Şimdi Ara

OYUN KASIYOR FPS DÜŞÜŞÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Yetti Artık Bak İyi Okuyun Lütfen
    Şimdi Genelde Rust Oynuyorum Sistem ÖZELLİKLERİ

AMD Athlon(tm) II X4 620 Processor
    8 GB RAM
    4 GB EKRAN KARTI ASUS R7 240
    Şimdi Arkadaşlar
    Rust Oynuyorum İlk Açtıgımda 40 Fps 15 20 Dakika Sonra (Tahmini)
    15 FPS Düşüyor Oyunu Kapatıp Açmadan Düzelmiyor
    Eskiden Böyle Bir Sorun Yoktu Ama Nedense Artık FPS Düşüşü Yaşıyorum
    Sebebi Nedir Lütfen Yardımcı Olun
    Bilgisayar Temiz Fanlar Temiz Ekran Kartı Temiz İşlemci Fanı Temiz
    Ekran Sürücüleri Güncel
    GTA 5 İ KASMADAN OYNUYORDUM AMA RUST NEDEN KASAR AKLIM ALMIYOR !

• Görev yöneticisinden arka planda sistem kaynaklarını sömüren bir şey olmadığından emin olduktan sonra ekran kartı işlemci gibi bileşenlerin sıcaklık değerlerini kontrol edin. Bir de sabit diskin dolması bu nedenle sabit diske düşen yükün artması gibi durumlarda böyle sorunlar çıkabilir.
  • yeni bir güncelleme ile oyunda optimizasyon sorunu olabilir
  • 127.0.0.1.q kullanıcısına yanıt
    EVET ZATEN Baştan Beri Optimizasyon Problemi Vardı Ama Gene fps düşüşü olmuyordu
    Benden Kaynaklanan Bişey Olabilirmi ?
  • ahmetaksoy1985 A kullanıcısına yanıt
    Bende Advenced System Care Var Oyun Açıkken Ram Kullanımı 45-50 Değerde CPU İse 50 De
    Ayrıca Ekran Kartım Isındıgını Düşünmüyorum Oyun Açık İken 55 İ Geçmiyor Isı Değeri Otomatik Hız Fanı Var Zaten Isındıgı Zaman Fan Yükseliyor Ama Hiç Yükseldiğini Görmedim Bu Güne Kadar
    Ayrıca Sabit Diskim 1 TB 1 Hafta Olmadı Formatladığım
    Şuan 60 GB Kullanıyor 870 GB BOŞTA ?
  • Sistem kaynaklarında darboğaz sıkıntısı yoksa fps düşüşü ya sıcaklık değerleriyle ilgilidir ya da oyunun optimizasyon sorunları vardır. Diğer bir çok oyunlarda aynı şekilde bir süre sonra fps düşme sorunu yaşıyorsanız sorun donanımsaldır. Ayrıca ekran kartınız yetersiz. Daha iyi bir ekran kartına geçmenizde fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Oyunlarda Ani Fps Düşüşü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Diğer Oyunlarda Düşüş Yaşamıyorum
    Ayrıca Ekran Kartı Olarak Ana Kartıma Uygun Ne Önerirsiniz
  • Rust başından beri sorunluydu. Ayrıca sistemin ortalama bile değil.. O işlemciye ekran kartı upgrade i hiçbirşey değiştirmez. Komple yeni sistem toplaman gerekir..
  • Anakartınız Pci Express 1 bile olsa biraz performans kaybıyla güncel ekran kartını kullanabilmeniz mümkün. Ayrıca İşlemci darboğaz yapması durumu olabilir. Oradan da biraz performans kaybı olacaktır. Ancak iyi bir ekran kartı ile her türlü şu anki deneyiminizden çok daha iyi deneyim alabilirsiniz. Şu videoyu izleyin:
    https://www.youtube.com/watch?v=LJVXhwTv3RU
  • Hagla Sistemin Kötü Diyenler Var Profesyoneller Tarafından Toplandı 4.240 TL HARCANDI TABİKİ BİRAZ ESKİ EKRAN KARTIM ONUN FARKINDAYIM AMA GTA 5 İ EN ÜST SEVİYEDE 60 FPS OLARAK OYNADIM SİZCE Gta 5 için Mi Çok Yüksek Bi Sistemim Var Yoksa Rust Benle DALGAMI GEÇİYOR !
  • Arkdaşlar Daha Önce Kasma Yoktu Diyorum Noluyor Yani Gün Geçtikçe Sistemim Düşüyormu Öyle Olsaydı Ben Şimdi GTA5 Farcry Primal
    Ve Daha Fazla Oyunu Oynayamazdım...
  • Kötü diyorsak kötü kardeşim. Yok profesyoneller tarafından toplanmış.https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Athlon+II+X4+620 gir işlemcinin benchmark puanına bak, bu da ekranın kartının benchmark puanlarıhttp://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+R7+240&id=2713. Sana yalan borcumuz mu var? 9 Senelik işlemci kullanıyorsun, 2.6 ghz da çalışıyor. 9 sene önce bu sisteme amd sisteme 4300 tl harcadıysan, o profesyoneller seni bir güzel kazıklamış..

Ariyetten GTA5 te 60 fps alıyorum demişsin buda kuyruklu yalan.https://www.youtube.com/watch?v=leXvIhBFj6Q yechnopat aynı testi yapmış bide ent üst seviyede oynamışsın ? Bizimle kafa bulmayamı geldin. O ekran kartı en düşük seviyede 60 fps veremez GTA5 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cor3 -- 17 Şubat 2017; 0:17:46 >

• Rust halihazırda sıkıntıları olan bir oyun ki daha tam sürüm olarak çıkmadı alpha da, yani bu sorunlar normal bende ve arkadaşlarımda da aynı sıkıntı var.
  • Güncellemeler ile çok oynuyorlar optimizasyondan olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.