Şimdi Ara

Oyun içinde karşılaştığınız en ilginç saldırgan hareketler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla sesim kalındır (gayet),tipim de yerinde (saç sakal birbirine karıştı mağara adamı gibiyim şu aralar),öyle telefon ver,yok skype gel falan diyenlerden pek bi korkum yok.Gelsin,arasın,isterse görüntülü açsın,bi konuşalım,varsa bir sıkıntısı çözelim
    Çok çoluk çocuğun lafını ağzına gömüp yolladım oyundan.Bazen gerekli cidden.Tokat gibi lafı çarpıp suratlarına bırakacaksın,melül melül bakınıyorlar bir kaç dk. olayı çözene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

Anama bacıma bile sövseler abi sen büyüksün tamam abi sen ***ersin diyorum.Kendilerini mutlu hissetsin bebeler.

Not : Gayet işe yarıyor :D

devamında adam ol diyolar
  • 4 kişi internet cafede toplandık adresi veriyom gelde verelim boyunun ölçüsünü diyen bir çocuk gelmişti takıma. niye hobbitmisiniz demiştim daha çok sövmüştü.
  • Cevap yazma abi . Ne oldu sustun falan diyorlar , sonra da hala alttan yazıp kuduruyorlar
  • Tsye gel tsye
  • Adam jungsa: sana gank yok o*** ç**** diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ignored diyorum ve oyuna devam. sonunda win

•  Oyun içinde karşılaştığınız en ilginç saldırgan hareketler

• Bir keresinde 40 dakkalık maç boyunca takımdaki ashe sürekli bana skype gel dedi ya bi sus velet filan dedim. En sonunda tamam gel dedim senle uğraşıcak vaktim yok deyip engelledi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

tel no vermek gibi bi hata yapmayın , o hatayı bir kere yaptım gecenin 5inde gizli no dan aramakmı dersin arayıp konuşmamakmı dersin hiç uğraşmaya gerek yok korktunmu diyenlere he korktum diyrum konuyu kapatıyorum ergenlerle uğraşılmaz.

Dün oyunda bir tane concon artistlik yaptı tel nonu ver lan falan filan yapıyo bak diyorum 20 yaşındayım veletlerle uğraşamam hee öyle öyle ver lan falan yapıyo hala verdim :D Telefon hatlarında özel numara kapatma olayı var benimde kapalı 2dk sonra özel nolara neden kapattın yaptı ben dedim veletlerle uğraşmıyorum işte kendine güvensen ararsın falan bayağı takımdakiler falanda dalga geçti böyle bir anımda hattını özel numaralara kaparsan çok rahat edersin.

• Ignore ;)) hiç uğraşmaya gerek yok direk bas ignore.
  • tel no ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiocillin -- 11 Eylül 2013; 12:22:48 >
  • Tr deyken birisi bana " lan " bile dediginde ignore liyordum.Hic ugrasilmaz bosuna sinirinizi bozuyorlar.
  • adres ver gelek
  • Konu vardı polisiz anneni kaçırcaz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

nerelerde oynuyorsunuz siz böyle şeyler çıkıyor karşınıza anlamıyorum

Gold V te numarami isteyen adam oldu

• 10-1 giden ezreal= oyun bitti come on diyip 0-8 giden master yi yi gaza getirmesi masterin oyun bitti deyip oyunu 20-8 bitirmesi ve 1 de penta atması gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

tel no vermek gibi bi hata yapmayın , o hatayı bir kere yaptım gecenin 5inde gizli no dan aramakmı dersin arayıp konuşmamakmı dersin hiç uğraşmaya gerek yok korktunmu diyenlere he korktum diyrum konuyu kapatıyorum ergenlerle uğraşılmaz.

Aynen bende verdim numaramı verenleri de aradım zamanında bir işe yaramıyor ya numara yanlıştır ya da geçersiz tamamen ergenler klavye ağaları kısacası :D artık kaale bile almıyorum baktım atarlnaıyor oyun içinde TAB isim blok en güzeli bu :D kafam rahat

• Westte oynadigim icin kimse boyle birsey soylemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk B.

y = o x= ben

Y: Ks atmasana Allahını ****** leona almışsın ks atıyon(100 hpsi var ötüyo)
    X: /all x report beyler Allah'a küfür
    Y: Ateistim beni dert etmez
    X: Sonra saygı beklersin ama ? Inanmayın beyler 14 15 yaşında kendini cool sanan ergenlerden buda
    Y: Tel no ver göstereyim ergeni 14 15'i
    X: 0543 *** ****
    3 4 dk sonra arama yok
    X: Hayırdır ?
    Y:Pardon beyler bende sinir hastalığı var kendimi kaybediyorum kusura bakmayın.

2 takım birden: Yav he he

Cool takılmak için ateistim diyenlerdendir. Ateistte beyin olur yav.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.