Şimdi Ara

oyun kaydı için ekran kartı mı yoksa işlemci mi daha önemli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun videoları çekiyorum frapsla , 30 fps kayıtlarda lag olmuyor fakat 60 fps 720p yapmak istediğimde kayıt esnasında kasma oluyor , sadece oyun kaydetmek amacıyla yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum , oyun kaydı için öncelik ne olmalı , ekran kartı mı yoksa işlenci mi ?

• Fraps genellikle işlemci ve ram kullanır.ekran kartının çok bir fayda sağlamadığı söylenir.Zira ben dual xeon 24 çekirdek sistemde 16 gb ram ile, 1gb qaudro2000 ekran kartı ile deneme yapmıştım.(dikkatinizi çekerim ekran kattı oyun için uygun bir kart değil.) buna rağmen 30ve 60 fps de sorun yaşamadım.
    Kasma yaptığı zamanlardaki cpu kullanımına bakarak kasma sebebini gözlemleyebilirsiniz.
    Afterburner tarzı program ile ekrana cpu, ram ve gpu kullanımını yansıtın. 60fps de değerleri gözlemleyin.Hangisi çok kullanılıyor ve yetmiyorsa ona odaklanın. Hdd nizin 7200rpm olması kayıt sebebiyle donmaması için ayrıca avantaj sağlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tysonpearl kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Ekran kartı daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoolyCrap

Ekran kartı daha önemli.

işlemci hızım 2.00GHz , ekran kartım 512 mb nvidia geforce 9600m gs

sizce ekran kartımı 1gb yapmak yeterli olur mu , lagsız 60 fps 720p kalite video çekimi için ?
  • Kesinlikle ekran kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.