Şimdi Ara

Oyun İçin Ucuz Monitör Tavsiye iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni pc topladimPP.Pcmin ozellikleri cok iyi.Ekran karti ust duzey bir kart ve kasa bugun geldi ama monitorum yok.Tvye baglayarak idare ediyorum.Bana 300-350 tlye alinabilecek en iyi urunleri soylermisiniz.Bide ben cok agir oyunlar oynuyoynuyorum.Bir oyun haric kasma yok ooyunda.Oda ultra ozellikler acik ve full hd goruntude 40 fps oluyor.Yeni alacagim monitor full hd yerine hd ready olsa ekran parlak olsa yine guzel goruntu elde ederek performans artişi olur mu boyle guzel oyun oynanirmi sizce?Bide ben profesyonel Csgo oyuncusuyum Takimimin adi Blase yeni kurulduk ve wcg tarafindan profesyonel kabul goruluyoruz su an..Yani buda yakinda cok zor maclar geliyor demek ama butvem max 400 tl olacak bicimde alinabilecek en iyi oyuncu monitor onerilerinizi bebekliyorum.Sorunumu yeterince acik ve net anlatmaya calistim.Tesekkur ederim sayin forumcular? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AOC
    I2269vw 21.5" (D-Sub+DVI) 6 MS Ips Led Monitör
    336 TL (eksen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

AOC
    I2269vw 21.5" (D-Sub+DVI) 6 MS Ips Led Monitör
    336 TL (eksen)

6ms sorun cikarirmi bana.Hareketli goeuntulerde falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır kaldı ki 5ms olması lazım monitörün
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

Arkadaslar yeni pc topladimPP.Pcmin ozellikleri cok iyi.Ekran karti ust duzey bir kart ve kasa bugun geldi ama monitorum yok.Tvye baglayarak idare ediyorum.Bana 300-350 tlye alinabilecek en iyi urunleri soylermisiniz.Bide ben cok agir oyunlar oynuyoynuyorum.Bir oyun haric kasma yok ooyunda.Oda ultra ozellikler acik ve full hd goruntude 40 fps oluyor.Yeni alacagim monitor full hd yerine hd ready olsa ekran parlak olsa yine guzel goruntu elde ederek performans artişi olur mu boyle guzel oyun oynanirmi sizce?Bide ben profesyonel Csgo oyuncusuyum Takimimin adi Blase yeni kurulduk ve wcg tarafindan profesyonel kabul goruluyoruz su an..Yani buda yakinda cok zor maclar geliyor demek ama butvem max 400 tl olacak bicimde alinabilecek en iyi oyuncu monitor onerilerinizi bebekliyorum.Sorunumu yeterince acik ve net anlatmaya calistim.Tesekkur ederim sayin forumcular? :)

http://www.sinerji.gen.tr/dell-215-e2214h-led-monitor-5ms-full-hd-pmu32873

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

Arkadaslar yeni pc topladimPP.Pcmin ozellikleri cok iyi.Ekran karti ust duzey bir kart ve kasa bugun geldi ama monitorum yok.Tvye baglayarak idare ediyorum.Bana 300-350 tlye alinabilecek en iyi urunleri soylermisiniz.Bide ben cok agir oyunlar oynuyoynuyorum.Bir oyun haric kasma yok ooyunda.Oda ultra ozellikler acik ve full hd goruntude 40 fps oluyor.Yeni alacagim monitor full hd yerine hd ready olsa ekran parlak olsa yine guzel goruntu elde ederek performans artişi olur mu boyle guzel oyun oynanirmi sizce?Bide ben profesyonel Csgo oyuncusuyum Takimimin adi Blase yeni kurulduk ve wcg tarafindan profesyonel kabul goruluyoruz su an..Yani buda yakinda cok zor maclar geliyor demek ama butvem max 400 tl olacak bicimde alinabilecek en iyi oyuncu monitor onerilerinizi bebekliyorum.Sorunumu yeterince acik ve net anlatmaya calistim.Tesekkur ederim sayin forumcular? :)

http://www.sinerji.gen.tr/dell-215-e2214h-led-monitor-5ms-full-hd-pmu32873

+1 Dell e2214h demek icin gelmistim ama arkadas coktan demis bile. Bende e2214h kullaniyorum bir sorun olursa pm atabilirsin istedigin zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende monitor alicam aoc i2269vw almayi düşünüyordum ama bu dell'de gözüm carpti nasıl siz kullandiniz icin yorumlarinizi almak isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Hocam bende monitor alicam aoc i2269vw almayi düşünüyordum ama bu dell'de gözüm carpti nasıl siz kullandiniz icin yorumlarinizi almak isterim

e2214h guzel cihaz hocam renkler falan cok iyi. Tek sorunu var sagdan ve soldan bakarken beyazlar hafif sarariyor buda ips olmadigi icin ama skylede bir sey var oyunlarda ips ekranli monitorlerde ghosting yasiyorsunuz dellde yasanmiyor. Film izleyecekler icinde ips onermiyorlar bende sabah aksam dizi izledigim icin dellden yana yaptim secimimi. Tamam aocda iyo hos marka kendini baya gelistirdi ama dell dururken baska marka almam sacma olurdu. Yabanci forumlarda arastirin hocam e2214h yi en iyi f/p monitor olarak geciyor.

• Ben bir araştırıyım şunu:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.