Şimdi Ara

oyun icin notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yaz atilinde laptop ya da masaustu pc almak istiyorum masaustu alirsam toplamak istiyorum her ikisi icin de 1000tl butcem var 1100 bile olamaz imkanim elvermiyor.
    battlefiel3 ve assassins serisini hic donmadan oynamak istiyorum ve uzun omurlu pc olsun istiyorum ilerde cikacak oyunlari da kaldirsin yani.
    sunu da belirteyim masaustu oneren arkadaslar toplama pc olarak da normal olarak da onerebilirler.
    fikirleriniz benim icin cok onemli simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

iyi gunler oncelikle.
    ben yaz atilinde laptop ya da masaustu pc almak istiyorum masaustu alirsam toplamak istiyorum her ikisi icin de 1000tl butcem var 1100 bile olamaz imkanim elvermiyor.
    battlefiel3 ve assassins serisini hic donmadan oynamak istiyorum ve uzun omurlu pc olsun istiyorum ilerde cikacak oyunlari da kaldirsin yani.
    sunu da belirteyim masaustu oneren arkadaslar toplama pc olarak da normal olarak da onerebilirler.
    fikirleriniz benim icin cok onemli simdiden tesekkur ederim.

DELL INSPIRON 5110 B35F23 i3-2350 2GB 320GB 15.6" DOS Notebook

o fiyata alabileceğin en iyi ürün
  • Tercihinizi masaüstü PC den yana kullanın. Bu bütçe ile istediğiniz özelliklere uygun Notebook bulamazsınız. Şu PC ile oyunları orta seviyede oynayabilirsiniz:
    http://www.pcdepo.com/page.php?act=arama&searchType=3&str=&ara=
  • @drnynl arkadaşın dediği gibi notebook uygun olmaz. İstediğiniz özellikleri kabaca yazarsanız size toplama masaüstü için fiyat verebilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    3 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    10 ay önce açıldı
    Çizim için laptop onerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.