Şimdi Ara

Oyun içi video çekme programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • frapsla çekince 10 saniyesi 200mb oluyor bana kalitesi ortalama ve boyutu küçük çekecek bir oyun içi video çekme programı önerebilirmisiniz

• xfire
  • Fraps ile çekip format factory ile aynı formatta çevir boyutu 200 mb den 2 mb a düşer.
  • MSI afterburnerde bu işi yapıyor artık:
     Oyun içi video çekme programı önerisi

download:
    http://194.71.11.69/pub/games/PC/guru3d/afterburner/MSIAfterburner210Beta4-%5BGuru3D.com%5D.zip

programı açıp settings-video capture kısmından istediğin ayarları yapıp istediğin oyunu video olarak kaydedebilirsin.

bu arada video capture de global video capture hotkeys kısmına bi tuş atamayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 6 Aralık 2010; 18:28:20 >

• xfire ı tek geçerim acayip kaliteli çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhAn o7

Fraps ile çekip format factory ile aynı formatta çevir boyutu 200 mb den 2 mb a düşer.

Onu biliyorum. Ama pcde yer olmadığı için. maç çekicem fifada 20 dakika falan sürücek en az. 20 gb'lık aviyi mi çeviricem.

ha bu arada fraps ile video kaydederken oyun kasıyor o yüzden de alternatif prog. arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 6 Aralık 2010; 18:36:16 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

up

xfire dedik ya nesini up lıyorsun?

bir de video kaydederken fps illa ki düşer.. düşmemesi gibi şansın yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 7 Aralık 2010; 13:48:32 >
  • Fraps'ın çektiği sıkıştırılmamıştır.

Divx'e çevirebilirsin.
    Boyutu düşer.
  • Xfire programı gameranger gibi bir şey video çekme için olanını bulamadım link verirseniz indireyim bakayım
    frapsın çektiğinde boyut çok büyük oluyor 20dk oyundan çıkmadan durmadan çekim yapmam lazım, frapsta da 20 saniye 1GB oluyor 1 dakika 3GB olsa 60GB yer lazım tek çekim için. onu küçültmek için harcanan zaman var bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

up

xfire dedik ya nesini up lıyorsun?

bir de video kaydederken fps illa ki düşer.. düşmemesi gibi şansın yok..

Çok iddialı konuşma. Bende nedense öyle bir sorun yok .
    Çokta rahat oynuyorum...
  • bende fraps ile çekerken 30 sn'de bitiyor video. yani maks. 30 sn çekim yapabiliyorum ayrıca kaydettiğim videonun üstündewww.fraps.com yazısı oluyor ayrıca görüntü kaliteside gayet kötü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

bende fraps ile çekerken 30 sn'de bitiyor video. yani maks. 30 sn çekim yapabiliyorum ayrıca kaydettiğim videonun üstündewww.fraps.com yazısı oluyor ayrıca görüntü kaliteside gayet kötü oluyor

Full versiyonunda dediklerin olmuyor.

Full versiyonu edinmeye bak.

Ama bence onuda edinme ben artı kullanmıyorum fraps'i.

Msi Afterburner'a geç.

Arkadaş yukarıda vermiş linkini oradan indir kur.

Sıcaklıktan tut fps'ye kadar gösterir.

Oyun içi resim çeker,video çeker,overclock yapar,lcd'li klavyede sıcaklık vs. değerleri gösterir.

Boyutuda 2 mb birşey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.