Şimdi Ara

Oyun için Ghz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc 2,4 Ghz oyun 3.0 Ghz istiyor pc açar mı oyunu çogu oyunda sadece Ghz'den kaybediyorum

• tek etken ghz değil
    yeni nesil işlemci faktörü
    benim q9650 bile oyunlara yetişemez oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

tek etken ghz değil
    yeni nesil işlemci faktörü
    benim q9650 bile oyunlara yetişemez oldu

diğerleri tutuyor
  • C10H15N kullanıcısına yanıt
    İşlemci marka model yazmamıssına ama belki birazda olsa overclook özelliği fln vardır sıkıntı çıkarmayabilir. Yinede denemeden anlayamassın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbahmetli

İşlemci marka model yazmamıssına ama belki birazda olsa overclook özelliği fln vardır sıkıntı çıkarmayabilir. Yinede denemeden anlayamassın bence

işlemci yanlış yazmışım ama anlamadığım bir yer var left 4 death 2 için 3.0 ghz istiyor benim özelliği tam şöyle

Intel Core i3 CPU M330 2,13 ghz 2.13 ghz yazıyor ama test yaptığım site uygun gösterdi 2,13 ghz ile nasıl oluyordu uygun gösteriyor ki
    bunun overclook var sonra çakirdek var nmm kalınlığı var fln filan sen boswer sen ekran kartını yükselt geçici çözüm olur sistem değiştir kökten çözüm olur :D ama değiştir ekran kartını kullan kullanabildiğin kadar he bide bende i7 2.4 ghz işlemci var ama 3.2 ghz e kadar çıkabilito isterse umarın anlamıssındır.
    İyi Forumlar
  • quote:

bunun overclook var sonra çakirdek var nmm kalınlığı var fln filan sen boswer sen ekran kartını yükselt geçici çözüm olur sistem değiştir kökten çözüm olur :D ama değiştir ekran kartını kullan kullanabildiğin kadar he bide bende i7 2.4 ghz işlemci var ama 3.2 ghz e kadar çıkabilito isterse umarın anlamıssındır.
    İyi Forumlar

pc şuhttp://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-l505-13u/

fena pc deil oynarsın oynayabildiğin akdar oyna işte i işlemci ama ghz arrtırır oyuna girince
  • quote:

fena pc deil oynarsın oynayabildiğin akdar oyna işte i işlemci ama ghz arrtırır oyuna girince

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.