Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps4 masaustuyle kiyaslanir.

Ps4 u cantaniza koyup istediginiz yerde oyun oynama sansiniz var sanki mantik harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü topla kaçan rahat olur hem daha verimli kullanır taşıma derdin olacağını sanmıyorum öyle birşey olsa ps4 niye alasın

• quote:

Orijinalden alıntı: okananlar

1) Sevgili dh editörleri ve oyunsever arkadaşlar..oyun koleksiyoncusu değilseniz ve en üst grafiklerde oynama takıntınız yoksa ps4'te daimi kardeşlik yada klasik kardeşlikle 20-25 tlye oyun oynayabilirsiniz..ben indirmeyeceğim kutulu istiyorum diyorsanız oyununuzu takas ederek yine 20 tl gibi ücretlerle oyun oynayabilirsiniz..yani bilgisayarda oyun fiyatları konusunda kar etmeniz mümkün değil..
    2) Bilgisayarınızı 3 yıl sonra satmak isterseniz 500 tl bile vermezler fakat ps4'ü aldığınız fiyatlara yakın satabilirsiniz..
    3) Call of duty oyununu ultrada 300 fps de oynasanız bile geçtiğimiz nesile damgasını vuran last of us, god of war, uncharted, infamous.. gibi oyunları oynamadan geçmek büyük bir kayıp olacaktır..
    4) Amacım tartışma başlatma veya sonlandırmak değil fakat herkesten biraz daha araştırmacı olmasını ve doğru yönlendirme yapmasını isterim..
    5) Ben oyunumu 4k ultra ayarlarda oynayacağım diyenlere saygı duyuyorum ancak f/p oranı konusunda ps4 avantajlı sadece biraz araştırılırsa anlaşılacaktır..herkese saygılar..

tamamda ama online oynamak için para ödüyoruz ve herkes online oynayamuyor neredeyse vasat durumda diyorlar
    benim şahsi görüşüm masaüstü iyidir dx 12 ile birlikte pc çok öne çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: PEKERCEM

PC CANDIR GERİSİ HEYCANDIR :D TAMAM LAN EKSİLEMEYİN ..

• Bence sanal stüdyo işinden vazgeçin, video bence daha samimiyetsiz oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradaki video: oyun icin çelik çomak misket mi yoksa konsol mu!

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Orijinalden alıntı: okananlar

1) Sevgili dh editörleri ve oyunsever arkadaşlar..oyun koleksiyoncusu değilseniz ve en üst grafiklerde oynama takıntınız yoksa ps4'te daimi kardeşlik yada klasik kardeşlikle 20-25 tlye oyun oynayabilirsiniz..ben indirmeyeceğim kutulu istiyorum diyorsanız oyununuzu takas ederek yine 20 tl gibi ücretlerle oyun oynayabilirsiniz..yani bilgisayarda oyun fiyatları konusunda kar etmeniz mümkün değil..
    2) Bilgisayarınızı 3 yıl sonra satmak isterseniz 500 tl bile vermezler fakat ps4'ü aldığınız fiyatlara yakın satabilirsiniz..
    3) Call of duty oyununu ultrada 300 fps de oynasanız bile geçtiğimiz nesile damgasını vuran last of us, god of war, uncharted, infamous.. gibi oyunları oynamadan geçmek büyük bir kayıp olacaktır..
    4) Amacım tartışma başlatma veya sonlandırmak değil fakat herkesten biraz daha araştırmacı olmasını ve doğru yönlendirme yapmasını isterim..
    5) Ben oyunumu 4k ultra ayarlarda oynayacağım diyenlere saygı duyuyorum ancak f/p oranı konusunda ps4 avantajlı sadece biraz araştırılırsa anlaşılacaktır..herkese saygılar..

tamamda ama online oynamak için para ödüyoruz ve herkes online oynayamuyor neredeyse vasat durumda diyorlar
    benim şahsi görüşüm masaüstü iyidir dx 12 ile birlikte pc çok öne çıkacaktır

Online yillik 78 lira hong kong psn.
    Ben de bu ikilemde kalip ps4u tercih edenlerdenim pisman degilim.

• Karşılaştırma saçma olmuş laptop rahatça taşınabilip bahçede bile oyun keyfi sunarken konsol sadece kasaya göre biraz daha hafiftir. Kasa ile konsol karşılaştırmaya devam. O değil de bu soruyu kim sormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Ps4 diyen zenginler gelmeden Pc deyip kaçalım . Herkesin bir oyuna 200tl verecek parası yok , steamden ucuza alır oynar oyununu. Konsolda spot 160 tl olan oyunlar Pc'de max 80tl

he kardeşim pc de steam var. ps4 te sadece orjinal aral oyunu var zaten. ikinci el piyasası diye de bir şey de var. aldığın oyun eline yapışmıyor pc deki gibi.
  • Aslında en iyi seçenek diye birşey yoktur. Duruma göre ihtiyaca göre en iyi cevap vardır. Konsol fiyatı bir oyuncu pc sine göre elbette daha uygun fiyatlıdır. Daha çok normal düzey oyunculara hitap eder, yüklemelerle ayarlarla uğraşmazsın, takarsın oynarsın (Gerçi son konsollarda da bu pratiklik eskisi kadar yok gibi). Oyununa göre oyunları daha ucuz veya pahalı olabilir ona birşey diyemiyorum. Aynı ortamda birden fazla oyuncu olduğunda daha çok eğlence verir. Fakat tek televizyonun olduğu bir evde ciddi sıkıntılar doğurabilir. Özellike evde bolca dizi vs izleyen var ise :)

Hardcore bir oyuncu ise pc yi tercih eder kanaatimce. İstediği sistemi istediği gibi kurabilir, istediği ayarları istediği oyunda seçebilir. Aynı anda aynı ortamda çoklu oyuncu imkanı sunmasa da multiplayer seçenekleri yakın deneyimi verebilir. Ayrıca yapısından ötürü istediği herhangi bir programı filmi çalışmayı istediği gibi de kullanabilir. Fonksiyonelliği açısından tercih sebebidir. Ucuzu da vardır pahalısı da.

Üçüncü seçenek ise yukarıdaki iki seçeneğin harmanlanmış hali olarak oyuncu laptopu adı aldında karşımıza çıkar. Kompaktır, alırsın dizine yatağa koltuğa yaslanır oynarsın. Konsol tadını almak istersen bağlarsın tv ye üstelik çok daha üstün grafiklerle en akıcı deneyimle keyfini çıkarırsın. İster fare + klavye ikilisi ile istersen game pad ile kontrol edersin. Elektrikler kesilse bile bir süre daha devam edebilirsin. İstediğin yere alır götürür, istediğin içeriği istediğin gibi yüklersin. SSD takarsan en hızlısı olur, takmazsan yazık olur. Eskiden fiyatları uçuktu şimdi 2500 TL seviyesinden alınabiliyor.

Benim tercihim son 5 yıldır oyuncu dizüstüden yana. Mobilite & Performans & Fonksiyonellik ön planda. He ama neticede hangisini seçerseniz seçin hiçbiri ucuz hobiler pek değil nihayetinde.

Saygılar

• Fan man değilim , eşşek gibi i7 sistem r9 280x li sistemim,+ps4 üm+xbox one vs bol miktarda var..

Pc oyunu ucuz muhabbetine kimse girmesin ,lütfen bi araştırma yapın ..

steamden aldın oyunu 60 tl ye bitirdin veyahut sıkıldın,elinde patladı ,bi kimse almıyor..

ps4 te kardeşlikle yine 60 tl ye aldın ,bitir veyahut sıkıldın 15 gün sora aynı paraya bilemedin 50 tl havada satarsın..

keza geçen 12 usd ye titanfall aldım,xbox one da multinin dibine vur,hile yok hurda yok..

bknz forum psn kardeşlik oyun takas vs..
  • Ps4 deki indirimlerden bihabersiniz galiba. Us PsN g2a ile neredeyse aynı, steamdeki bazı oyunlar 200 e fırladı bazıları düştü o da ayrı bir tuhaflık. Sonuçta ps4 de 3 yıl 4 yıl önce çıkan oyunlar yok ya yeni çıkan aaa oyunlar yada indieler var onlar da her yerde aynı fiyat.

Ha bide eşdeğer bir pcnin yarı fiyatında ps4 o da ayrı mesele

• iki üründe oyun oynayabilirsiniz ama sonuçta ps4 üstündeki donanım olarak gpu daha güçlü ve bant genişliği olarak gpu gene uzun ömürlü olucaktır ben pc oyunsuyum ama gerçek sonuçta notebookta oyun çok mantıklı değil ama zevk meselesi pc ile konsol rekabetinde artık pc açıka ara önde niye sony ve xbox zamanında cihazlarını güncellemedi ve oyun üreticileri pcleri baz aldı artık fps oyunları baya yükselişte konsolda online oyunların başında fps yine var üstelik bu cihazlar artık ps2 ps3 yada xbox 360 gibi uzun ömürlü olmuyacaklar çünkü şuan assassins creed battlefield gibi oyunlarda 900p gibi geliyorlar yeni nesile yakışmayan çözünürlükler ile veriliyor açıkça konsolda oyun zevklidir ama bu konsollar donanım fakiri eski cihazların çıktığı döneme göre
    oyun fiyatlarında ise pc yine açık ara önde psn kardeşlik vs var ama far cry 4 gibi hikaye bazlı oyunları gerçi ubisoft gibi sahtekar firmaların oyunlarına illa para vermek zorunda değiller pc sahipleri çünkü korsan oyun diye seçenekleri var ayrıca black friday etkinlikleri olsun steamde bazen oyun firmaları ürünlerine ciddi indirimler yapıyorlar ordan oyun satın alabilirsiniz
    açıkça ben bir ps4 almayı düşünüryordum 1 yıl öncesine kadar ama ama çıkan oyunlar olsun fiyatları olsun artık al benisi yok
    konsol aldırıcak en azından 7-8 oyun olmalı ki insanlar bu ürüne yönelsinler yoksa battlefield vs sadece online olucak pc yine daha iyi en azından iyi donanımın varsa daha iyi grafikler ve mouse klavye gibi artıları olur

• eksilemeyi kaldırmasalar tarihi skorlar görecez suradada biz efendilimizi bozmayalım

ps4
  • Herşey bir yana PC'de oyun oynarken yaşadığım en ufak bir hile şüphesi beni oyundan soğutuyor. Benim için bu uygun fiyatla daha iyi grafikle falan yarışamayacak bir değer.

• Konsol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pc yi destekliyorum her oyunuda orjinal almak zorunda değilim bazı sevdiğim oyunları orjinal alıyorum her istediğim oyunuda oyanaya biliyorum ps4 gibi şeyler beni aşar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesli konsollar ele geçirdi ve daha çok tercih edildiler. Konsolda daha iyi oyunlar, daha iyi hilesiz multi var. PS4 hem daha ucuz hem de daha güçlü, daha iyi grafikli oyunları var, oyunları da ucuzlayınca alıyorum veya bitirip satıyorum. Konsolda 2. el piyasası geniş. Laptop hem aşırı pahalı, hem de kısa ömürlü. 3000tl elde patlıyor RDR 2 gibi oyunlar da çıkmıyor. PS4 + pc kullanıyorum hiçbir oyunu kaçırmıyorum. Böyle fahiş fiyatlı ürünlere para vermem. Monster reklamı ve anlaşmalı oldukları için editörler duygusal davranmış sanırım

• Bir PC kullanıcısı olarak konsol derim. PC'de ayarlara çok takıyorum şahsen. Oyunu highda açıyor, ultrada niye oynatmıyor diyorum. İnsanoğlu bu ya işte hep daha fazlasını istiyor. Ortalama ayarlarda açınca hep bir eksik varmış gibi oluyor ama konsolda neyse o olduğu için takmıyorum kafaya. PS3 ve Xbox 360 yıllarca çok güzel idare etti. Hala daha oyun çıkıyor ama PS4 ve XBOX ONE'nın bu popüler kültürden dolayı fazla ömrünün çok uzun olacağını düşünmüyorum. Yine de konsol almaya değer. TV'Nin altında bile durması insana heyecan katıyor bence.

• Hem Uncharted 4, The Last of Us, RDR, infamous SS, Bloodborne gibi en baba oyunları oynayamayacağım içim gidecek. Hem multiplayerda hile olacak, hem de daha pahalı öyle mi? kusura bakmayında bu resmen kazıklanmaktır. Konsol çok daha avantajlı 1000tl ye alınabiliyor ve daha iyi oyunları var 6 sene daha uzun destek veriliyor.

Oyun satışları da "oyun için" kimin nereyi tercih ettiğini kanıtlıyor öyle uçsuz bucaksız tartışmalara gerek yok. Cod AW PSS4 te 4 milyon, xbox one da 2.5 milyon, pc de 160bin satmış.

Fifa 15 PS4'te 4.3 milyon, xbox one'da 1 milyon, PC'de 120bin satmış.

Farcry 4 PS4'te 1.4 milyon, xbox one da 400bin, PC'de 180bin satmış. Oyun firmaları da oyun satışlarında konsolların önde olduğunu söylüyor. Dizüstünde oyun oynayan bile olduğunu sanmıyorum, pahalı ve son derece gereksizdir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.