Şimdi Ara

Oyun için ne değiştirmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinyorita

hep işine gelen oyunları araştırma diğer dediklerimede bir bak
    PLANETSİDE 2
    APB
    ETS 2

tabi bunları oynamadan anlayamazsınız
    min. sistemle oynayacağım diyorsanız sorun yok tabi o grafiklerde çizgi film oynuyormuş gibi olur o ayrı konu

ha ayrıca 4gb ram ile şunları oynuyorum falan filan en düşük grafiklerde oynamak ve kasarak oynamak size tatmin ediyor olabilir ama ben ve bir çok kişiyi asla

Bn sana 4 gb ile oynadigimi demedim ki sana 4 gb yi gecmedi dedim
    Ve dedigim oyunu ultrada son grafik ayarlari ile oynadim

Bu sana yazdigim son cevap seninle ugrasamam

Sen haklisin kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki yav dediğinden olsun zaten diğer forumlarda 2010 da bile 4 gb ram ne dir ya vs. yorumları zevk için yazılan yorumlar
  • sinyorita kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin diğer forumlarda da senin gibi üç kuruşluk bilgileriyle caka satmaya kalkanların olduğunu gösterir. Kimse yeni sistem toplayan insana 4 gb al fazlasına gerek yok demiyor zaten. Parası olan veya kullandığı programlara göre ihtiyacı olan adama 12gb da önerilir 16 da 32 de.. Burda önemli olan o kişinin isteklerine göre,ihtiyaçlarına göre mevcut sisteminin bütün bileşenlerini dengeli kurmak. Yani kimseye boşa masraf yaptırmamak bir başka deyişle. Ayrıca kimsenin rütbesine,mesaj sayısına falan baktığımız yok. Önemli olan sadece yazdıkların. Ben yeni üye olduğumda yerli-yabancı her türlü sitede bol bol okudum araştırdım. 1.5 sene kimseye ne sistem ne başka bir tavsiyede bulunmadım insanları yanlış yönlendirmemek için. Aynı şeyi sana da öneririm.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    iyi siz bu kafayla gidin
    okuyanda sanırki amerikada bilgisayar mühendisliği mastırı yapmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.