Şimdi Ara

Oyun için laptop tavsiyesi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asgeri Ücret ile çalışıyorum Yani Çok Pahalı olmasın Ucuzda olmasın Yani ortalama bir fiyatta olsun Oyun Oynamak İçin İstiyorum Piyasadaki oyunları rahatlıkla kaldırabilecek Bir Laptop istiyorum Tavsiye Ettiğiniz Bir Laptop Marka-modeli varmı ?

Teşekkürler İyi Forumlar....

• Huseyin95 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayari oyun agirlikli kullanicaksan birinci tercih masaustu olmali. ille de laptop olsun ve guncel oyunlari oynatsin dersen de butceyi biraz yuksek tutucaksin (1500 tl ve uzeri).
    Oyun derken hangi oyunlari kast ediyorsun ? Fifa/pes oynamak baska Battlefield/Crysis baska.
  • işlemcin en az i5 olsun(önerim 3230), ekran kartı nvidia istersen; 645 veya üstü ya da 740 veya üstü olsun. En az 4gb ddr3 ram, 500gb hdd. gerisi sana kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin95 kullanıcısına yanıt
    hocam oyun için laptob demeyin ya nolursunuz.
  • oyun için laptopa 2000 tl verdiğinizi varsayın,1400 tlye topladıgınız masaustu bilgisayar daha performanslı olacaktır
    oyun için laptop almayın
  • Güncel oyunları en üst seviyede oynatan laptop için 2.500 tl 3000 tl arasi olur. masaüstü alabilirsin 1.500 2.500 tl arasi. oyun icin laptop ekran karti en az gtx660_gt650-750-gtx765 olmali. bu hangi oyunları oynayacağina bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem lenovo y510p almanız oyun oynamak için ideal yeni çıkan oyunlar sli desteklediğinden ultra da oynayabilirsiniz. vatan computerde hafta sonu indirimi ile 2360 liraya geliyor +ları sesi kaliteli, ekranı fullhd mat., i7 4.nesil haswell, nvidia gt750m sli(çift) karta sahip. masa üstündeki gibi performans sergileye bilir ama hangisi daha çok oyuna sizi adepte edip eylendirir burası kişiseldir tartışılır. bnm tavsiyem sık yer değiştirmiyorsanız evde kullanıcaksanız herzaman masaüstü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.