Şimdi Ara

oyun içi video çektim. wall ve aimlock diyenler için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maç çok uzadığı için t'deki sadece 4 killi koydum. öldüğüm yerleri atlamayın 2 kere arka planda çalışanları gösteriyorum. sonradan kendi sesimide açıyorum şuraya niye döndün niye böyle yaptın diyecek arkadaşlar için.

herkese bi cevap olmuştur sanırım. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Haziran 2016; 3:15:26 >

• Sen ne diyon değişik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch'te bile hile kullanan adamlar var hiçbir şey belli etmeden. Onu geçtim daha dün shox'un 10 tane aimlocku var sen gelmiş burda video çektim diyorsun tamam hile değilsin eyv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 27 Haziran 2016; 8:32:18 >
  • ben daha bişey demiyorum neye inanmak istiyosan inan.

kendi hilesini kodlayan adamlar ile beni bir tutuyorlar. bi kac kişi milletin aklını çeliyor sizinde gibilerde herkesi profesyonel hileci sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Haziran 2016; 10:05:43 >
  • Niye kasıyorsun ki arkadaşım. Hile değilsen değilsindir. Kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok. 2 tane gold nova adam hilesin dedi diye hile olacak halin yok ya. Hileysen de er geç ortaya çıkar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mattness

Niye kasıyorsun ki arkadaşım. Hile değilsen değilsindir. Kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok. 2 tane gold nova adam hilesin dedi diye hile olacak halin yok ya. Hileysen de er geç ortaya çıkar zaten

çok fazla kişi dediği için çektim. 1-2 kişi dese trolluyorlar falan derdimde bu kadar adam trollüyor olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Haziran 2016; 12:04:27 >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    rankin ne? birkac ay once bir hile konusunda novayim ama uzun zamandir oynuyorum hileyi ayirt edebiliyorum tarzi mesajlar yazmiyor muydun? yanlis hatirliyor olabilirim oyleyse duzelt lutfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah başka dert vermesin. Teşekkür edip geçecegine savunmaya geçiyorsan herkes şüphe duyar.

• konuya gelen cevaplardan hepsi nerdeyse "hilesin" tarzı olunca insan kendini kanıtlamak istiyor.
  • Bugün arkadaş listemden güvendiğim 1 ismin daha ban yediğini görünce artık bu saatten sonra "babamıza bile" güvenilmez. Yeminle neredeyse 1 ay içerisinde 5. kez rütbem siliniyor, "parti üyesi yasaklandı" yazısını görmekten gına geldi. Nasıl bir şanssızlıksa bendeki. En güvenilir dediğim adamlar hile çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 28 Haziran 2016; 17:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bugün arkadaş listemden güvendiğim 1 ismin daha ban yediğini görünce artık bu saatten sonra "babamıza bile" güvenilmez. Yeminle neredeyse 1 ay içerisinde 5. kez rütbem siliniyor, "parti üyesi yasaklandı" yazısını görmekten gına geldi. Nasıl bir şanssızlıksa bendeki. En güvenilir dediğim adamlar hile çıkıyor.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bugün arkadaş listemden güvendiğim 1 ismin daha ban yediğini görünce artık bu saatten sonra "babamıza bile" güvenilmez. Yeminle neredeyse 1 ay içerisinde 5. kez rütbem siliniyor, "parti üyesi yasaklandı" yazısını görmekten gına geldi. Nasıl bir şanssızlıksa bendeki. En güvenilir dediğim adamlar hile çıkıyor.

2 günde 5 maç silindi.Gerekirse tek girerim yenilirim ama böyle maç silinince daha çok koyuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.