Şimdi Ara

Oyun İçin Mouse ve Klavye Tavsiyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sorum şu..Oyun için kablolu mouseların wireless lı mouselara göre her zaman daha iyi olduğu söyleniyor.Bu ne kadar doğru.Açıkçası bende wireless klavye ve mouse kullanıyorum ama pcde fazla oyun oynamadığım için pek bilmiyorum..Şimdi yeni gelen bi laptopta oyun oynayacağım için laptopa mouse ve klavye almayı düşünüyorum.Laptopun klavyesiyle oynamak ölüm gibi zaten.Ne önerirsiniz.Kablolu mu kablosuz mu.

• Hocam bütçeni söylersen uygun önerileri yaparız. Eğer oyun için alacaksan kesinlikle wireless bir şeyler almayı düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 13 Aralık 2010; 22:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Hocam bütçeni söylersen uygun önerileri yaparız. Eğer oyun için alacaksan kesinlikle wireless bir şeyler almayı düşünme.

Yani 200 liralık wireless bir mouse bile alsam oyun için iyi olmuyor demekki..Açıkçası ben yazın yeni bir pc toplucam ve tüm sistemi en kaliteli olucak şekilde yapıcam..Bu laptop beni 5-6 ay idare edicek.Yani alacağım mouse ve klavyeyi 5-6 ay kullanıcam.Onun için bana 40-50 tl arası kablolu mouse ve klavye önerirseniz iyi olur.Hb de bunu buldum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-deluxe-250-klavye-mouse-set-920-002310/ProductDetails.aspx?productId=bs2316&categoryId=3007055
    Açıkçası bu ürün 45 den 22 liraya düşmüş.Bu nasıldır..Sonuçta bunları 5-6 ay kullanıcam ve sonra çöpe gidecek.

• bence razer lycosa klavye al ve lachesis mouse al 5-6 ay sonra toplayacağın bilgisayarla bunları kullanmaya devam et
  • Hocam aldığın klavye ve mouse'u yeni sistem ile de kullanırsın. Eğer başta dediğin gibi bir bütçen varsa Razer Lycosa ve Razer Deathaddder öneririm. Diğer seçenekler ise klavye olarak Logitech G15, Microsoft Sidewinder X6 veya X4. Mouse olarak da Logitech G500e bakabilirsin. 40 liraya alacağın klavye ve mouse ikilisinden herhangi bir performans bekleme. Almışken dediğim gibi ürünler al. Eğer pahalı gelirse A4Tech'in ürünlerine bakabilirsin.
  • Para sıkıntısı yoksa Logitech'in yeni G700'ü hem kablolu hem kabosuz olarak kullanılabiliyor. Ayrıca kablosuz kullanımın neredeyse hiç fark yaratmadığını söylüyor herkes, yani kablosuz fare ile oyun oynanmayacağı durumu değişiyor artık.

Klavye olarak da paraya kıydım, mekanik klavye getirttim ebay'den. Razer BlackWidow. Sadece oyun için değil, yazı-mazı için de kullanmayı düşünüyorsan inanılmaz fark ediyor yazı yazması. Biraz gürültülü ama bu kadar fark ettireceğini düşünmüyodum, resmen hata yapmaz oldum yazı yazarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Para sıkıntısı yoksa Logitech'in yeni G700'ü hem kablolu hem kabosuz olarak kullanılabiliyor. Ayrıca kablosuz kullanımın neredeyse hiç fark yaratmadığını söylüyor herkes, yani kablosuz fare ile oyun oynanmayacağı durumu değişiyor artık.

Klavye olarak da paraya kıydım, mekanik klavye getirttim ebay'den. Razer BlackWidow. Sadece oyun için değil, yazı-mazı için de kullanmayı düşünüyorsan inanılmaz fark ediyor yazı yazması. Biraz gürültülü ama bu kadar fark ettireceğini düşünmüyodum, resmen hata yapmaz oldum yazı yazarken.

Blackwidow un ışıksız 80 dolarlık olanını mı getirttiniz? Ben ebay'de bulamamıştım Blackwidow Ultimate (ışıklı). Ne kadar günde, ne kadar fiyata geldi? 2 haftadır bu klavyeyi nasıl alırım diye araştırıyorum.

Bu arada Fireball ile görüştüm BlackWidow Ultimate türkçe klavye olarak getirceklermiş 1-1 buçuk ay içinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe getirebilirlerse o klavyeyi helal olsun.

Amerika 80 dolar, Avrupa'da 80 Euro olan klavye, evet :-) Ultimate versiyonu henüz satılmıyor zaten, az bir miktar satıldı bitti sadece.
    ebay'den aldım, iyi para bayılıp. Kargo dahil 86 Euro'ya geld, yanında bir de mouse pad hediyesi :-)
  • Hediye mousepad ironclad ise daha ne
  • Yok artık canım, ebay satıcısı bu :-) Ozone gaming serisi var, siyah. onun ufak boyutlusunda.

Razer'in adiliği, fahiş kargo fiyatları sunması. Boşuna müşteri kaybediyorlar.
  • Evet astronomik bir fiyat istiyorlar 50 euro kadar kargo için. Müşteri kaybetmek bir yana bu taraflardan hiç müşterisi oldugunu sanmıyorum o kargo parasıyla
  • Kardes sana mouse olarak tavsıyem ben kendım kullanıyom a4 tech x7 oyuncu mouse u cok guzel tavsıye ederım.
  • Ben Kendim Pointblank Oynadıgım ıcın x7 mause klavye aldım oyun oynuyacaksan x7 almanı tercih ederim
  • X7 mause u cidden fps oyunlar icin tavsiye ederim ne bir titreme ne hedef kacmasi 50 liralik fiyatiyla mükemmel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.