Şimdi Ara

Oyun Konsollarına Ek Vergi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yas197

Bu mesaj silindi.
    Devletimizi arabaya satmadık, kalmayan una satmadık, simitle beslenin dediler satmadık, boşalan makarna reyonuna satmadık, iPhone SE 2'yi en yüksek fiyata alan ülke olduk satmadık, ev alırken tonlarca vergi ödeyip senelik yine ödedik satmadık, en pahalı benzin-dizel aldık yine satmadık, ekonomiyi batırdılar yine satmadık, kolaya vergi %40 civarına çıktı yine satmadık, şimdi konsol fiyatlarını da arttırdılar yine mi satmayalım? Onlar şeker satar gibi fabrikaları sattılar, kişiliğini satıp her yere kişi yerleştirdiler, şu ana kadar olan tüö cumhurbaşkanlarının açtığı hakaret davası kadar tek kişiye dava açıp kişi haklarımızı sattılar.

Şimdi, sen söyle. Ülkemizi satalım mı? Satmayalım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya lideri ülke olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Çatım çatım kıskanıyolla bizi ^^

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • he aynen aynen akplinin biri gelmiş diyor ki "devleti konsol için satıyorsunuz ayıp be". aynen

ulan bu vergilerin gelme sebebi sizin o biat ettiğiniz kişiler yüzünden. itibar dediniz, saraylar diktiniz, geçilmeyen köprülere yollara devleti milyar liralarca borçlandırdınız, her yeri sattınız, mahvettiniz ülkeyi. parayı doğru düzgün harcayamadınız işte ülkeyi batırdınız . yine mi vatandaş suçlu?

allahınızdan bulun artık aktroller, bunlara laf anlatmak cidden deveye hendek atlatmaktan daha zor. bunlar neyin kafasını yaşıyor lan

Oyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek Vergi

• Bu ülkede oyun oynamak lüks oldu zaten bu gidişle oyun oynamayı bırakırız artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erenyildiz0 E kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsınız ancak ülkedeki eğitim ile buları sorgulayacak kafada insan yetiştirmiyorlar malesef....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Devlete para lazım demek alıyor, en gereksiz harcamaları kısıyor. Konsolmuş alsan ne almasan ne. Bir sürü para dışarı harcayın sonra cari açık neden kapanmadı deyin. %50 olmadan oyun almadım
    Böyle düşünenler ne zaman düşüncelerini değiştirecek arkadaş? Devlete para lazımsa o zaman önce tasarrufu kendinden yapacak, zaten yığınlarca vergi vermiyor muyuz kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Nisan 2020; 15:54:9 >
  • Twiter'da "Playstation 5" hashtag olarak konusu açılmış 1 şeyler yazmak isterseniz link aşağıda

https://twitter.com/search?q=%22Playstation%205%22&src=tren
  • Emine hanım çanta değiştirecek herhalde beyler para lazım tayyip e.

• Oyun Konsollarına Ek Vergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 18 Nisan 2020; 16:11:43 >
  • CHP başa gelince 200 TL'den alacaksınız devam her zam haberinde hükümete sallamaya oyunlarïda 60 TL'den alacaksınız devam .
  • quote:

CHP başa gelince 200 TL'den alacaksınız devam her zam haberinde hükümete sallamaya oyunlarïda 60 TL'den alacaksınız devam .
    Hükümetine bu kadar tapma , insanda biraz utanma olur lan. Vergi alınmadık bir kulak arkan kaldı hala hükümette hükümet.

• Başlamış devlet, vatan, millet sakaryalarına. Devlet beni yaşatmak için var ben neden devlet için sürekli fedakarlık yapıyorum? Neden her şey halkın omuzlarına yükleniyor madem ekonomi bu kadar kötü neden siyasiler lükslerinden vazgeçmiyor? Kimse kusura bakmasın bu ülke ayvayı yemiş fedakarlık yapa, yapa sonunda canınızı verin diyecek devlet tam olacak zaten bir o kaldı. Gençler zaten malum kişiden ve partisinden nefret ediyor kendisi de bildiği için son senelerimizde ne kadar soyarsak kar hesabı yapıyorlar yolun sonu gözüktü artık. İşin en kötüsü ise yeni nesil tüm hayatını bu ülkeyi adam etmek için harcayacak gelecek nesil daha iyi yaşasın diye bu ülke en az 20 yıl doğrulmaz daha.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kulağımın arkasında bir şeyler hissediyorum böyle ıslak ıslak ileri geri hareketler oluyor sanki.
  • Reisin vardır bir bildiği...

• Noldu doğruyu yazınca köpürdünüz kardeşim.395 € luk konsola almanyada 60€ vergi alınıyor gelmiş burda hala laf cambazlığı yapıyorsun almanlarda senin gibi konsoldan alınan 60€ ya senin gibi yorum yapmayıp veriyor orayla aldığı parayı kıyaslarsan birim olarak orda da birçok şey pahalı en ucuz olan şey gıda sektörü.
    Sen orda bi pantolu 100€ ya alıyorsun aynını kıyaslasana buraya göre 750 lira yapıyor ucuzdan alıyorsun pantolu eleştiriyormusun ?
    Yok işine gelmiyor çünkü.Ordaki yaşayanlar boşamı bıraya gelince kıyafetleri bavullara doldurup götürüyor.
    Hep işinize gelen kısmına bakın 1500 € ile 2500 € arasında maaşlar.Tabi çok akıllısınızya Tl birimine çevirerek işinize geleni burayla kıyaslıyorsun.
    Adamlar 400 € luk konsoldan 70€ vergi istiyor.Ben 5€ daha indirimle almıştım yok bizim gibiler yüzünden böylerniş siyaset yapma burda sizin zihniyetiniz olsa ne olurdu onuda çok iyi biliyoruz kalkıp burda boş konuşmayın gerçek ortada gerçeği görünce boşa böğürmeyin!

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

CHP başa gelince 200 TL'den alacaksınız devam her zam haberinde hükümete sallamaya oyunlarïda 60 TL'den alacaksınız devam .

Berenle algılıyorsan lafı direk chp tarafına çekmişsin.Biz ne diyoruz sen ne diyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Noldu doğruyu yazınca köpürdünüz kardeşim.395 € luk konsola almanyada 60€ vergi alınıyor gelmiş burda hala laf cambazlığı yapıyorsun almanlarda senin gibi konsoldan alınan 60€ ya senin gibi yorum yapmayıp veriyor orayla aldığı parayı kıyaslarsan birim olarak orda da birçok şey pahalı en ucuz olan şey gıda sektörü.
    Sen orda bi pantolu 100€ ya alıyorsun aynını kıyaslasana buraya göre 750 lira yapıyor ucuzdan alıyorsun pantolu eleştiriyormusun ?
    Yok işine gelmiyor çünkü.Ordaki yaşayanlar boşamı bıraya gelince kıyafetleri bavullara doldurup götürüyor.
    Hep işinize gelen kısmına bakın 1500 € ile 2500 € arasında maaşlar.Tabi çok akıllısınızya Tl birimine çevirerek işinize geleni burayla kıyaslıyorsun.
    Adamlar 400 € luk konsoldan 70€ vergi istiyor.Ben 5€ daha indirimle almıştım yok bizim gibiler yüzünden böylerniş siyaset yapma burda sizin zihniyetiniz olsa ne olurdu onuda çok iyi biliyoruz kalkıp burda boş konuşmayın gerçek ortada gerçeği görünce boşa böğürmeyin!

ya utanmadan ve o kısıtlı kafanızla algılayamadan bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz.Yazık valla aynı ülkede yaşadığıma utanıyorum.Baktın mı bende Türk'üm sende.Ama seninki kağıt üzerinde ve lafta.5 kuruşa satmaya bakar.

• quote:

Noldu doğruyu yazınca köpürdünüz kardeşim.395 € luk konsola almanyada 60€ vergi alınıyor gelmiş burda hala laf cambazlığı yapıyorsun almanlarda senin gibi konsoldan alınan 60€ ya senin gibi yorum yapmayıp veriyor orayla aldığı parayı kıyaslarsan birim olarak orda da birçok şey pahalı en ucuz olan şey gıda sektörü.
    Şunun gibilerle bizim oyumuz eşit ya işte bütün problem burdan çıkıyor. Abi beynini kullanmayanlara oy hakkı vermeyeceksin bu kadar basit.

• Bu ülke yıllardır kötü yönetiliyor. Eğitimde, sanatta, demokratik haklarda ve bilimsel çalışmalarda, her geçen yıl kötüye gidiyoruz. Son 3 yıldır ekonomi anlamında da kötüye gidiş olunca sesiniz çıkmaya başladı. İçeri atılan binlerce düşünce suçlusu için bu kadar yaygara koparmadınız. Neden sesinizi çıkarmadığınızı siz de biliyorsunuz? Sizden farklı düşünene saygınız yok, acımanız da yok.
    Şimdi para para para diye ağlıyorsunuz.

Hak ettiğiniz gibi yönetiliyorsunuz. Suçluyu başka yerde aramayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.