almamaktır diyebilecek misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

eee sonunda sözün bittiği yere geldik. en yakın seçimde sözünüzü söylediniz söylediniz, söylemediniz geçmiş olsun.

O dediğin geçti hocam 2014'te 2015'te. Çoktaaan geçti o imkan.
  • Ne kadar güzel oldu sonunda başımızdakilerin sofrasına daha çok katkıda bulunma fırsatını yakaladık! Kralımız çok yaşaaaa!
  • Bekliyordum bu vergiyi bakalım Tr de şirketler ne yapacak?Konsollar Türkiye ye ne zaman ?Kaç adet gelecek ?Konsol bulabilecek miyiz?Fiyatlar kime göre neye göre pahalı??? YouTuber olaydım da bedavaya ilk ben sahip olsaydım şu konsola of off:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Bunu yazdığın cihaza ve internete hatta elektriğe de aynı şeyi yaparlarsa en iyi cevap almamaktır diyebilecek misin

Alıntıları Göster
    O kesin ihtiyaçlara diyemezsin ama ps5'siz yinede yaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

O kesin ihtiyaçlara diyemezsin ama ps5'siz yinede yaşabilirsin.

Alıntıları Göster
    Senin dediğin gün sonunda karın tokluğuna yaşamak oluyor. 0 hobi, 0 zevk. Ayrıca pc ihtiyaç da değil. Mesela adam gidip 100 dolardan pahalı ekran kartları ihtiyaçtan çıkıp lüks oluyor diyerek vergiyi köklerse ne diyeceksin?

Maslow halimizi görse bizim için tek katlı basit bir piramit hazırlardı.
  • pc ye geçin sürekli bedava oyun veriliyor. konsolda online oynamak bile paralı. konsol pişmanlıktır.
  • En çok da psboylara üzüldüm. Pssd 5’i de alamayacaklar.

Bu arada bazı arkadaşlarda “silivri hasreti” görüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Bu fiyata alan olur mu bilmiyorum ben kesinlikle almam. Gider ekran karti falan bulurum 2.el

Konsol bu parayi vermek saf aptallik.
    Sıfır AMD kartlar da alınabilir. RX 580, 5500 XT falan konsol fiyatlarına nazaran uygun. Ya da Google Stadia gibi Nvidia GeForce Now gibi stream işine girmek lazım. Konsolları bu vergiyle birlikte öldürdüler, bitti artık.

• bize müstehak arkadaşlar gerçekten müstehak biz bunu hak ettik. biz hakettik bunu zaten cehenneme gideceğimi biliyorum. fakat bu ülkede de cehennemi yaşadığıma çok üzülüyorum be çok....
  • Şerefsizlik bu yapılan başka açıklaması olamaz.
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Bu donanımlara iyi bakmak lazım daha sonra nasıl alırım bilmiyorum.Hatta ben imzada ki sistemi artık güncellemem gittiği yere kadar gider sonra konsol alırım yaş geldi diyordum. Hayal kurmamak lazım tabi özellikle bu ülkede.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.