Şimdi Ara

Oyun icin MSI GS60?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hem oyun hem de bolumumde bana yetsin diye laptop alicam uzun bir sure bana yetmesini istiyorum. Acaba MSI GS60 iyi bir secimmidir? Diger modellerin kasasi cok tipsiz geliyor bana 5 yildir mac kullaniyorum kolay tasinabilirlige filan alistim o yuzden, agir bir laptopta istemiyorum, sonucta her an yanimda tasicam universitede ama pili de hemen bitiyor diyolar bir oneri verirseniz cok sevinirim.

Baska laptop onerileride olur ama ben battlefield i filan en az medium-high da oynamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 6 Kasım 2014; 14:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• romanesco R kullanıcısına yanıt
    Stoklara girme tarihi hakında bir gelişme var mı acaba?
  • Nedense herkese Razer blade Pro öneriyorum , MacBook ile aynı tasarım gibi diyebiliriz bi göz at istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamLEGEND*

Nedense herkese Razer blade Pro öneriyorum , MacBook ile aynı tasarım gibi diyebiliriz bi göz at istersen

O özenti bilgisayar o parayı vermem hem appledan tasarım çal hem en falza 512gb ssdli hafızaya sahip, 860m ekran kartı kullan hemde 2.800 dolar istesin. Onun yerine i7 870m 256gb ssd 1tb hdd 16/32gb ramli gs60 alırım
  • Yahu stoklara girse hemen alacaz da yok ki ortada birşey..
  • GS60 2PC modelini aldım çok menunum,sadece güncellemeler vs. onlarla uğraşıyorum bir kaç aksaklığı var.Ultrabook standartlarına yakın ve magnezyum kasanın hatları çok iyi tasarlanmış.Tasarım bence her kesimi memnun edecek şekilde aşırı abartı olmadan sade hatlarda spor görünümü sağlamış.Klavyenin ışıklandırması çok güzel,bu tarzda gerek razer gerekse gigabyte'ın auros modelleri aşırı pahalı.MSI bu konuda ne Lenovo kadar ucuz ve ucuzlukla beraber gelen birtakım sorunlar getiriyor,nede Asus vb. modeller gibi pahalı bir ürün koyuyor tam ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Arkadaslar hem oyun hem de bolumumde bana yetsin diye laptop alicam uzun bir sure bana yetmesini istiyorum. Acaba MSI GS60 iyi bir secimmidir? Diger modellerin kasasi cok tipsiz geliyor bana 5 yildir mac kullaniyorum kolay tasinabilirlige filan alistim o yuzden, agir bir laptopta istemiyorum, sonucta her an yanimda tasicam universitede ama pili de hemen bitiyor diyolar bir oneri verirseniz cok sevinirim.

Baska laptop onerileride olur ama ben battlefield i filan en az medium-high da oynamak istiyorum

Mac kullanan biri olarak ince kasa istemen gayet normal. i7 işlemci, GTX860M ve 128GB SSD'li GS60, 19.9mm'lik kalınlığı ve 1.96kg ağırlığı ile hem mobilite, hemde oyun performansı olarak seni çok uzun süre idare eder:

http://www.pcdepo.com/msi-gs60-ghost-2pc-461tr-notebook

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.