Şimdi Ara

-->>>Oyun hesabı alırken bir kez daha düşünün !!! (hesap hırsızlığı hk) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
45.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç uğraşmıcaksın :D Dursun ileri nesiline aktarırsın :D

    şahsen r6s var steamdan alınmış. Fakat uplay gerekiyo :D ve ben r6 ya en az 250tl gömmüşümdür. satmaya kalksam o hesabı steamı. malesef bunuda katmam gerekecek. pubg si r6sı rl si dead by daylight 7dtd dont starve vs. vs hpsine bişe yapınca illa ki uçcak :D o yuzden satma dursun :D
  • mail kadar deyiştirin arkadaslar yinede geri alabiliyor mu gerekirse yeni mail acın
  • scorpionnn kullanıcısına yanıt
    İlk sahibi ip den bile ispatlatir isterse. Ek olarak kredi kartı ile oyun aldıysa hesaba zaten işiniz zor. Key aktivasyonu ile aldıysa keyi aldığı sitenin makbuzunu gösterir. Kısacası ilk sahibi her daim avantajlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andelip

    İlk sahibi ip den bile ispatlatir isterse. Ek olarak kredi kartı ile oyun aldıysa hesaba zaten işiniz zor. Key aktivasyonu ile aldıysa keyi aldığı sitenin makbuzunu gösterir. Kısacası ilk sahibi her daim avantajlı.
    anladim kardeşim en guzeli ef olan kisilerden almak
  • Teşekkürler, hesap alımı yapacaktım iyi oldu bu konuyu gördüğüm.
  • teşekkürler bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar yazıya aldanıp almaktan vazgeçmiş ... ! Konuyu açan arkadaşımız çok eskiden konuyu açmış ancak yeniden güncele dönmüş .. Ben37 yaşındayım ve İlk bilgisayarım çıktığında aldığım zaman Pentium 133 sonrasında 166 MMX eskiler bilir bu tarihlerden günümüzü UltimaOnline ile online oyun dünyasına giriş yaptım ..

    Neden geçmişe kadar açıklama yaptım diye soracak olabilirsiniz ! Bir çok türkiye çapında oyunlarda moderatör/adminlik yaptım gençlik yıllarında .

    Gelelim konumuza Son 2 yıldırda Cs oynamayı bıraktım ancak ondan vazgeçemedim.. Hesap ve Skin alım satım işlerine başladım .. " Tecrübe "

    Tecrübe para ile satın alamayacağınız ancak çok para kaybederek tecrübelerinize katkı sağlayacak şeydir.. Hesap alınmaz diye bir şey yok ! Ben hesap işleminde sadece bir defa 189$ kaptırdım (Dota2 Hesabı). Oda bir tecrübe oldu ..

    Peki Hesap Nasıl Alınır ! İstediği kadar güvenilir olsun her insan hata yapabilir şeytana uyabilir .. İlk önce sabırlı olacaksınız ! Çevrenizde aradıgınız hesap türüne göre oyun oynayan arkadaş eş dost araştıracaksınız.. Yok mu ! Arkadaşınızın arkadaşı ! Oda mı yok ! Olasıya kadar hatta mumkunse aynı sehırde olan kısıden alım yapmaya calışın .! Hesap çok çok değerli ise bunu kesinlikle gözden kaçırmamanız gerekiyor . Ben genelde 700-3000 lira arası hesaplar alıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Cunku yaşasam dahi elimle ulaşabileceğim kişiler. Kimsenin 1 lira hakkını yemem ama kendimide yedirtmem ..

    İlk olarak bir ürünün değeri vardır 10 lira ise siz 7 liraya almaya çalışıyor iseniz zaten baştan sıkıntıya girdiniz demektir. Hakkı ne ise onu ödeyin veya hakkı olan rakamlar ile iletişim kurun. Benimde müşteri kitlem de değişiklikler oluyor ucuz olsun ama madalyalı olsun. Ona riskleri anlatıyorum Kefil olmam diyorum ..Cunku ıstedıgı normal değil .!

    Ben kefil olduğum hesaplarda olaki başına birşey geldi hesabı kurtarır geri teslim ederim. Varsayalım olmaz da olduki sorun oldu Parası iade.. Kaç kişi bu garantiyi verebilir ? Veriyorsa ve tanıdıgın biri ise referansı yeterli ise al .

    "Mesafe Kısa , Kazanç çok ise ondan UZAK durun ! " Acizane deneyimlerimi aktarmaya çalıştım.. İyi günler




  • bilgi icin tesekkurler. Konurlar yukari cikmis hep oyun hesaplariyla ilgili dolandiriciliklar mi artti uygulamadan girdigim icin mi usste gozukuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herşey malesef insanın niyetiyle alakalı 3 kuruşla ne birileri zengin olur nede fakirleşir ama buradaki güven ortaminda biseyler yapmaya çalışan dürüst satıcılara olan oluyor yada kuruş kuruş biriktirip hayalini kurduğu ürünlere kavuşmak isteyenn insanlara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım yaklaşık 909 oyunlu Steam hesabı aldı dediğiniz olay oldu arkadaşımda avukat :) Hem dolandırıcılık hemde tazminat davası açtı tazminati ödeyemediği için taksitlendirildi. Ve çocuk yaklaşık 10 sene para ödemek zorunda kaldı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de rockstar hesabimi satayim diyordum. Console da gta ve rdr alacagim icin. Dusununce 100 liraya satsam ne olacak ki, cokantikli bi alisveris degil. Satsam gidip hesabi geri almaya calismam tabi. Referansli birisinden alinabilir aslinda dh'den. Dh harici once odeme alip sonra kargoyla cok satis yaptim ama almaya hiç cesaret edemedim. Bu tatz alisverislerde referans ve güven önemli.
  • Her türlü bilgisaayr malezemesi alınır ve satılır
  • Ürünü alırken satıcının referanslarına, rütbe ve üyelik tarihine vs mutlaka bakmak lazım.

    Hesap almak kesinlikle akıl kârı bir durum değil. Aradan 10 sene bile geçse ilk sahibi o hesabı geri alabilir.
    Siz de 10 yıl boyunca oyun oynayıp hesabı / karakteri geliştirerek bonus olarak adama amelelik te etmiş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 2 Mart 2021; 6:43:31 >
  • Yüz yüze tanıdığın biri bile olsa hesap alınmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daparadoks kullanıcısına yanıt
    Kanka rutbe kısmındaki yazı ne anlam ifade ediyor dh ye yeni özellik mi geldi yoksa editör falan mısın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yabancılardan sayısız daha alışverişim oldu inanır mısınız 1 kere bile başım ağrımadı, türklere gelince... başımın ağrımadığı 30 hesap alışverişinden sadece 2-3 tanesi var, onlarda yaşını başını almış evli barklı insanlardı.

  • 11 yıllık Travian hesabının ederi varsa, nedir? Fikir lütfen...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle güvenilir bi iş değil

  • Güzel bir bilgilendirme olmuş 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende satın aldigim bir steam hesabini birkac yil sonra bir baskasina forum uzerinden sattim. Tabiki kendisine soyledim daha once dh den bi baskasindan satin aldigimi. Ama bu yaziya sunu eklemek isterim, steam hesabi satin aldiktan sonra o hesaba para yatirilip item, oyun vs alinmamali. Mumkunsede arkadasin dedigi gibi ucuz bir oyun satin alip, kart bilgileri vs kaydedilmemeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.