bu sitede özellikle bilgisayar parçaları çok uygun bi bak derim.
Aynen anakartıda bunlara uygun alıcam şuan anakart yok diyebiliriz arızalı.. ekran kartım Radeon 5770 1 gb 128 bit ddr5 ikinci el olabilir ama kişiden alınca sorun çıkabiliyor diye pek bulaşmak istemiyorum. bu arada ekran kartını 2. el almıştım ama adam crysis 3 gta ıv gibi oyunları ultrada oynuyordu o yüzden iyi diye güveniyorum
fazlasıyla yeter derken yani bu oyunlar için uygun mu ? amd a6 mı yoksa 3220 mi son kez soruyorum ona göre alıcam :D
bugramerttoyB
kullanıcısına yanıt
g3220 tercih edin hatta bütçe el verirse g3258. ekran kartınız var zaten harici G3220 nın işlemcisi çok daha güçlü
tamamdır o zaman intelde karar kıldık. peki 3220 ile 3258 arasında fark varmıdır oyunlarda gözle görülecek kadar ? şuan 150 liram hazır da hemen almak istiyorum o yüzden :D ana kartıda h61m alıcam bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: bugramerttoy
tamamdır o zaman intelde karar kıldık. peki 3220 ile 3258 arasında fark varmıdır oyunlarda gözle görülecek kadar ? şuan 150 liram hazır da hemen almak istiyorum o yüzden :D ana kartıda h61m alıcam bu arada
g3258 çok çok daha iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme