Şimdi Ara

Oyun Kolu Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Arkadaşlar bilgisayarıma oyun kolu alacağım, marka ve model olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyatı mümkünse 75 TL'ı geçmesin. Şimdiden teşekkürler.

• logitech rublepad 2 ya da logitech chillstream
  • kesinlikle kablolu xbox 360 kolu
  • kesnilikle xbox 360 koluna bende katılıyorum
    kablosuzu sizin bütçeyi aşar kabloluyu tavsiye ederim
    aam eğer birden fazla düşünülüyosa kesinlikle kablosuz
    çünkü kablosuzun sıfır fiyatı 75 tl civarı ama onu kullanmak için bi receiver lazım oda 50 tl fakat 4 kola kadar destek veriyor
    ben bundan önce logitech rumlepad kullandım kaliteli kol fakat xbox kolunu görünce dedimki kesinlikle analog stick kullanan için bu yapı daha makul
    sonra gittim logitech chillstream aldım.fanlı el terletmeyen gayet güzel bi ürün. ama benim parmaklarım bir süre sonra analoglardan kaymaya başladı
    arkadaş xbox 360 aldı onun kolunu elime alınca dayanamadım gittim xbox 360 kol ve receiver aldım çok ama çok memnunum. hem yeni oyunların hepside tanıyo ayar gerekmiyo
  • benim sana tavsiyem powerway analoglu olan 13-15 lira analogsuz olan 7-10 lira arasında değişiklik gösterebilir analoglu olan hem playstatıon hem pc için kullanıma uygundur şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

kesnilikle xbox 360 koluna bende katılıyorum
    çünkü kablosuzun sıfır fiyatı 75 tl civarı ama onu kullanmak için bi receiver lazım oda 50 tl fakat 4 kola kadar destek veriyor
    ben bundan önce logitech rumlepad kullandım kaliteli kol fakat xbox kolunu görünce dedimki kesinlikle analog stick kullanan için bu yapı daha makul
    sonra gittim logitech chillstream aldım.fanlı el terletmeyen gayet güzel bi ürün. ama benim parmaklarım bir süre sonra analoglardan kaymaya başladı
    arkadaş xbox 360 aldı onun kolunu elime alınca dayanamadım gittim xbox 360 kol ve receiver aldım çok ama çok memnunum. hem yeni oyunların hepside tanıyo ayar gerekmiyo

Dostum bu saydıkların bahsettiklerin PC için değil mi? eğer pc iiçin ise xbox360 ve receiver nasıl ve nerden bulabiliriz kablosuz olsun istiyorum hani.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

kesnilikle xbox 360 koluna bende katılıyorum

kesinlikle,,bu kadar guzel vede SAĞLAM birkol olamaz,piyasada aldığı parayı fazlaıyla hak ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    2.el konsol satın alma (YARDIM)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şimdi kafama takılan bir şey var bu xbox360 wireless controller hakkında,şimdi aşağıdaki linklerde iki adet alıcı var ve biz hangisini almalıyız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-aksesuar-xbox-360-yeni-xbox-360-wireless-controller-receiver-ucretsiz-kargo/detay

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-KABLOSUZ-WIRELESS-ALICI-PC-KOL-APARATI_W0QQidZZ27599142

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.