Şimdi Ara

oyun için i5 '4570 vs fx 8350' hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah sağolasın bilen insanları takdir ediyorum
  • Sürekli ilerde 6 8 çekirdek desteği olan oyunlar gelecek deniliyor deniliyor o oyunlar gelene kadar zaten bu dediğimiz işlemxiler hep eski teknoloji kalacak şuan hangisi performanslıysa al geç teknolojide geleceğe yatırım diye birşey yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı veya yakın performansı alacaksan, niye 3 liralık yerine 5 liralık ürünü alasın? melikulupinar arkadaşın yazdıklarında herhangi bir eksik yada yanlış bilgi yoksa sadece F/P oranıyla bile AMD daha mantıklı bir tercih olarak duruyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE

Bu video yardimci olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortelostat

birbirine çok yakın fiyattaki iki işlemci. siz hangisini tavsiye edersiniz? tabi işlemcilere uygun anakart fiyatlandırmasını da göz önüne almak istiyoruz.

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80646i54570-core-i5-4570-soket-1150-32ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66047

http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd8350frhkbox-fx-x8-8350-soket-am3+-4ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63160

Bence amd alın hocam biraz daha ucuz oluyor

• amd 8 çekirdeği :D intelin i5 eşdeğer ve amd alın diyonuz bu adam i7 alsa önereceğiniz amd işlemci yok la :D
  • bortelostat B kullanıcısına yanıt
    4670k modelini alabilirsin k tamam arada 100 tl fark var ama çarpan kilidi açık işlemci alman yararına olur
  • Core 2 serisiyle phenom 2 leri karsilastiran arkadas ikisi ayni yillarin islemcileri degil phenom 1 bile core 2 lerden sonra ciktiki siz q6600 le x4 965i karsilastirmisiniz x4 965 ile 7950 kullanilabilecegini yazmissiniz ben o islemciyle 660ti ile bf3 darbogaz yasamistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=26UKz42uQ1Y

Bu biraz daha detaylı bir inceleme videosu olmuş. Biraz uzun ama izlemeye değer sanırım.
  • Amd fx 8350 tek secim fazlasi israf

• i5 4570 ile AMD FX-8350 ''arasından'' AMD FX-8350. Hatta, AMD FX-8320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a7v8x -- 26 Şubat 2014; 13:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Amd fx 8350 tek secim fazlasi israf

Kime göre? Neye göre?

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    Kime gore yok ama oyun is icin 8350 her isini rahatlikla gorur

• Şimdi i5 4440 al oc yapilmiycak ise gayet yeterli gtx770-680-280x-7970 ekran kartlari bu islemci icin en ust kartlar bi düşün

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Fazlası kime göre, neye göre israf onu bir açıkla.

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    Yani demek istedim 850 her fazlasiyla gorur
    İ5 islemciye okadar para yatirmaya gerek yok hadda i7 de dahil cunku aralarinda i5 ile 8350 arasinda benim tahminim 300 tl fark var o 300 tlyi git ekran kartina yatir yada parasi olmayan bir kimseye ver

• quote:

İ5 islemciye okadar para yatirmaya gerek yok hadda i7 de dahil cunku aralarinda i5 ile 8350 arasinda benim tahminim 300 tl fark var o 300 tlyi git ekran kartina yatir yada parasi olmayan bir kimseye ver

Dostum, ben kime göre israf olduğunu soruyorum. Hala HER işe yeter diyorsun?

O zaman i5 4670K ve i7 4770K alanlar aptal? Açıklamasını yap ki bizde bilelim. Öyle bol keseden sallamakla olmuyor. GTX760 - GTX770 SLI yapanlar ne yapsın? AMD FX8350'mi alsın? Marka fanatiği olmayın, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun donanımı alın diyeceğimde Nick'i gördükten sonra desem ne olacak. Forumda yıllardır söyleniyor zaten.

Ayrıca AMD FX-8350 ve i5 4670K arasında 120₺ fark var.(Kaynak: inventus)

• quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

http://www.youtube.com/watch?v=26UKz42uQ1Y

Bu biraz daha detaylı bir inceleme videosu olmuş. Biraz uzun ama izlemeye değer sanırım.

Şuana kadar ben de 8350'yi düşünüyordum ama yukardaki videonun güç tüketimiyle(20:48'de başlıyor) ilgili maliyet kısmını izledikten sonra yeni den kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Dostum, ben kime göre israf olduğunu soruyorum. Hala HER işe yeter diyorsun?

O zaman i5 4670K ve i7 4770K alanlar aptal? Açıklamasını yap ki bizde bilelim. Öyle bol keseden sallamakla olmuyor. GTX760 - GTX770 SLI yapanlar ne yapsın? AMD FX8350'mi alsın? Marka fanatiği olmayın, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun donanımı alın diyeceğimde Nick'i gördükten sonra desem ne olacak. Forumda yıllardır söyleniyor zaten.

Ayrıca AMD FX-8350 ve i5 4670K arasında 120₺ fark var.(Kaynak: inventus)

İntel core i5 isrqf dedim almaya degmez dedim ama gordumki aralarinda 120 tl vark var ozaman al i5 4670k yi

• bakma yazılanlara heleki amd ile ilgili israf falan yok kardeşim paran varsa performans istiyorsan inteli alıcaksın intel performans üstünlüğü tek çekirdek olsun hep kanıtlnmıştır oyun için amd oyun için amd ne amd si şuan kullanıyorum o kadar pişmanımki ilk günler gayet iyiydi ama i5'li bir bilgisayar kullandıkdan sonra bendeki sistemin çöpten farkı yok amd şahine turbo motor takmışlar işte öyle bir işlemci benim görüşüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.