Şimdi Ara

Oyun Konsollarına Ek Vergi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
1
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

İngiltere'de yaşıyorum daha 2 ay önce 249 gbp ye sıfır One X aldım. Muhtemelen series X'i de 500'den filan alırım çıkınca. Xbox one X Türkiye fiyatına bakayım dedim 5,000 TL filan görünüyor. Sizi fena öpüyorlar valla arkadaşlar :)) E tabi sarayın ejder meyveli smoothie lerini kim alacak, zarar edilen köprüleri/tünelleri kim karşılayacak, tabi ki siz :))

Daha adını paylaşamayan korkak, orada güvende olduğun hissiyle yaşa. Bir gün sana da dönecek o kefereler!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yas197

devletini bi konsola satan mallar olduğu sürece , işimiz daha çok bizim, sokarım konsolunuzada oynunuzada. bu kadar net konuşuyorum , engel yersemde yiyim umurumda değil. alın kosolunuzu müsait bi yerinize sokun ordada oynayın .

Şikayet edin la şu değişiği. Konuyu anlamadan neye sallıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackTim

Ülke bitmiş uzatmaları oynuyor.

Ne uzatmalarmış arkadaş..
  • quote:

devletini bi konsola satan mallar olduğu sürece , işimiz daha çok bizim, sokarım konsolunuzada oynunuzada. bu kadar net konuşuyorum , engel yersemde yiyim umurumda değil. alın kosolunuzu müsait bi yerinize sokun ordada oynayın .

senin gibi geri ve çomar olmadığımız için kusurumuza bakma.Kullandığın kısıtlı kelime haznen ile bu tarz konuları anlamanı beklemiyoruz.Çünkü beklemek hayal olur.
  • Devlete para lazım demek alıyor, en gereksiz harcamaları kısıyor. Konsolmuş alsan ne almasan ne. Bir sürü para dışarı harcayın sonra cari açık neden kapanmadı deyin. %50 olmadan oyun almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Devlete para lazım demek alıyor, en gereksiz harcamaları kısıyor. Konsolmuş alsan ne almasan ne. Bir sürü para dışarı harcayın sonra cari açık neden kapanmadı deyin. %50 olmadan oyun almadım
    Sanki early accessten alabilirmiş gibi konuşuyon.
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
    Hiç bir kimseyi ya da partiyi hedef göstermeden gayet açık yazdığım kanaatindeyim. O yüzden "düşünerek" hareket edin diyorum. Bu ülkeyi kim kurtarır ben bilmiyorum. Garanti veririm gibi bir iddiam da olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

şu ingiltere yaşayan ve onun yğrumunu beğenende , yürüyün gidin lan , bu ülkenin zerre kadar ihtiyacı yok sizlere, yüksünüz bu ülke yük.

Millet devlet için değil, devlet millet için vardır önce bunun farkında ol sonra konuş. Senin onlara hizmet etmemen lazım onların hizmet etmesi gerekiyor. Ama bu ülkede senin gibi padişahım çok yaşacı tayfa varken arabayı da normalin 3 katına alırız konsolu da başkaları asgari ücretin 4te 1ini verirken biz 2-3 katını vermeye devam ederiz senin gibi parazitler de alkış tutar. Bu ülkede daha iyi yaşam koşullarında yaşamak isteyenler yük olmuyor sen ve senin zihniyetindekiler yük oluyor asıl.
  • Daha durun yakinda hava vergisi yurume vergisi vs gibi cok saçma vergilerde cikar :))) bu arada fethiyede yasiyorum koronadan önce sahilde yururken ya inanin 1 tane gülen türk vatandaşi gòrmüyorum ama ingilizlerin agirlikli oturdugu kafelerin önünden gecerken kahkaha sesleri kulaklari tırmaliyor demek istedegimi anladiniz...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Korona salgını yüzünden halkın çoğunluğu evde zaman geçirmek için uğraş ararken önce fırsatçılar konsol fiyatlarını patlatdı o yetmedi Dolar 7'yi zorlar oldu... Hükümet'de bu olaya kayıtsız kalamadı oyun konsoluna ek vergi getirdi...

Bundan sonra olacaklar; Salgın sonrası Yeni vergi kalemleri ve var olan vergi oranları yükselir. Üstüne iğneden ipliğe zam gelir. Dolar 7 TL üstü olur. Yıl sonu yeni konsollar 10K TL üstü... Biri zamanında yazmıştı dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 18 Nisan 2020; 14:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yas197

Bu mesaj silindi.
    Ben buna şimdi bir şey yazarım ama susuyorum kendime hakim olmam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Nisan 2020; 14:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Bunu yazinca basin goge mi erdi. Aklinca bizi eziklemissin ama biz kendi vatanimizda yasarken sen gurbet elde ezik bir multeci gibi yasiyorsun.
    Gurbettekiler mi yoksa biz mi ezik bir mülteci gibi yaşıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Derp

Gurbettekiler mi yoksa biz mi ezik bir mülteci gibi yaşıyoruz?

Valla o kıyaslamayı bilemem de biz yaşamıyoruz. Yani geç eziği, yaşamıyoruz aga :)
  • Derp kullanıcısına yanıt
    Eziklikten kastin neyse ona gore degisir.

Ek vergiler mi var? Baska yollardan almayi dene. Olmuyor mu? Alma. Ben sirf vergi icmemek icin sigarayi 1 gunde birakmis adamim. Yani ezik olmak ezik gibi yasamak sizin elinizde. Bence ne kosulda olursa olsun multecilik ezikliktir. Sen burada suriyelilere nasil bakiyorsan milletin ne olursa oldun gurbette ayni tepkiyi goruyorsun.

• Herkese çok geçmiş olsun. Yeni nesil geldikten sonra gelseydi bare de o ara konsolları alabilseydik bu vergi öncesinde alabileceğimiz fiyatlara. 5000-6000 TL bile hayal oldu gibi gözüküyor.
  • 5000 liraları unutun artık, bir kaç sene önce telefonlar 5000’i geçemez psikolojik sınır falan diyorlardı, şimdi 12-13 bin liralara alıyor herkes. Konsollar için 10.000’i gözden çıkarın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biktirdilar artık

• OHA
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Devlete para lazım demek alıyor, en gereksiz harcamaları kısıyor. Konsolmuş alsan ne almasan ne. Bir sürü para dışarı harcayın sonra cari açık neden kapanmadı deyin. %50 olmadan oyun almadım
    peki o zaman bundan boyle aldigin herseye % 50 vergi vermeye razi misin ? devlete madem para lazim her aldigin seye % 50 verirsin . kabul mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.